Mosaikhjørnet A/S

Fliseeksperts bedste tips: Indret et lille køkken med stil og praktik

Del
Det giver sig selv, at køkkenpladsen kan være trang, hvis du bor i en bolig på få kvadratmeter. Det er dog langt fra umuligt at indrette et lille køkken, så det både er praktisk og indbyder til hyggelige stunder. Flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet giver dig her sine bedste råd til, hvordan du optimerer pladsen med det rigtige flise- og farvevalg.

Selvom vi i Danmark har tradition for at bo i større boliger, bor rigtig mange danskere også i hjem, hvor pladsen er trang. Faktisk viser nyeste tal fra Danmarks Statistik, at cirka hver fjerde bolig i dag er 74 kvadratmeter eller derunder. Det giver anledning til at tænke kreativt med pladsen i blandt andet hjemmets køkken, og ifølge Majbrit Franke, som er salgsrådgiver hos Mosaikhjørnet, er der flere forskellige tiltag, man bør overveje, når det kommer til indretning med klinker og fliser:

- Både store og små fliser egner sig til det lille køkken, men hvis man ønsker at optimere pladsen, så kan særligt formen på gulvfliser have afgørende betydning for, hvor stort rummet syner. Her kan det eksempelvis være en fordel at anvende aflange fliser i størrelsen 30x60, da det kan få rummet til at føles længere, eller 60x60 fliser som kan få rummet til at føles bredere.

Blanke fliser giver en større rumfølelse

Når du har besluttet dig for, hvor dine fliser skal ligge, og hvilken form de skal have, skal der tages stilling til farven og materialet – og her er udvalget stort set uendeligt. Ifølge Majbrit Franke er det i den forbindelse særligt værd at overveje, hvilken overflade flisen skal have, da kan have betydning for rumfølelsen:

- Danskerne er generelt set blevet mere villige til at indrette sig med farver for at skabe stemninger, og det gælder ikke mindst i køkkenet. I den forbindelse kan det også have stor betydning, hvilken overflade flisen har. Det gælder eksempelvis blanke fliser, da lyset vil spejle sig i disse, hvilket kan være med til at give en følelse af flere kvadratmeter. Foruden følelsen af mere plads, vil de blanke fliser også være med til at lette den daglige rengøring, fordi flisen er nemmere at aftørre, når den er glaseret, siger Majbrit Franke:

- Det er altså muligt at skabe et flot og stilfuldt køkken med klinker, der passer til ens personlige stil og giver en følelse af flere kvadratmeter, hvis bare man laver et omhyggeligt forarbejde, hvor størrelse, form og overflade overvejes grundigt, slutter hun.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet A/S
Mosaikhjørnet A/S
Kirkebjerg Parkvej 1
2600 Glostrup

https://mosaikhjornet.dk

Mosaikhjørnet er en familieforretning og din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Med 60 års erfaring er virksomheden drevet af passion og lysten til at inspirere og yde en professionel service til både private og erhverv.

Mosaikhjørnet har i dag en webshop og tre butikker i henholdsvis Glostrup, Brønshøj og Aalborg, der alle har et bredt udvalg af kvalitetsfliser, badrumsmøbler samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet takker for opbakning ved åbningsreception17.6.2024 15:03:30 CEST | Pressemeddelelse

Mosaikhjørnet vil gerne rette en stor tak til alle, der deltog i vores åbningsreception og fejrede indvielsen af vores nye lokaler i Brøndby. Vores nye faciliteter omfatter både lager og projektafdeling samt den nye Profshop, der henvender sig til vores professionelle kunder. Arrangementet markerede starten på et nyt og spændende kapitel i Mosaikhjørnets 60-årige historie, og vi er overvældede over den store opbakning og interesse, vi har modtaget. Receptionen blev afholdt i vores nye lokaler på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby. Det var en glæde at se så mange fremmødte, både mangeårige og nye samarbejdspartnere samt kunder. Den store opbakning og støtte gjorde dagen uforglemmelig, og vi er meget taknemmelige for hver eneste, der tog sig tid til at være med.

Indvielse 14. juni: Mosaikhjørnet åbner ny butik målrettet håndværkere10.6.2024 07:07:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 14. juni slår flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet dørene op til en ny butik målrettet håndværkere, hvilket fejres med en reception for både kunder og samarbejdspartnere. Den nye butik får base i Brøndby, hvor Mosaikhjørnet fremadrettet samler lager, projektafdeling og butik under samme tag, hvilket skal være med til at styrke virksomhedens samarbejde med det professionelle marked.

Oase under jorden: Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel i København14.3.2024 11:00:53 CET | Pressemeddelelse

I snart 20 år har Charlottehaven på Østerbro i København været et populært sted for turister såvel som lokale, der enten har boet på de luksuriøse hotellejligheder, spist i restauranten eller benyttet stedets Health Club. Nu har hotellets badefaciliteter gennemgået en stor renovering, og for at leve op til Charlottehavens eksklusive tilbud faldt valget på Mosaikhjørnet som fliseleverandør.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye