Lev

Foreningen Lev får ny direktør

Del
Marie Louise Johannessen bliver ny direktør i Lev. Hun kommer fra en stilling som chef for uddannelsesafdelingen i Børns Vilkår, og har desuden tidligere arbejdet i Institut for Menneskerettigheder og Kræftens Bekæmpelse.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Marie Louise som ny direktør for Lev. Levs landsformand, Anni Sørensen, siger: 

"Det var afgørende for os at finde en profil, som både formår at sikre udvikling og stabil drift. Både af Lev som forening og af sekretariatet, hvor vi over de senere år har sat gang i mange udviklingstiltag, vi skal i mål med. Det match har vi fundet med Marie Louise, som med sine erfaringer fra Børns Vilkår og Institut for Menneskerettigheder, både kommer med solid styringskompetence og kompetencer i forhold til at implementere udviklingstiltag”, siger Anni Sørensen, og fortsætter: 

”Det er vigtigt med et stærkt partnerskab mellem landsformand og direktør. Det er jeg sikker på, at Marie Louise og jeg hurtigt kan etablere. Det er helt afgørende, fordi vi har store og vigtige dagsordner foran os – både i handicappolitikken og i den fortsatte udvikling af Lev”, siger Anni Sørensen 

Marie Louise Johannessen ser frem til de mange forskellige opgaver i Lev:  

"Der er behov for en stærk organisation som Lev, der kan tale mennesker med udviklingshandicap og deres familiers sag og som forpligter vores samfund på at sikre, at de får den nødvendige hjælp. Lev har en vigtig samfundsrolle, og tilbyder samtidig et foreningsfællesskab for mennesker, som brænder for den samme sag og som ønsker at gøre en forskel. Jeg glæder mig meget til at blive en del af det fællesskab og få mulighed for at understøtte Levs videre udvikling i tæt samarbejde med de lokale kredse, bestyrelsen, formandskabet og sekretariatet", siger Marie Louise Johannesen 

I april måned fratrådte Anette Christoffersen som direktør i Lev til fordel for en stilling som direktør i Diakonissestiftelsen. Anette var direktør i Lev i næsten tre år. 

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Lev

Lev
Lev
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

36 35 96 96https://www.lev.dk

Lev er en privat landsdækkende organisation for mennesker med udviklingshandicap, pårørende og andre interesserede - dannet i 1952.

Følg pressemeddelelser fra Lev

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lev

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye