Forsikring & Pension

Nu kan du sammenligne forsikringer til menneskets bedste ven

Del
Nu kan danske hundeejere også sammenligne forsikring til familiens firbenede medlem på Forsikringsguiden, der er et uvildigt og gratis værktøj lavet i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk og F&P. Den nye mulighed skal sikre, at forbrugerne får et overskuelig indblik i priser og dækning på den lovpligtige ansvarsforsikring til hunde samt syge- og ulykkesforsikring. Samtidig gør en opdatering det muligt også at sammenligne ulykkesforsikring til børn.

På Forsikringsguiden.dk sammenligner ca. 15.000 danskerne hver måned forsikringer til bl.a. bil, hus og indbo. Med opdateringen bliver det nu også muligt at sammenligne priser og dækninger på forsikring af hunde og en mere tidssvarende ulykkesforsikring, hvor fx børn kan forsikres selvstændigt.

- Det har længe været et stort ønske for os at kunne tilbyde sammenligning af dækning og pris, også når det gælder den lovpligtige ansvarsforsikring af hund og tilvalgsdækninger som syge- og ulykkesforsikring. Vi er meget stolte af og glade for den nye løsning, som vil bidrage til endnu mere gennemsigtighed på forsikringsmarkedet, siger Pia Holm Steffensen, underdirektør i F&P.

Priser direkte fra selskaberne
Forsikringsguiden.dk henter oplysninger direkte fra danske forsikringsselskabers it-systemer. Det sikrer, at forbrugerne bliver præsenteret for opdaterede priser og dækninger.

- Når man sammenligner forsikringer på Forsikringsguiden.dk, kan man altid regne med at få præsenteret realpriser, der er hentet direkte fra selskaberne, og dækninger, som rent faktisk er på hylden. Der er mulighed for at justere behov og dækninger med det samme – helt uvildigt og uforpligtende for forbrugeren – og det er her, Forsikringsguiden for alvor skiller sig ud fra konkurrenterne og hjælper danskerne med et objektivt indblik i de forskellige muligheder, der er på markedet, siger Pia Holm Steffensen.

Lige nu leverer otte selskaber priser og dækninger på den nye hundeforsikring, som svarer til ca. 44 pct. af markedet for hundeforsikringer. Det forventes, at yderligere fire udbydere er klar med deres hundeforsikring inden for kort tid.

- Forsikringsguiden dækker med de 19 deltagende selskaber mere end 87 pct. af markedet for de oprindelige 6 forsikringstyper. Vi arbejder løbende på at få endnu flere forsikringsselskaber med, så danske forbrugere får det bedste sammenligningsgrundlag med den bredest mulige markedsrepræsentation, siger Pia Holm Steffensen.

Opdatering gør det muligt at sammenligne ulykkesforsikring til familiens mindste
Forsikringsguiden lancerer ud over hundeforsikring en opdateret og mere tidssvarende udgave af ulykkesforsikringen.

- Indtil nu har det kun været muligt at sammenligne ulykkesforsikringer til sine børn som en del af ’pakken’ på sin egen ulykkesforsikring. Det er langt mere tidssvarende at kunne sammenligne børneulykkesforsikring isoleret, så man er sikker på at have den bedste dækning til prisen, hvis børnene kommer ud for en ulykke, siger Pia Holm Steffensen.

Ni selskaber leverer priser og dækninger på den nye børneulykkesforsikring, og ni selskaber er på vej. De 18 selskaber svarer til ca. 86 pct. af markedet.

Om Forsikringsguiden.dk

Forsikringsguiden.dk er et online sammenligningsværktøj, som pensions- og forsikringsselskabernes brancheorganisation, F&P, og Forbrugerrådet Tænk står bag. Formålet med hjemmesiden er at give danskerne et uvildigt overblik over, hvad forsikringer koster, og hvilken dækning man får hos forskellige forsikringsselskaber. Du giver ingen kontaktoplysninger, modtager ingen markedsføringshenvendelser, og du kan selv vælge at kontakte de selskaber, du ønsker at fortsætte din dialog med. Det gøres nemt via et link på hjemmesiden, når du er færdig med din sammenligning.

På Forsikringsguiden.dk kan man sammenligne bil-, hus-, indbo-, ulykke-, fritidshus-, hund- og rejseforsikring blandt 19 forsikringsselskaber, som svarer til over 87 pct. af markedet.

Prøv Forsikringsguiden på Forsikringsguiden.dk

Kontakter

Nicolai Schacke, nis@fogp.dk

Billeder

Links

Information om Forsikring & Pension

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

41919101http://www.forsikringogpension.dk

F&P er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Ny analyse: Det er blevet dyrere at opstille havvindmøller6.6.2024 18:29:36 CEST | Pressemeddelelse

Danmark har store ambitioner for havvind, som Partnerskab for Havvind støtter op om. En ny analyse viser imidlertid, at på bare to år er det blevet 13 mia. kr. dyrere at opføre en gigawatt havvind som investeringscase. Derfor er det ifølge partnerskabet afgørende, at rammevilkår for fremtidige investeringer fra virksomheder og investorer bliver forudsigelige og konkurrencedygtige – også for at kunne udvikle Danmark som Produktionsland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye