Circle K

Nu kan du tanke el lynhurtigt hos Circle K i Kregme

Del
Nu kan du tanke el lynhurtigt hos Circle K på Hillerødvej 103a, Kregme.

Circle K sætter turbo på den grønne infrastruktur, og fra i dag kan du tanke el på de nye lynladestandere på stationen på Hillerødvej 103a i Kregme. Her er der kommet 2 ladestandere med 4 ladepladser. Prisen er 4,88 kroner pr. kWh, og selvom det går hurtigt, kan du stadig nyde en kop kaffe eller en sandwich, mens bilen lader op.

Når det kommer til kraftfulde lynladestandere, der kan oplade en elbil på blot 20-30 minutter, er Circle K nu den operatør, der har det største netværk af lynladere i Danmark – med flere på vej i 2023. Det næste halve år vil kæden cementere sin position yderligere og fordoble antallet af lynladestandere.

10 gange så høj effekt som fortovsstandere
Alle ladestandere på Circle K-stationerne har en effekt på 300kW med en kraftfuld effekt på hele 150kW pr. ladeplads. Det er mellem 7 og 13 gange så høj effekt som de såkaldte fortovsladere, der typisk har en effekt på mellem 11 og 22 kW.

Prisen er 4,88 kroner pr. kWh, og du betaler kun for den el, du tanker – der er ingen krav om at binde sig til et dyrt abonnement. Du kan enten betale med betalingskort ved standeren eller på Circle Ks app ”Circle K Charge”, hvor du også kan se om lynladeren er ledig, inden du tanker. Ventetiden ved tankning kan udnyttes til at benytte stationens toiletter, butik og cafemiljø.

”Vores kunder kan således oplade deres elbiler på blot 20-30 minutter, alt afhængigt af batteriets kapacitet. Med en traditionel fortovslader vil elbilejere ofte skulle vente i flere timer,” siger Cecilie Strandvold, der er produktchef for El hos Circle K.

300 ladepladser i løbet af det næste år
Siden 2020 har Circle K sat lynladestandere op i hele landet og har nu over 150 ladepladser. Det er sket for at imødekomme danskernes voksende behov for hurtig og pålidelig opladning. Dermed er Circle K det brændstofselskab med flest lynladestandere i Danmark – og flere er på vej i 2023.

I løbet af det næste års tid vil Circle K tredoble antallet af ladepladser, så der i sommeren 2023 vil være over 300 ladepladser fordelt på 80 Circle K-stationer.

”Vi er allerede den førende brændstofkæde på lynladestandere, og den position vil vi udbygge over det næste år. Vi vil være danskernes førende leverandør af brændstof både nu og i fremtiden. Det gælder også el, og vi ser et kæmpe potentiale i at sikre grøn infrastruktur til danskerne. Vores ambition er, at vores kunder skal kunne ’tanke’ el på samme måde, som de i dag tanker benzin eller diesel,” fortæller Cecilie Strandvold, der er produktchef for El hos Circle K.

Her kan du se, hvor du kan tanke el med lynladere hos Circle K, og hvor der er planer om nye ladestandere.

Pressekontakt
Kirsten Grumstrup, Communication Manager, Circle K Danmark A/S, T: +45 2913 55 51, E: pressedk@circlekeurope.com

Circle K er én de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark, og alene herhjemme har vi mere end 226 butikker og stationer samt mere end 150 Ingo-stationer. I alt har vi cirka 2.300 full-service stationer i Europa, og på tværs af landene arbejder mere end 18.500 Circle K-medarbejdere. Internationalt har Circle K-koncernen et bredt netværk af stationer i bl.a. Skandinavien, Polen, De Baltiske Lande, Irland, Canada og Nordamerika.

Nøgleord

Kontakter

Kirsten Grumstrup
Communication Manager
Pressekontakt, talsmand og diverse henvendelser
pressedk@circlekeurope.com
+45 29 13 55 51

Billeder

Information om Circle K

Circle K
Circle K
Borgmester Christiansens Gade 50
2450 København SV

https://www.circlek.dk/

Circle K er én de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark, og alene herhjemme har vi mere end 226 butikker og stationer samt mere end 150 Ingo-stationer.

I alt har vi cirka 2.300 full-service stationer i Europa, og på tværs af landene arbejder mere end 18.500 Circle K-medarbejdere.

Internationalt har Circle K-koncernen et bredt netværk af stationer i bl.a. Skandinavien, Polen, De Baltiske Lande, Irland, Canada og Nordamerika.

Følg pressemeddelelser fra Circle K

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Circle K

Ny podcast-serie skal gøre ferieturen sjovere for børn på bagsædet21.6.2023 13:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Turen gennem sommerlandet på bagsædet i en mors og fars bil kan føles lang for mange børn. Når skolernes sommerferie starter udgiver Circle K derfor en række nye afsnit i den populære podcast-serie ”Børn på Bagsædet”, som skal gøre ferieturen sjovere for de 4-12-årige og give familien nogle oplevelser sammen. Podcasten er gratis og udkommer den 24. juni 2023 på Spotify og andre populære podcast-tjenester.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum