LEGO House

Masser af påsketraditioner i LEGO® House

Del
Der sker noget nyt og spændende i LEGO® House året rundt. Snart starter påskeferien og allerede fra 21. marts fyldes huset med påskeæg, påskeharer, æggejagt med gaver og muligheden for at bygge sine egne LEGO påskeæg.

Kig forbi LEGO House mellem 21. marts og 23. april, når vi fylder husets mange etager og Oplevelseszoner med påskekreationer bygget i tusindvis af LEGO klodser. Her kan du slippe kreativiteten løs og se, om du kan finde de mange æg, vi har gemt.   

Gitte Cort, Brand & Communication Manager i LEGO House, siger om påskens oplevelser i LEGO House:

– LEGO House skal være en stor oplevelse hver gang, man besøger os – hvad enten man kommer her som turist for første gang, eller man er årskortholder og kommer flere gange om året."

– Vi har netop pakket en stor fan-fotoudstilling ned og nu er det tid til at sprede forår og påskestemning i hele huset. Den populære æggejagt er tilbage, og vi har som noget nyt udvidet påskeaktiviteterne med to workshops med en af vores dygtige LEGO Designere."

Byg med en LEGO Designer  

Store og små kan altid dykke ned i de mange millioner LEGO klodser i LEGO House og bygge egne fantasifulde kreationer – og man kommer med garanti aldrig til at løbe tør for klodser. Men besøger man LEGO House enten 24. marts eller 21. april, kan man ovenikøbet få inspiration og hjælp fra LEGO Designer Simone til at blive endnu bedre til at bygge med LEGO klodser. I løbet af eftermiddagen hjælper Simone husets besøgende i Creative Lab med at bygge påskeæg og påskepynt, mens hun deler ud af tips og tricks, så man kan forsætte påsketraditionerne derhjemme. 
 

Book plads på forhånd

Det kan være en god idé at booke plads på forhånd til de to workshops – events med LEGO designere er meget populære. Der er allerede nu åbnet for booking via "Event & Tours kalender" på LEGO House's hjemmeside eller direkte via https://legohouse.com/da-dk/det-sker/. Vær opmærksom på, at en plads på workshoppen kræver, at man har købt billet til Oplevelseszonerne i LEGO House.

Tag på æggejagt med familien 

Traditionen tro er der igen i år gemt påskeæg i alle husets Oplevelseszoner. Er man en skarp ægge-spotter, der finder dem alle, kvitterer LEGO House med en lille gave. Æggejagten bringer familien rundt i alle husets Oplevelseszoner. Bagefter kan man udforske de mange andre aktiviteter, som LEGO House altid byder på – for eksempel History Collection, det officielle LEGO museum i underetagen, de imponerende LEGO modeller bygget af fans fra hele verden i Masterpiece Gallery eller tanke op på mad og drikke i caféen BRICKACCINO eller familierestauranten MINI CHEF, hvor gæsterne selv bygger menuen af … LEGO klodser, selvfølgelig!  

__

LEGO House er fyldt med påskeoplevelser fra 21. marts til 23. april 2023. 

Påskeworkshop med LEGO Designer 

Byg og pynt påskeæg sammen med LEGO Designer Simone og få hendes gode tips og tricks til selv at bygge mere påskepynt derhjemme.  

Hvornår: 24. marts og 21. april kl. 14.00 – 16.00 

Hvor: Creative Lab i LEGO House, Ole Kirks Plads 1, Billund, Danmark  

Book plads på workshoppen via "Event & Tours kalender" på LEGO House's hjemmeside eller direkte via https://legohouse.com/da-dk/det-sker/. Vær opmærksom på, at en plads på workshoppen kræver, at man har købt billet til Oplevelseszonerne i LEGO House.

Kontakter

Billeder

Information om LEGO House

LEGO House
LEGO House
Ole Kirks Plads 1
7190 Billund

+45 8282 0400https://www.legohouse.com/

LEGO® House – Home of the Brick 

Den ultimative LEGO oplevelse venter på dig med fossende LEGO vandfald, dinoer, dyr og planter, flere medrivende legezoner og et LEGO museum, der vil vække kære minder. 

Tag familie og venner med, kast dig ud i legen med 25 millioner LEGO klodser og få en uforglemmelig oplevelse. For LEGO fans i alle aldre.

Følg pressemeddelelser fra LEGO House

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGO House

Læring gennem Leg skal være en mulighed for alle: KultureCity® Sensory Inclusive™ certificering gør LEGO® House tilgængelig for endnu flere2.4.2024 12:01:09 CEST | Pressemeddelelse

LEGO® House opdateres løbende for at blive endnu mere tilgængelig og inkluderende for alle gæster, inklusive dem, der lever med fysiske handicap eller særlige sensoriske behov. LEGO House var den første danske attraktion til at implementere Solsikkesnoren, og nu tager oplevelseshuset de næste skridt mod endnu større inklusion og tilgængelighed. LEGO House opnår som den første attraktion i Norden KultureCity® Sensory Inclusive™ Certification, så endnu flere kan lære og udvikle færdigheder gennem leg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye