GreenMind A/S

Det Sociale Netværk og GreenMind går sammen om salg af klimavenlig elektronik

Del
14. Marts, Bagsværd

GreenMind, den førende leverandør af fornyet og miljøvenlig elektronik, er glade for at annoncere et nyt samarbejde med Det Sociale Netværk / headspace Danmark - en social forening, der arbejder for at skabe øget fokus på mental mistrivsel og mentalt sundhedsfremmende indsatser. Samarbejdet betyder, at GreenMind sælger fornyet elektronik til Det Sociale Netværk/headspace Danmark, og tilbyder en miljø- og prisvenlig løsning til foreningens teknologibehov. 

"Vi er meget glade for at samarbejde med Det Sociale Netværk/headspace Danmark," siger Tina Høgsted Svanberg, CEO for GreenMind. "Ikke alene gavner samarbejdet miljøet, men det støtter også en god social sag. Vi er stolte af at samarbejde med en organisation, der hjælper mennesker i nød og bidrager til fællesskabet." 

Alle enheder der sælges af GreenMind, testes af specialister for at sikre, at de er i fremragende stand og fuldt funktionsdygtige. Virksomheden har lokale reparationsfaciliteter og butikker rundt i landet, der muliggør nem og bekvem service, hvis det er nødvendigt. 

Det Sociale Netværk/headspace Danmark er lige så begejstrede for samarbejdet. "Vi er altid på udkig efter måder at reducere vores miljøpåvirkning og støtte bæredygtige initiativer," siger Trine Hammershøy, direktør i Det Sociale Netværk/headspace Danmark. "At samarbejde med GreenMind giver os mulighed for at købe elektronik af høj kvalitet, samtidig med at vi bidrager til en grønnere fremtid." 

Partnerskabet kommer på et tidspunkt, hvor behovet for miljøvenlige løsninger er vigtigere end nogensinde. Ved at købe brugt og renoveret elektronik kan Det Sociale Netværk/headspace Danmark reducere sit CO2-fodaftryk samtidig med at det fremmer fordelene ved cirkulær økonomi. Samtidig kan GreenMind levere prisvenlig, højkvalitetselektronik og reducere elektronikaffald. 

Dette samarbejde er en win-win for begge organisationer og er et positivt eksempel på, hvordan virksomheder og sociale foreninger kan samarbejde for det fælles bedre. For mere information om samarbejdet mellem GreenMind og Det Sociale Netværk/headspace Danmark, besøg venligst deres respektive hjemmesider. 

Kontakter

Billeder

Information om GreenMind A/S

GreenMind A/S
GreenMind A/S
Brudelysvej 23
2880 Bagsværd

http://www.greenmind.dk

Fakta om Greenmind

- GreenMind er Danmarks største uafhængige leverandør af brugt elektronik med primær fokus på smartphones, tablets og computere. GreenMind har 13 fysiske butikker fordelt over hele landet, samt en webshop, hvor virksomheden sælger fornyet elektronik til både forbrugere og virksomheder.

- GreenMind har lang erfaring med reparationer af elektronik og har foretaget over 400.000 reparationer siden 2009.

- GreenMind er en sammenlægning af virksomhederne GreenMind og BlueCity, der i 2022 fusionerede med ønsket om at skabe en fælles virksomhed med fokus på genanvendelse, reparation og et mere bæredygtigt forbrug.

 

Følg pressemeddelelser fra GreenMind A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GreenMind A/S

Danskernes syn på genbrugsgaver har ændret sig5.12.2022 09:28:14 CET | Pressemeddelelse

Hver fjerde dansker har givet en brugt gave det seneste år. Samtidig har 6 ud af 10 danskere faktisk lyst til at pakke genbrug ud, når de har fødselsdag eller fejrer jul. Det viser Den Blå Avis’ genbrugsindeks 2022, som kortlægger danskernes genbrugsøkonomi- og vaner. Det er en markant stigning siden DBA stillede spørgsmålet første gang i 2017, hvor kun 46% af danskerne gerne ville modtage en genbrugsgave. Danskernes syn på genbrugsgaver har således ændret sig radikalt i løbet af de seneste år. Det er en tendens, man ser på med glæde hos GreenMind, der er Danmarks største leverandør af fornyet elektronik.

Ikonisk Vesterbrolokation genåbner med salg af fornyet elektronik14.11.2022 10:58:27 CET | Presseinvitation

Det ikoniske knudepunkt mellem Værnedamsvej, Vesterbrogade og Frederiksberg Allé – Vesterbrogade 84 – har gennem tiden huset forskellige virksomheder. Senest elektronikbutikken Blue City. Lørdag den 19. november genåbnes butikken som en GreenMind-butik efter Blue Citys fusion med GreenMind. Genåbningen markeres med gode tilbud, konkurrencer og ikke mindst gratis kaffe og særlige early bird-tilbud for de morgenfriske.

GreenMind holder Green Friday - Vil have forbrugerne til at tage ansvar for eget forbrug10.11.2022 10:10:54 CET | Pressemeddelelse

Den 25. november er det Black Friday, og mens salget buldrer afsted, er man hos elektronikkæden GreenMind bekymret for den store mængde af nyproduceret elektronik, som langes over disken på Black Friday. Alligevel tager virksomheden del i tilbudsfesten, når de holder ”Green Friday” med tilbud på istandsat elektronik hver dag i november. Håbet er at trække så meget salg af nyproduceret elektronik som muligt og konvertere det til salg af fornyet elektronik.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye