Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet leverer fliser til Sjællands største bilforhandlerkæde

Del
Gennem 10 år har flisevirksomheden Mosaikhjørnet leveret fliser til Sjællands største bilforhandlerkæde, Andersen Biler. Nu har Mosaikhjørnet igen leveret et stort parti fliser af vidt forskellige designs til bilforhandlerkædens forretninger i henholdsvis Gladsaxe og Ballerup i forbindelse med gennemgribende renoveringer.

Siden 2012 har den danske flisevirksomhed Mosaikhjørnet leveret fliser til Sjællands største bilforhandlerkæde, Andersen Biler. Bilforhandlerkæden har i dag 14 afdelinger fordelt over hele Sjælland, hvor fliser fra Mosaikhjørnet spiller en væsentlig rolle. Det gælder blandt andet kædens forretning i Gladsaxe, som for nylig har gennemgået en omfattende totalrenovering, og i Ballerup, som netop nu er under en gennemgribende ombygning.

- Vi er meget stolte over vores langvarige samarbejde med Andersen Biler, som er en vigtig samarbejdspartner for os på Sjælland. De seneste år er kædens forretninger gået fra at være egenrådige til i langt højere grad at være såkaldte brand stores, hvilket vil sige, at det er bilmærkerne, som bestemmer forretningens indretning ud fra en brandmanual. Det stiller høje krav til blandt andet fliser på gulve og vægge, og vi er i den forbindelse yderst glade for tilliden fra Andersen Biler, forklarer Klaus Byberg, som er projektchef hos Mosaikhjørnet.

Andersen Biler forhandler mærker som Ford, Hyundai, Citroen, Nissan, Honda, Suzuki og Mitsubishi, og alle forretninger er således indrettet unikt med forskellige farve fliser i hvert bilmærkes afdeling:

- Vores indretning er præget af syv forskellige brands, og det enkelte bilmærke definerer således, hvordan forretningerne skal indrettes. Brandmanualen dikterer derfor, at når man skal besøge vores Ford-afdeling, træder man ind på ”blå stue”, og skal man se på vores Nissan-modeller, træder man ind på ”rød stue” og så videre. I den forbindelse er det fliserne, der skaber det helt rigtige udtryk og univers i hver afdeling. I de neutrale områder af vores forretninger har vi til gengæld valgt den lyse træflise Almond i kombination med en stilfuld grå flise, som tilsammen har et klassisk skandinavisk udtryk. Derudover er det også en fordel, at begge fliser er utrolig praktiske, da de er nemme at rengøre, fortæller Peter Selck, indehaver af Andersen Biler.

Brandmanualer stiller store krav til leverandøren

Mosaikhjørnet leverer op mod 1500 kvadratmeter fliser til hver enkelt forretning hos Andersen Biler, og gennem tiden er det således blevet til en samlet leverance på mere end 6000 kvadratmeter. Senest har de leveret omkring 1500 kvadratmeter i forbindelse med ombygningen i Gladsaxe, og til renoveringen i Ballerup skal flisevirksomheden levere omkring 1500 kvadratmeter.

- Fordi Mosaikhjørnet har den størrelse, de har, kan de skaffe alle de fliser, som vi efterspørger. Det er en fordel for os, at vi ikke skal bruge tid på en masse leverandører, fordi Mosaikhjørnet har taget det fulde ansvar for at skaffe fliserne – enten har de dem selv i deres sortiment, ellers finder de dem hos en anden leverandør, siger Peter Selck og fortsætter:

- Derudover har Mosaikhjørnet været rigtig fleksible, for selv om vores byggesager ofte strækker sig over lang tid, har de været gode til at købe et stort batch hjem på en gang, så vi sikrer, at fliserne har samme farve. Men de har også haft respekt og forståelse for, at vi ikke skulle bruge alle fliserne på en gang, og derfor har vi fået leveret dem successivt – stadig fra samme batch og med samme brænding.

Mosaikhjørnet importerer fliser fra det mest af verden, men langt størstedelen kommer fra Italien.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet A/S
Mosaikhjørnet A/S
Kirkebjerg Parkvej 1
2600 Glostrup

https://mosaikhjornet.dk

Mosaikhjørnet er en familieforretning og din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Med mere end 50 års erfaring er virksomheden drevet af passion og lysten til at inspirere og yde en professionel service til både private og erhverv.

Mosaikhjørnet har i dag en webshop og tre butikker i henholdsvis Glostrup, Brønshøj og Aalborg, der alle har et bredt udvalg af kvalitetsfliser, badrumsmøbler samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Oase under jorden: Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel i København14.3.2024 11:00:53 CET | Pressemeddelelse

I snart 20 år har Charlottehaven på Østerbro i København været et populært sted for turister såvel som lokale, der enten har boet på de luksuriøse hotellejligheder, spist i restauranten eller benyttet stedets Health Club. Nu har hotellets badefaciliteter gennemgået en stor renovering, og for at leve op til Charlottehavens eksklusive tilbud faldt valget på Mosaikhjørnet som fliseleverandør.

Vi byder Hans-Henrik Søndersted-Olsen velkommen som nyt bestyrelsesmedlem i Mosaikhjørnet A/S8.9.2023 10:25:34 CEST | Pressemeddelelse

Hans-Henrik Søndersted-Olsen tiltræder som bestyrelsesmedlem i familievirksomheden Mosaikhjørnet A/S, der er blandt landets førende udbydere af fliser, klinker og mosaik. Virksomheden er familiejet og er en markant og innovativ spiller på markedet for byggematerialer. Han skal bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling. Han kommer med stor erfaring som bestyrelsesformand og -medlem i forskellige mellemstore virksomheder og er Advisory Board medlem på CBS. Han er uddannet cand.merc. og kommer med en bestyrelsesuddannelse fra INSEAD og har tidligere i sin karriere været mangeårig direktør for landets førende B2B-marketingbureau, som vandt adskillige danske og globale priser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye