Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet leverer fliser til Sjællands største bilforhandlerkæde

Del
Gennem 10 år har flisevirksomheden Mosaikhjørnet leveret fliser til Sjællands største bilforhandlerkæde, Andersen Biler. Nu har Mosaikhjørnet igen leveret et stort parti fliser af vidt forskellige designs til bilforhandlerkædens forretninger i henholdsvis Gladsaxe og Ballerup i forbindelse med gennemgribende renoveringer.

Siden 2012 har den danske flisevirksomhed Mosaikhjørnet leveret fliser til Sjællands største bilforhandlerkæde, Andersen Biler. Bilforhandlerkæden har i dag 14 afdelinger fordelt over hele Sjælland, hvor fliser fra Mosaikhjørnet spiller en væsentlig rolle. Det gælder blandt andet kædens forretning i Gladsaxe, som for nylig har gennemgået en omfattende totalrenovering, og i Ballerup, som netop nu er under en gennemgribende ombygning.

- Vi er meget stolte over vores langvarige samarbejde med Andersen Biler, som er en vigtig samarbejdspartner for os på Sjælland. De seneste år er kædens forretninger gået fra at være egenrådige til i langt højere grad at være såkaldte brand stores, hvilket vil sige, at det er bilmærkerne, som bestemmer forretningens indretning ud fra en brandmanual. Det stiller høje krav til blandt andet fliser på gulve og vægge, og vi er i den forbindelse yderst glade for tilliden fra Andersen Biler, forklarer Klaus Byberg, som er projektchef hos Mosaikhjørnet.

Andersen Biler forhandler mærker som Ford, Hyundai, Citroen, Nissan, Honda, Suzuki og Mitsubishi, og alle forretninger er således indrettet unikt med forskellige farve fliser i hvert bilmærkes afdeling:

- Vores indretning er præget af syv forskellige brands, og det enkelte bilmærke definerer således, hvordan forretningerne skal indrettes. Brandmanualen dikterer derfor, at når man skal besøge vores Ford-afdeling, træder man ind på ”blå stue”, og skal man se på vores Nissan-modeller, træder man ind på ”rød stue” og så videre. I den forbindelse er det fliserne, der skaber det helt rigtige udtryk og univers i hver afdeling. I de neutrale områder af vores forretninger har vi til gengæld valgt den lyse træflise Almond i kombination med en stilfuld grå flise, som tilsammen har et klassisk skandinavisk udtryk. Derudover er det også en fordel, at begge fliser er utrolig praktiske, da de er nemme at rengøre, fortæller Peter Selck, indehaver af Andersen Biler.

Brandmanualer stiller store krav til leverandøren

Mosaikhjørnet leverer op mod 1500 kvadratmeter fliser til hver enkelt forretning hos Andersen Biler, og gennem tiden er det således blevet til en samlet leverance på mere end 6000 kvadratmeter. Senest har de leveret omkring 1500 kvadratmeter i forbindelse med ombygningen i Gladsaxe, og til renoveringen i Ballerup skal flisevirksomheden levere omkring 1500 kvadratmeter.

- Fordi Mosaikhjørnet har den størrelse, de har, kan de skaffe alle de fliser, som vi efterspørger. Det er en fordel for os, at vi ikke skal bruge tid på en masse leverandører, fordi Mosaikhjørnet har taget det fulde ansvar for at skaffe fliserne – enten har de dem selv i deres sortiment, ellers finder de dem hos en anden leverandør, siger Peter Selck og fortsætter:

- Derudover har Mosaikhjørnet været rigtig fleksible, for selv om vores byggesager ofte strækker sig over lang tid, har de været gode til at købe et stort batch hjem på en gang, så vi sikrer, at fliserne har samme farve. Men de har også haft respekt og forståelse for, at vi ikke skulle bruge alle fliserne på en gang, og derfor har vi fået leveret dem successivt – stadig fra samme batch og med samme brænding.

Mosaikhjørnet importerer fliser fra det mest af verden, men langt størstedelen kommer fra Italien.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet A/S
Mosaikhjørnet A/S
Kirkebjerg Parkvej 1
2600 Glostrup

https://mosaikhjornet.dk

Mosaikhjørnet er en familieforretning og din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Med mere end 50 års erfaring er virksomheden drevet af passion og lysten til at inspirere og yde en professionel service til både private og erhverv.

Mosaikhjørnet har i dag en webshop og tre butikker i henholdsvis Glostrup, Brønshøj og Aalborg, der alle har et bredt udvalg af kvalitetsfliser, badrumsmøbler samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet takker for opbakning ved åbningsreception17.6.2024 15:03:30 CEST | Pressemeddelelse

Mosaikhjørnet vil gerne rette en stor tak til alle, der deltog i vores åbningsreception og fejrede indvielsen af vores nye lokaler i Brøndby. Vores nye faciliteter omfatter både lager og projektafdeling samt den nye Profshop, der henvender sig til vores professionelle kunder. Arrangementet markerede starten på et nyt og spændende kapitel i Mosaikhjørnets 60-årige historie, og vi er overvældede over den store opbakning og interesse, vi har modtaget. Receptionen blev afholdt i vores nye lokaler på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby. Det var en glæde at se så mange fremmødte, både mangeårige og nye samarbejdspartnere samt kunder. Den store opbakning og støtte gjorde dagen uforglemmelig, og vi er meget taknemmelige for hver eneste, der tog sig tid til at være med.

Indvielse 14. juni: Mosaikhjørnet åbner ny butik målrettet håndværkere10.6.2024 07:07:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 14. juni slår flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet dørene op til en ny butik målrettet håndværkere, hvilket fejres med en reception for både kunder og samarbejdspartnere. Den nye butik får base i Brøndby, hvor Mosaikhjørnet fremadrettet samler lager, projektafdeling og butik under samme tag, hvilket skal være med til at styrke virksomhedens samarbejde med det professionelle marked.

Oase under jorden: Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel i København14.3.2024 11:00:53 CET | Pressemeddelelse

I snart 20 år har Charlottehaven på Østerbro i København været et populært sted for turister såvel som lokale, der enten har boet på de luksuriøse hotellejligheder, spist i restauranten eller benyttet stedets Health Club. Nu har hotellets badefaciliteter gennemgået en stor renovering, og for at leve op til Charlottehavens eksklusive tilbud faldt valget på Mosaikhjørnet som fliseleverandør.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye