Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard med nyt koncept – vind konfirmationskørsel

Del
I dag ruller den landsdækkende værkstedskæde Skorstensgaard en konkurrence ud til glæde for årets kommende konfirmander og nonfirmander, der lige nu leder med lys og lygte efter smarte køretøjer, der kan få hovederne til at dreje, når de unge skal køres fra kirken. Værkstedskæden stiller nemlig en ekstravagant konfirmandbil på højkant som del i en årligt tilbagevendende konkurrence, de netop har sat i gang.

De seneste år er det blevet en stor tradition hos mange unge, at konfirmationskørslen skal være iøjnefaldende og foregå enten i kreative transportmidler som trillebør og mooncars eller i de noget dyrere varianter såsom sportsvogne og helikoptere. Men det kan være både en tidskrævende og dyr opgave at finde det perfekte køretøj til konfirmanden. Derfor vil værkstedskæden Skorstensgaard stille en konfirmandbil på højkant for at gøre pengepungen og tiden op til konfirmationsdagen lidt lettere for en konfirmand og dennes familie.

Konfirmandbilen 2023: en ekstravagant Ford Mustang fra ’67

Det er naturligvis ikke alle konfirmander, der går lige meget op i, hvilket transportmiddel de skal køres i. Men for dem, der gerne vil kappes om at stjæle showet på den store dag, har værkstedskæden Skorstensgaard per dags dato kørt en landsdækkende konfirmationskonkurrence ud på deres Facebook-side, hvor en kommende konfirmand kan blive den heldige vinder af en tur i en flot veteranbil.

Dette års konfirmandbil er en Ford Mustang convertible fra 1967 med en V8 motor og 250 hestekræfter. Veteranbilen, som er importeret fra Californien i USA, tager sig ud i sit originale udseende, som den trillede ud af fabrikken med for godt seks årtier siden. Den har et stilrent, cremefarvet ydre og en luksuriøs læderkabine i vinrød, der kan falde i enhver konfirmands smag. Kommende konfirmander, der er interesseret, kan deltage i konkurrencen allerede i dag på Facebook og senest den 30. marts 2023. Vinderen får besked fredag den 31. marts 2023.

Tiderne har ændret sig – konfirmationskørslen ligeså

I forrige generationer har det køretøj, man fik et lift i, ikke haft den store betydning for konfirmander, og især sportsvogne var et sjældent syn ved kirken på konfirmationsdagen. I dag hører det dog mere sjældenhederne til, hvis konfirmanderne ikke kommer kørende på bagsædet af et opsigtsvækkende – og ofte dyrt – køretøj. Mange firmaer, der blandt andet udlejer sportsvogne og limousiner til diverse begivenheder, skilter af denne grund med dyre biler til konfirmationskørsel på denne tid af året. I de senere år er der også sprunget firmaer ud, hvis eksistensgrundlag er udelukkende at udleje sportsvogne og veteranbiler til konfirmationer og nonfirmationer.

Priserne for kørsel i specielle personbiler kan være en dyr fornøjelse og koster typisk et par tusind kroner alt efter den valgte bils mærke, model og type samt alder. Derudover stiger prisen også alt efter, hvor mange timer man vil leje bilen.

Derfor er formodningen, at Skorstensgaards nye, årlige koncept vil falde i god jord hos mange familier, og Skorstensgaard inviterer alle kommende konfirmander til at deltage i årets konkurrence på værkstedskædens Facebook-side.

Deltag på Skorstensgaards Facebook-side: 

https://www.facebook.com/Skorstensgaard/posts/pfbid0TkLUPhqVTRxgVqiGKU4qVzgkFvAPSGipidjrgCuH3B9qo1zJRXXTnK8Sr27Qa8WPl

Læs mere om Skorstensgaards nye koncept: https://skorstensgaard.dk/konfirmationskoersel 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard Danmark A/S
Skorstensgaard Danmark A/S
Trianglen 13
6000 Kolding

0https://skorstensgaard.dk/

Skorstensgaard er en af landets førende, frie autoværkstedskæder. Siden 2009 har vi serviceret flere hundrede tusind danske personbiler, og 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre. Hos os bevarer du din fabriksgaranti, da vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne.

Virksomheden er grundlagt i 2009 af brødrene Martin og Anders Skorstensgaard, som altid har arbejdet med drift af værksteder – både som selvstændige og som driftsansvarlige på mærkeværksteder. Deres innovative tilgang til processer, deres forståelse for markedet samt deres fokus på kundernes behov er nøglen til virksomhedens succes.

Følg pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard modtager pris for at hjælpe unge og ledige i job19.1.2024 15:51:20 CET | Pressemeddelelse

Skorstensgaard, en førende værkstedskæde med hovedsæde i Kolding, har netop modtaget SammenomJOB-prisen for deres bemærkelsesværdige engagement i at støtte unge og ledige til at komme i job. Prisen, som er et initiativ fra Kolding Kommune, anerkender virksomheder, der skiller sig ud ved at skabe mangfoldige og inkluderende jobs og lærepladser – og Skorstensgaard opfylder alle kriterierne for prisen.

Mød en diagnosetekniker fra Skorstensgaard4.12.2023 12:34:46 CET | Nyhed

Når du afleverer din bil på et autoværksted, er der mange specialister, der kigger på den. Mekanikere, pladesmede (også kaldet karosseriteknikere), værkførere og ikke mindst diagnoseteknikere. I denne artikel har vi givet plads til en af vores diagnoseteknikere – Frederik Christensen fra Skorstensgaard Esbjerg. Han fortæller, hvad en diagnosetekniker kan, og hvordan han bruger sine kompetencer inden for diagnosticering til at udbedre fejl på bilerne.

Skorstensgaard: Støtter unge elever fra Kolding i Projekt Edison 20236.11.2023 14:04:06 CET | Pressemeddelelse

Anders Skorstensgaard, administrerende direktør for den koldingbaserede værkstedskæde Skorstensgaard, indtog i fredags for 2. år i træk rollen som dommer i årets lokale Projekt Edison konkurrence på IBC i Kolding. Dette initiativ har til formål at støtte og opmuntre unge, der ønsker at forfølge deres iværksætterdrømme, og netop disse drømme er tæt knyttet til Skorstensgaards egen opstartshistorie.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye