Billund Kommune

Ældreministeren besøger Billund Kommune

Del
Ældreminister Mette Kierkgaard besøger Billund Kommune mandag den 13. marts.

Mandag den 13. marts kommer ældreminister Mette Kierkgaard på besøg i Grindsted på plejecenter Mødestedet.

Her skal ministeren høre om Billund Kommunes projekt ”Sammen om dine data”, der har kigget på at forbedre arbejdet med dokumentation i ældreplejen for at frigøre mere tid til nærvær hos borgerne. Projektet har også haft som mål at forbedre borgernes adgang til egne data, så borgerne i højere grad kan inddrages.

Ministeren skal høre om resultater og læringer set fra både medarbejdere, ledere og borgere. Derfor vil repræsentanter fra Borgerpanelet deltage i ministerens besøg. Borgerpanelet har været kommunens sparringspartner i forbindelse med borgernes brug af ”Borgerportalen”, hvor borgerne kan få adgang til egne data.

Den tidligere social- og ældreminister Astrid Kragh besøgte projektet i april 2022, og nu vil ældreministeren ”genbesøge” de erfaringer, projektet har gjort.

Ministeren kommer til at høre om, at det har vist sig, at borgernes behov har været mere end blot at læse egne dokumenter. Borgerne ser også muligheder i at kunne bestille mad, aflyse aftaler og skrive sammen med hjemmeplejen via portalen, og at der derfor arbejdes på at gøre systemet mere borgerrettet. Derudover skal ministeren høre om, hvordan Billund Kommune i projektet har udviklet forskellige initiativer, der skal gøre arbejdet med dokumentation mere brugervenligt.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Hjemsted for Børnenes Hovedstad og en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Et nyt daghjem flytter midlertidigt ind på Mødestedet21.5.2024 19:36:01 CEST | Pressemeddelelse

Som opfølgning på budgetforliget for 2024-2027 har kommunalbestyrelsen netop besluttet, at et nyt daghjem midlertidigt skal flytte ind i Mødestedets hovedbygning. Målet er at udvikle og få erfaringer med, hvad et daghjem skal kunne for at imødekomme borgernes behov. Daghjemmet vil som udgangspunkt være åbent i dagtimerne alle hverdage, men både funktioner og åbningstider bliver tilpasset efter borgernes behov.

Frivillige kræfter skaber uforglemmelige oplevelser for børn fra hele landet16.5.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Skole OL-finalen nærmer sig med hastige skridt, og der er ingen DIF Skole OL uden de frivillige. Over 450 frivillige fra Billund Kommune er klar til yde en kæmpe indsats - nogle for første gang, mens andre har været med i flere år. To af dem er Elsebeth Bloch, der er med som frivillig for tredje gang, og Cecillie Jutta, der er med som frivillig for første gang. De glæder sig til at gøre en forskel til dette års Skole OL-finale.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye