Mosaikhjørnet A/S

Trends i 2023: Japan møder Skandinavien i dette års boligindretning

Del
Et nyt år betyder nye boligtrends, og i 2023 vinder stilretningen Japandi, som er en fusion mellem japansk og skandinavisk designtradition blandt andet indpas i danskernes hjem. Sådan lyder det fra flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet, der spår nogle af årets største boligtendenser.

Et nyt år er ofte en god anledning til fornyelse, og det gør sig også gældende i danskernes boligindretning, hvor flere nye indretningstendenser vinder frem. I 2023 bliver en af de største trends stilretningen Japandi, som forener japansk og skandinavisk design, lyder det fra flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet, der gennem næsten seks årtier har hjulpet danskerne med indretning af hjemmet:


- Japandi kommer i høj grad til at vinde frem i danskernes hjem det kommende år. Det er to stilarter, som taler godt sammen grundet deres mange fællestræk med fokus på minimalisme, stilrenhed, godt håndværk og naturlige materialer. Derudover kommer Japandi-indretningen til at slå et slag for det ufuldkomne. Alt behøver ikke at fremstå perfekt, og i Japan gør man meget ud af at finde skønheden i det uperfekte – også når det kommer til boligindretning. Igen taler man om at hylde det naturlige, og hver ting må derfor gerne have sit eget særpræg, så boligindretningen får mere personlighed, fortæller Butikschef hos Mosaikhjørnet, Thomas Schøsler Lindholm.

Store overflader

Trenden med Japandi kommer også til at afspejle sig i dette års fliseserier, der i høj grad vil udgøres af store overflader, hvor det naturlige udtryk bliver kombineret med varme og rolige nordiske toner, lyder det fra Thomas Schøsler Lindholm:


- De store overflader kommer til at være toneangivende på badeværelset samt i køkkenet, ligesom flere også har fået øjnene op for møbler, der er produceret af keramiske materialer. I den forbindelse er det ofte større fliser, der anvendes, da de består af færre fuger og derfor er lettere at vedligeholde. Samtidig vinder fænomenet taktilitet mere og frem, og det vil sige, at vi gerne må kunne se og mærke, hvilke materialer man har med at gøre, og med de store overflader fornemmer man virkelig stenenes udtryk og struktur.

70’ernes farver vinder frem
Mens 90’ernes prangende farver hittede sidste år, bliver det i 2023 70’ernes jordfarver, som kommer til at pryde både vægge og fliser, fortæller Thomas Schøsler Lindholm:

- Danskerne er ved at opdage, hvor stor en rolle farver spiller i boligindretningen, og det betyder blandt andet, at flere er gået væk fra, at hjemmet udelukket skal være præget af neutrale hvide vægge. Hos Mosaikhjørnet oplever vi også stor efterspørgsel på farvede fliser, der netop skal bryde med den øvrige indretning og farvevalg. Her er det særligt 70’er-jordfarver som brun, okker og beige, der vinder frem, da de harmonerer glimrende med det varme og naturlige udtryk, som er kendetegnende for Japandi.

Afslutningsvis fremhæver Thomas Schøsler Lindholm, at der i forlængelse af 70’er farvernes indtog vil være en tendens til, at de metalliske overflader kommer til at præge flisernes udseende på danskernes badeværelser og køkkener.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet A/S
Mosaikhjørnet A/S
Kirkebjerg Parkvej 1
2600 Glostrup

https://mosaikhjornet.dk

Mosaikhjørnet er en familieforretning og din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Med mere end 50 års erfaring er virksomheden drevet af passion og lysten til at inspirere og yde en professionel service til både private og erhverv.

Mosaikhjørnet har i dag en webshop og tre butikker i henholdsvis Glostrup, Brønshøj og Aalborg, der alle har et bredt udvalg af kvalitetsfliser, badrumsmøbler samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet takker for opbakning ved åbningsreception17.6.2024 15:03:30 CEST | Pressemeddelelse

Mosaikhjørnet vil gerne rette en stor tak til alle, der deltog i vores åbningsreception og fejrede indvielsen af vores nye lokaler i Brøndby. Vores nye faciliteter omfatter både lager og projektafdeling samt den nye Profshop, der henvender sig til vores professionelle kunder. Arrangementet markerede starten på et nyt og spændende kapitel i Mosaikhjørnets 60-årige historie, og vi er overvældede over den store opbakning og interesse, vi har modtaget. Receptionen blev afholdt i vores nye lokaler på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby. Det var en glæde at se så mange fremmødte, både mangeårige og nye samarbejdspartnere samt kunder. Den store opbakning og støtte gjorde dagen uforglemmelig, og vi er meget taknemmelige for hver eneste, der tog sig tid til at være med.

Indvielse 14. juni: Mosaikhjørnet åbner ny butik målrettet håndværkere10.6.2024 07:07:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 14. juni slår flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet dørene op til en ny butik målrettet håndværkere, hvilket fejres med en reception for både kunder og samarbejdspartnere. Den nye butik får base i Brøndby, hvor Mosaikhjørnet fremadrettet samler lager, projektafdeling og butik under samme tag, hvilket skal være med til at styrke virksomhedens samarbejde med det professionelle marked.

Oase under jorden: Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel i København14.3.2024 11:00:53 CET | Pressemeddelelse

I snart 20 år har Charlottehaven på Østerbro i København været et populært sted for turister såvel som lokale, der enten har boet på de luksuriøse hotellejligheder, spist i restauranten eller benyttet stedets Health Club. Nu har hotellets badefaciliteter gennemgået en stor renovering, og for at leve op til Charlottehavens eksklusive tilbud faldt valget på Mosaikhjørnet som fliseleverandør.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye