Lolland Kommune

Mød lokale virksomheder på jobmesse

Del
Lolland er midt i en rivende udvikling, og mange lokale virksomheder efterspørger arbejdskraft på flere forskellige områder. Lolland Kommunes Virksomhedsservice afholder derfor nu for første gang en stor jobmesse, hvor kommunens jobsøgende og en bred vifte af lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner får mulighed for at komme i kontakt med hinanden. Jobmessen finder sted i Maribo Hallerne onsdag den 8. marts kl. 9-12.

”I Lolland Kommune investerer vi stærkt i at få flere ledige ind på arbejdsmarkedet, og Jobmessen er en del af vores mange indsatser for at bringe lokale virksomheder og jobsøgende tættere på hinanden. På Jobmessen kan de jobsøgende komme i dialog med virksomhederne på en mere uformel måde end ved en traditionel jobsamtale, og samtidig er der gode chancer for at få øjnene op for jobmuligheder, man måske ikke kendte til i forvejen. Vi har ikke tidligere afprøvet konceptet, så det bliver spændende at se, hvordan det går. Det tegner indtil videre rigtig godt. Der har i hvert fald været stor interesse og opbakning fra virksomheder og uddannelsesinstitutioner,” fortæller leder af Jobcenter Lolland Charlotte Lund Andreasen.

Jobcentret har inviteret en lang række lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner til at deltage på messen, og der vil være mulighed for at møde repræsentanter fra flere forskelligartede erhverv og uddannelser. Heriblandt hotel-, restaurations- og turismebranchen, hvor der er et stort behov for ansatte til den forestående sommersæson.

Der er sendt invitationer ud til de ledige, som er tilknyttet Jobcentret, men man er også velkommen til at møde op, selvom man er i job og ikke har modtaget en direkte invitation. Jobmessen er åben for alle interesserede, og det er gratis at deltage.

”Vi håber selvfølgelig, at både virksomheder og jobsøgende får noget brugbart ud af messen i form af inspiration og nye kontakter, som kan føre til, at flere finder lige netop de medarbejdere eller dét job, de ønsker sig. Hvis Jobmessen bliver en succes, er det planen at gøre den til en årligt tilbagevendende begivenhed,” siger Charlotte Lund Andreasen.

Jobcenter Lolland opfordrer jobsøgende til at opdatere og medbringe deres CV på dagen. På www.lolland.dk/jobmesse er der en oversigt over alle de virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der deltager på messen. Det er en god idé at orientere sig her og forberede sig på, hvem man gerne vil nå at snakke med på dagen.

Nøgleord

Kontakter

Charlotte Lund Andreasen
Jobcenterleder, Lolland Kommune
Tlf. 24 92 84 71


Mogens Kirsten
Virksomhedskonsulent, Jobcenter Lolland
Tlf. 27 15 29 70


Peter Kamper
Virksomhedskonsulent, Jobcenter Lolland
Tlf. 21 47 73 43

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lolland Kommune inviterer til job- og bosætningsmesse7.2.2024 06:15:00 CET | Pressemeddelelse

Onsdag den 28. februar kl. 9-12 gentager Lolland Kommune sidste års succes med en kæmpe jobmesse i Maribo Hallerne. Her vil en lang række lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner stå klar til en snak med jobsøgende og andre interesserede om deres job- og uddannelsestilbud. Samtidig får nye og kommende tilflyttere fra nær og fjern lejlighed til at høre om bolig- og fritidsmulighederne på Lolland. I år er messen nemlig udvidet med en ekstra hal til ejendomsmæglere, foreninger og andre lokale nøgleaktører inden for bosætning.

Dom i Højesteret: Lolland Kommune skal betale for kriminelle, udviklingshæmmede fra Grønland16.1.2024 16:22:54 CET | Pressemeddelelse

Højesteret har tirsdag den 16. januar afsagt dom i en sag, der betyder, at Lolland Kommune skal betale et millionbeløb til Sermersooq Kommune og fremover dække udgifterne til en udviklingshæmmet, kriminel borger fra Grønland. En dom, der principielt kan få stor betydning for både grønlandske borgere og danske kommuner. Lolland Kommune opfordrer til en markant ændring af reglerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye