Aller Media

Aller Media Denmark opruster i direktionen

Del
Lise Sohn Kammersgaard sætter sig i spidsen for Aller Media Denmarks nye afdeling for Digital Products & User Experience, og indtræder desuden i direktionen.
Lise Sohn Kammersgaard. Foto: Aller Foto
Lise Sohn Kammersgaard. Foto: Aller Foto

Aller Media Denmark, der til foråret kan fejre 150-års jubilæum, tilpasser endnu engang forretningen mod en mere digital tilstedeværelse. Lise Sohn Kammersgaard bliver fremover ansvarlig for Aller Media Denmarks nye afdeling for Digital Products & User Experience som Chief Product Officer (CPO).

Den nye afdeling har til formål at samle udviklingsansvaret for Aller Medias digitale brugervendte produkter og rene digitale koncepter ét sted samt sikre øget fokus på at sætte brugerne i centrum for Allers digitale produktudvikling, hvilket blandt andet inkluderer Allers brandsites, Pling, Vi Elsker Serie/Streaming konceptet og det nye digitale produkt ALLY.

Lise bliver ansvarlig for Product Management, CX/UX-design, Data & Analytics, SEO og Development, og den nye afdeling kommer fremadrettet til at stå for strategien og udførelsen af alle brugervendte digitale produktrelaterede aktiviteter i organisationen.

Lise bliver samtidig en del af direktionen, der desuden består af CEO Charlotte Riperballi, CFO Martin Tørnes og Kommerciel Direktør Louise Frandsen.

”Formålet med den nye organisering er at designe en udviklingsorganisation, der understøtter vores overordnede strategi og sikrer, at vi kan lykkes med den digitale transformation af vores produktportefølje og distributionsmodel, som er knyttet til vores digitale vækstambitioner,” siger Lise Sohn Kammersgaard, og fortsætter;

”Fremtidens medieprodukter vil – hvad end de formatmæssigt er tekst, billeder, lyd, video eller noget midt imellem - være digital forankret. Og det bliver denne nye afdelings fornemmest opgave at sikre, at Allers digitale brugervendte medieprodukter lever op til de brugssituationer, markeds- og teknologistandarder samt værdiopfattelser, som forbrugerne forventer af nutidens (og fremtidens) medieprodukter og platforme. Personligt synes jeg, at det er en vanvittig spændende opgave at gå på arbejde for.”

Lise har været en del af blad- og magasinhuset siden 2016, hvor hun blandt andet har været Produktchef for ELLE, femina, IN og Psykologi, Digital chef for Aller Analytics og Digital Mediechef. Siden maj 2022 har Lise været Porteføljechef med ansvaret for forretningsudvikling på tværs af Allers brandportefølje. Hun tiltræder stillingen som Chief Product Officer (CPO) og nyt direktionsmedlem den 1. februar, 2023.

Kontakter

Billeder

Lise Sohn Kammersgaard. Foto: Aller Foto
Lise Sohn Kammersgaard. Foto: Aller Foto
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye