Mosaikhjørnet A/S

Fejr Mosaikhjørnets 60 års jubilæum med kaffe, kage & børger

Del
En festlig reception for vores håndværker-kunder og samarbejdspartnere.

Kære kunder,

Vi har den store glæde at invitere Jer til vores 60 års fødselsdagsreception i butikken i Glostrup.

Mosaikhjørnets 60 års jubilæum er en stor milepæl, og vi ønsker at fejre dagen sammen med vores gode håndværker-kunder, samarbejdspartnere og venner af huset, der alle har været en stor del af vores succes igennem årene.


Der vil være gratis kaffe og kage, og vi har også booket byens bedste pølsevogn.


Vi glæder os til at fejre vores fælles års samarbejde i flisebranchen og ser frem til en hyggelig eftermiddag med Jer. 


TID

Fredag den 3. marts 2023 kl. 13.00 - 15.00

STED

Butikken på Kirkebjerg Parkvej 1, 2600 Glostrup


TILMELDING

Selvom tilmelding ikke er nødvendig, værdsætter vi jeres tilbagemelding af hensyn til bestilling af mad, drikke osv. 
Skriv til Morten på mvp@mosaikhjornet.dk senest d. 27. februar 2023.

Med festlige hilsner,

Mosaikhjørnet

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet A/S
Mosaikhjørnet A/S
Kirkebjerg Parkvej 1
2600 Glostrup

https://mosaikhjornet.dk

Mosaikhjørnet er en familieforretning og din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Med 60 års erfaring er virksomheden drevet af passion og lysten til at inspirere og yde en professionel service til både private og erhverv.

Mosaikhjørnet har i dag en webshop og tre butikker i henholdsvis Glostrup, Brønshøj og Aalborg, der alle har et bredt udvalg af kvalitetsfliser, badrumsmøbler samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Oase under jorden: Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel i København14.3.2024 11:00:53 CET | Pressemeddelelse

I snart 20 år har Charlottehaven på Østerbro i København været et populært sted for turister såvel som lokale, der enten har boet på de luksuriøse hotellejligheder, spist i restauranten eller benyttet stedets Health Club. Nu har hotellets badefaciliteter gennemgået en stor renovering, og for at leve op til Charlottehavens eksklusive tilbud faldt valget på Mosaikhjørnet som fliseleverandør.

Vi byder Hans-Henrik Søndersted-Olsen velkommen som nyt bestyrelsesmedlem i Mosaikhjørnet A/S8.9.2023 10:25:34 CEST | Pressemeddelelse

Hans-Henrik Søndersted-Olsen tiltræder som bestyrelsesmedlem i familievirksomheden Mosaikhjørnet A/S, der er blandt landets førende udbydere af fliser, klinker og mosaik. Virksomheden er familiejet og er en markant og innovativ spiller på markedet for byggematerialer. Han skal bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling. Han kommer med stor erfaring som bestyrelsesformand og -medlem i forskellige mellemstore virksomheder og er Advisory Board medlem på CBS. Han er uddannet cand.merc. og kommer med en bestyrelsesuddannelse fra INSEAD og har tidligere i sin karriere været mangeårig direktør for landets førende B2B-marketingbureau, som vandt adskillige danske og globale priser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye