Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard fortsætter med at presse priserne i en inflationstid

Del
Januar er prisbaskermåneden – den måned, hvor pris er et ord man hører alle vegne. Efter den dyre december-julemåned, jagter forbrugerne de laveste priser. Især i år, hvor inflationen betyder, at priserne er steget til uhørte højder. Mange virksomheder bruger prismatchingstrategier til at tiltrække forbrugerne – men strategierne betyder ikke altid lavere priser.

Prismatch og prisgaranti er de mest brugte termer inden for kategorien prismatching, hvor formålet er at tilbyde forbrugerne de mest fordelagtige priser på markedet. De to begreber kan dog også forvirre mere, end de gavner, og ofte ser man også selve virksomhederne forveksle dem med hinanden. Derudover er det usikkert, om de nu også altid medfører lave priser.

Prismatching kan ende ud i højere priser

I en skrivelse fra 2018 påpeger Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, at matchingstrategierne faktisk kan gå hen og gøre priserne endnu dyrere for forbrugerne. De kommer blandt andet med følgende udsagn:

”Når en virksomhed matcher den laveste pris blandt en række konkurrenter, enten automatisk eller ved at kunden gør opmærksom på konkurrentens pris, kan det mindske konkurrenternes incitament til at sænke prisen. Derudover kan matchingstrategierne i visse tilfælde give en fejlagtig opfattelse af, at butikken har lave priser. Det kan betyde, at man betaler mere end nødvendigt for en vare.”

Tilbudsjægerne bør derfor være varsomme, når de handler ind efter prismatch. Hos autoværkstedskæden Skorstensgaard, der selv tilbyder bilejere at få matchet værkstedsregningen i forhold til mærkeværkstedernes priser, har man opdaget denne udfordring. De tilbyder derfor udover prismatch også op til 40% prispres.

Skorstensgaard: Prispres er gunstigst

Som et alternativ til de to strategier prismatch og prisgaranti, tilbyder værkstedskæden Skorstensgaard konceptet Op til 40% PrisPres på et tilbud fra et mærkeværksted, også kaldet autoriserede værksteder. Skorstensgaard har netop valgt denne prisstrategi for at sikre kunderne en lavere pris, end den de kan få med et prismatch. Med konceptet PrisPres presser værkstedskæden den pris, kunden har fået tilbudt på et mærkeværksted med henholdsvis 40% og 20%.*

-          Med prispres kan vi tilbyde de danske bilejere den nok mest fordelagtige pris på bilservice og reparationer i forhold til mærkeværkstederne. Især her under krisen kan det være en rigtig kedelig oplevelse at stå med en bil, der kræver en tur forbi mekanikeren. Så der har vi en klar fordel sammenlignet med vores konkollegaer, fortæller medejer og grundlægger Anders Skorstensgaard.

Derfor kan det siges, at prispres uden tvivl er den strategi, hvor forbrugerne kan hente de største besparelser. Her kan de nemlig være sikre på at få en lavere pris end på autoriserede værksteder, fordi prisen på en given vare eller service ikke blot bliver matchet med konkurrenternes, men den bliver også presset yderligere ned.

*Som med alle prismatchingstrategier gælder der også nogle vilkår for Skorstensgaards Op til 40% PrisPres-koncept:

40% PrisPres gælder biler under 2 år og omfatter skriftligt tilbud på service fra et mærkeværksted. 20% PrisPres gælder alle biler og omfatter alle skriftlige tilbud fra et mærkeværksted, dog ikke dæk, fælge, undervogn, lakering, elektriske komponenter og ekstra udstyr. Kan ikke kombineres med serviceaftaler o.a. rabatter. Vi bruger uoriginale reservedele med 3 års garanti.

Læs mere om Skorstensgaards PrisPres-koncept: https://skorstensgaard.dk/privat/op-til-40-prispres

Hent og læs Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens skrivelse fra 2018: https://www.kfst.dk/media/50931/20180808-prismatch_19.pdf

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard Danmark A/S
Skorstensgaard Danmark A/S
Trianglen 13
6000 Kolding

0https://skorstensgaard.dk/

Skorstensgaard er en af landets førende, frie autoværkstedskæder. Siden 2009 har vi serviceret flere hundrede tusind danske personbiler, og 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre. Hos os bevarer du din fabriksgaranti, da vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne.

Virksomheden er grundlagt i 2009 af brødrene Martin og Anders Skorstensgaard, som altid har arbejdet med drift af værksteder – både som selvstændige og som driftsansvarlige på mærkeværksteder. Deres innovative tilgang til processer, deres forståelse for markedet samt deres fokus på kundernes behov er nøglen til virksomhedens succes.

Følg pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard modtager pris for at hjælpe unge og ledige i job19.1.2024 15:51:20 CET | Pressemeddelelse

Skorstensgaard, en førende værkstedskæde med hovedsæde i Kolding, har netop modtaget SammenomJOB-prisen for deres bemærkelsesværdige engagement i at støtte unge og ledige til at komme i job. Prisen, som er et initiativ fra Kolding Kommune, anerkender virksomheder, der skiller sig ud ved at skabe mangfoldige og inkluderende jobs og lærepladser – og Skorstensgaard opfylder alle kriterierne for prisen.

Mød en diagnosetekniker fra Skorstensgaard4.12.2023 12:34:46 CET | Nyhed

Når du afleverer din bil på et autoværksted, er der mange specialister, der kigger på den. Mekanikere, pladesmede (også kaldet karosseriteknikere), værkførere og ikke mindst diagnoseteknikere. I denne artikel har vi givet plads til en af vores diagnoseteknikere – Frederik Christensen fra Skorstensgaard Esbjerg. Han fortæller, hvad en diagnosetekniker kan, og hvordan han bruger sine kompetencer inden for diagnosticering til at udbedre fejl på bilerne.

Skorstensgaard: Støtter unge elever fra Kolding i Projekt Edison 20236.11.2023 14:04:06 CET | Pressemeddelelse

Anders Skorstensgaard, administrerende direktør for den koldingbaserede værkstedskæde Skorstensgaard, indtog i fredags for 2. år i træk rollen som dommer i årets lokale Projekt Edison konkurrence på IBC i Kolding. Dette initiativ har til formål at støtte og opmuntre unge, der ønsker at forfølge deres iværksætterdrømme, og netop disse drømme er tæt knyttet til Skorstensgaards egen opstartshistorie.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye