Bog & idé

Bog & idé giver danskerne en ekstra julegave

Del
Bog & idé giver nu alle nye og eksisterende brugere seks måneders ubegrænset streaming af lydbøger i Bog & idés app for 0 kr.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Et halvt års fri streaming af lydbøger i Bog & idés app til 0 kr. lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er det, hvad Danmarks største boghandlerkæde gerne vil give danskerne som en ekstra julegave i år.

I Bog & idés app er der adgang til knapt 30.000 danske bogtitler, der bare venter på at blive lyttet til, så læseglæden kan komme ud på de danske smartphones. ”Bøger er vores kerneforretning og ikke mindst vores store passion. Vi er drevet af gode fortællinger, hvad enten de læses i papirform eller lyttes som lydbøger, og derfor giver det nu mening for os at lancere et særligt nytårstilbud på vores streamingabonnement,” fortæller administrerende direktør hos Bog & idé Marianne Lyngby Pedersen.

Gode læseoplevelser på tværs af salgskanaler
Appen, der blev lanceret i sommer, har været et naturligt skridt i den digitale udvikling for Danmarks største boghandlerkæde, og målet er at levere de bedste kundeoplevelser, som en boghandel kan tilbyde kunderne, digitalt og i de fysiske butikker. ”Vores kunder kender os først og fremmest for vores landsdækkende butiksnet, men vi ønsker at øge kendskabet til vores digitale tilbud. Danskerne skal vide, at de hos Bog & idé får en samlet pakke af gode læseoplevelser på tværs af vores salgskanaler og medier,” forklarer Marianne Lyngby Pedersen.

Bog & idés app er en digital platform med et tre-i-en-tilbud, der indeholder streaming, webshop og en personlig kundeside, hvor bl.a. kvitteringer fra indkøbene i de fysiske butikker og på webshoppen gemmes. Appen er således ét samlet kundeunivers, der forener udvalget af fysiske bøger med streaming.

Sådan får kunderne adgang til ubegrænset streaming
For at gøre brug af de seks måneders fri streaming til 0 kr. skal abonnementet oprettes senest den 15. januar 2023. Efter de seks måneder fortsætter abonnementet til 89 kr. om måneden uden binding. Som streamingabonnent bliver brugeren også automatisk en del af Bog & idé kundeklub og får dermed adgang til alle medlemsfordele som fri fragt ved køb fra webshoppen, 25% returpant på bestsellere og eksklusive klubtilbud m.m.

Læs mere om aktivering af abonnementet på vores hjemmeside:

Nøgleord

Kontakter

Marianne Lyngby PedersenAdm. direktørIndeks Retail A/S

Står til rådighed for udtalelser til indslag, interviews, artikler o.l., som har relevans for branchen, vores butikker og vores brand.

Tlf:20235936

Billeder

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Download

Links

Information om Bog & idé

Bog & idé
Mossvej 2
8700 Horsens

76752000https://www.bog-ide.dk/

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde med 116 butikker på landsplan samt webshoppen bog-ide.dk.

Kæden havde i 2021 en omsætning på 1,3 milliarder.

Bøger udgør knap halvdelen af forretningen, mens kontor- og trendvarer, brætspil, puslespil og lignende udgør resten.

Bog & idé er en frivillig kæde. Grundstenen blev lagt i 1969, men både navn og struktur har ændret sig meget siden.

Bog & idé er tilknyttet kædekontoret, Indeks Retail A/S, som også er kædekontor for hhv. BOGhandleren og Legekæden.

Følg pressemeddelelser fra Bog & idé

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bog & idé

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye