idverde Danmark

NYT OM NAVNE – Kristine Bergstein er ny bæredygtighedskonsulent hos idverde Danmark

Del
idverdes ambitiøse bæredygtighedsstrategi skal slå dybe rødder i gruppens fire datterselskaber, så der bliver sat handling bag ordene. Nuværende driftsleder i OKNygaard Kristine Bergstein tager skridtet videre og bliver ny bæredygtighedskonsulent hos idverde med ansvar for implementeringsprocessen og tilknyttede aktiviteter.
Foto: Kristine Bergstein, ny bæredygtighedskonsulent hos idverde.
Foto: Kristine Bergstein, ny bæredygtighedskonsulent hos idverde.

Kristine Bergstein kommer fra en stilling som driftsleder i OKNygaards afdeling i Glostrup, hvor hun bl.a. har ansvaret for den flerårige driftskontrakt med Region Hovedstaden.

Kristine fortsætter hos OKNygaard Glostrup lidt endnu for at lette overgangen til en ny driftsleder. Frem til 1. maj 2023 fordeler hun sin arbejdstid hos OKNygaard og idverde, hvorefter hun indgår fuldt i idverde som ny bæredygtighedskonsulent og projektleder.

Den primære opgave bliver at implementere idverdes bæredygtighedsstrategi i datterselskaberne OKNygaard, Malmos, Grøn Vækst og Lauge Bonde og drive aktiviteter, der er forbundet med strategien, fremad.

Med en uddannelsesmæssig baggrund som både have- og parkingeniør og med en overbyggende kandidatuddannelse i klimaforandringer fra Københavns Universitet har Kristine både den praktiske erfaring og føling med anlægsgartnerdelen af idverde samt et stærkt match med den udvikling, der driver idverde som Danmarks ledende anlægsgartner og landskaber.

’’Jeg har siden min start hos OKNygaard håbet, at vi skulle udvikle os i den retning, som vi er i gang med nu. Som Danmarks største anlægsgartnergruppe har vi stor indflydelse på, hvordan fremtidens branche ser ud, og vi har ligeledes et ansvar for at gå forrest i den bæredygtige udvikling. Jeg glæder mig til at komme ud i alle dele af idverde og vise, hvordan vi inden for vores felt kan gøre en forskel’’, udtaler Kristine Bergstein.

Nøgleord

Kontakter

Kristine Bergstein - Bæredygtigskonsulent hos idverde
E-mail: kwb@oknygaard.dk
Tlf. 2787 7454Michael von Bülow - PMO og bæredygtighedsansvarlig hos idverde
E-mail: mvb@idverde.dk
Tlf. 5353 8118

Billeder

Foto: Kristine Bergstein, ny bæredygtighedskonsulent hos idverde.
Foto: Kristine Bergstein, ny bæredygtighedskonsulent hos idverde.
Download

Information om idverde Danmark

idverde Danmark
Gl. Marbjergvej 11
4000 Roskilde

https://idverde.dk/

idverde betyder ’’grønt id’’.  Vi er Danmarks største anlægsgartnergruppe bestående af selskaberne Malmos Landskaber,  OKNygaard, Grøn Vækst, Lauge Bonde og ZinCo Danmark. Med en årlig omsætning på over 1,3 mia. kroner er idverde førende aktør inden for anlæg og drift af landskaber og bynatur i hele Danmark.

Vores vision er at skabe et grønnere, mere biodiverst og modstandsdygtigt  Danmark. Det gør vi bl.a. ved at udvikle og fremme naturbaserede løsninger, når vi skaber og  plejer natur i byer og det åbne land. Med ansvarlig ressourceanvendelse og fagligt funderede  tiltag inden for bl.a. klimatilpasning, CO2-reduktion og øget biodiversitet, ruster vi byer og lokalsamfund til fremtiden samtidig med, at naturen og mennesker bringes i større balance. 

Vi bidrager med viden, erfaringer og kompetencer i tæt samarbejde og langsigtede partnerskaber med vores kunder og andre interessenter. Med tidlig involvering og en kombination af viden, data og praktisk know-how fra vores 1.000 ansatte, der hver dag har naturen mellem hænderne, løftes kvaliteten og sikrer bygbare, driftssikre og æstetiske projekter. 

I idverde arbejder vi for mennesker, miljø og merværdi - det sikrer vores bæredygtighedsstrategi og  B Corp-certificering. Vi kan dokumentere vores sociale, miljømæssige og økonomiske ansvarlighed,  og at vi arbejder for at skabe løsninger med værdi for mennesker og natur. 

Som en del af idverde – Europas førende anlægsgartnergruppe – kan vi trække på kompetencer, viden og erfaringer fra Frankrig, England, Holland, Schweiz og Tyskland.

Følg pressemeddelelser fra idverde Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra idverde Danmark

Fællesskab og fagligt engagement var temaet for idverde Danmarks elev- og lærlingetur til DM i Skills6.2.2023 10:01:24 CET | Pressemeddelelse

Årets Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelser, DM i Skills 2023, dannede rammerne for en faglig ryste-sammen-tur for elever og lærlinge fra alle idverde-koncernens fire datterselskaber: OKNygaard, Malmos, Grøn Vækst og Lauge Bonde. Samtidig ydede de moralsk støtte til eleven Jacob Bankel fra Malmos, der stillede op i konkurrencen for anlægsgartnere.

Ny stærk firkløver i anlægsgartnerbanchen – Lauge Bonde ApS bliver en del af idverde Danmark7.11.2022 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Kort efter nyheden om endelig godkendelse af opkøbet af Grøn Vækst, udvides idverde Danmark igen. Denne gang med den vestjyske entreprenør- og anlægsgartnervirksomhed Lauge Bonde ApS, som sammen med OKNygaard, Malmos og Grøn Vækst skaber en stærk firkløver i branchen. Opkøbet øger anlægsgartnergruppens entreprenørkompetence og ikke mindst faglige viden om jordhåndtering, nedknusning og udnyttelse af lokale råstoffer.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye