Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard Hobro får ny adresse og ny ejer

Del
Bilejerne i Hobro vil fremover finde Skorstensgaard Hobro på en ny adresse. Den 1. januar 2023 flytter Skorstensgaard-værkstedet nemlig til Jyllandsvej 6 i Hobro. Den nye lokation befinder sig i de værkstedslokaler, der siden 2005 har hørt til Bil-Tek Hobro. Ved samme lejlighed bliver Bjørn Thorup Jensen, der er ejer af Bil-Tek Hobro, ny ejer af Skorstensgaards Hobro-afdeling.

I forbindelse med at Skorstensgaard Hobro flytter adresse til Jyllandsvej 6, 9500 Hobro, har afdelingen også fået ny ejer. Det er Bjørn Thostrup Jensen, som har en baggrund som autotekniker, der bliver den nye ejer af Skorstensgaards forretningskoncept i Hobro og omegn. Med dette samarbejde slås autoværkstedet Bil-Tek Hobro nu sammen med værkstedskæden Skorstensgaard. Bjørn Thostrup Jensen overtager værkstedet og den daglige drift pr. 1. januar 2023, hvor han glæder sig til at tage godt og billigt imod byens bilejere på Jyllandsvej 6.

Værkstedets nye ejer Bjørn Thostrup Jensen på 43 år, som er udlært autotekniker og har stor erfaring med både benzin- og dieselbiler samt el-/hybridbiler, er født og opvokset i Hobro, hvor han stadig bor sammen med sin kone og to børn. Han startede selv autoværkstedet Bil-Tek Hobro i 2005 og har derfor allerede opbygget en god kundekreds på adressen. Både Bjørn og grundlægger Anders Skorstensgaard glæder sig meget til at byde nye som gamle Hobro-kunder velkomne på den nye lokation.

-          Vi er yderst taknemmelige for vores mange loyale og tilfredse kunder i Hobro. Jeg ser frem til samarbejdet med Bjørn og hans team, som jeg ved, vil lægge sig i selen for fortsat at servicere bilejerne i Hobro med høj kvalitet og billige priser, siger medejer og grundlægger Anders Skorstensgaard.

20% rabat på hele fakturaen i Hobro i januar

Som en fejring af etableringen på den nye adresse giver Skorstensgaard kunderne i Hobro en ekstraordinær åbningsrabat. Både nye og gamle kunder kan nemlig glæde sig til at få 20% rabat på alle reparationer inklusive serviceeftersyn i hele januar måned på det nye værksted på Jyllandsvej 6. Bjørn Thostrup Jensen udtrykker, at han glæder sig til at give ekstra rabat til Hobros bilejere i disse krisetider.

-          Jeg er utrolig glad for at blive en del af Skorstensgaard-kæden og ser frem til at tage imod både faste og nye kunder fra Hobro og omegn. Og så er det ekstra godt ovenikøbet at kvittere med en åbningsrabat på 20% på hele fakturaen i hele januar måned, fortæller Bjørn Thostrup Jensen, ny værkstedsejer i Skorstensgaard Hobro.

Man kan booke tid og/eller få et uforpligtende tilbud personligt på selve værkstedet ved Jyllandsvej 6, 9500 Hobro, eller online via Skorstensgaards hjemmeside: www.skorstensgaard.dk/checkout/booking

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard Danmark A/S
Skorstensgaard Danmark A/S
Trianglen 13
6000 Kolding

0https://skorstensgaard.dk/

Skorstensgaard er en af landets førende, frie autoværkstedskæder. Siden 2009 har vi serviceret flere hundrede tusind danske personbiler, og 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre. Hos os bevarer du din fabriksgaranti, da vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne.

Virksomheden er grundlagt i 2009 af brødrene Martin og Anders Skorstensgaard, som altid har arbejdet med drift af værksteder – både som selvstændige og som driftsansvarlige på mærkeværksteder. Deres innovative tilgang til processer, deres forståelse for markedet samt deres fokus på kundernes behov er nøglen til virksomhedens succes.

Følg pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard modtager pris for at hjælpe unge og ledige i job19.1.2024 15:51:20 CET | Pressemeddelelse

Skorstensgaard, en førende værkstedskæde med hovedsæde i Kolding, har netop modtaget SammenomJOB-prisen for deres bemærkelsesværdige engagement i at støtte unge og ledige til at komme i job. Prisen, som er et initiativ fra Kolding Kommune, anerkender virksomheder, der skiller sig ud ved at skabe mangfoldige og inkluderende jobs og lærepladser – og Skorstensgaard opfylder alle kriterierne for prisen.

Mød en diagnosetekniker fra Skorstensgaard4.12.2023 12:34:46 CET | Nyhed

Når du afleverer din bil på et autoværksted, er der mange specialister, der kigger på den. Mekanikere, pladesmede (også kaldet karosseriteknikere), værkførere og ikke mindst diagnoseteknikere. I denne artikel har vi givet plads til en af vores diagnoseteknikere – Frederik Christensen fra Skorstensgaard Esbjerg. Han fortæller, hvad en diagnosetekniker kan, og hvordan han bruger sine kompetencer inden for diagnosticering til at udbedre fejl på bilerne.

Skorstensgaard: Støtter unge elever fra Kolding i Projekt Edison 20236.11.2023 14:04:06 CET | Pressemeddelelse

Anders Skorstensgaard, administrerende direktør for den koldingbaserede værkstedskæde Skorstensgaard, indtog i fredags for 2. år i træk rollen som dommer i årets lokale Projekt Edison konkurrence på IBC i Kolding. Dette initiativ har til formål at støtte og opmuntre unge, der ønsker at forfølge deres iværksætterdrømme, og netop disse drømme er tæt knyttet til Skorstensgaards egen opstartshistorie.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye