Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland hjælper lokale virksomheder med at se muligheder i at lave forretning i kølvandet på havvindmøllepark

Del
Erhvervshus Midtjyllands virksomhedskonsulent, Ole Overgaard, er hyret ind til at hjælpe med sparring og gode råd målrettet lokale virksomheder, så de kan geare forretningen til det store vind-eventyr på Thorsminde Havn.
Ole Overgaard, Virksomhedskonsulent i Erhvervshus Midtjylland
Ole Overgaard, Virksomhedskonsulent i Erhvervshus Midtjylland

Ole Overgaard er udstationeret i Holstebro Kommune og arbejder til dagligt med at få virksomheder til at kunne se muligheder i at lave forretning i kølvandet på vindmølle- projektet Thor. Potentialet for virksomhederne er der ingen tvivl om. Indbyggertallet i Thorsminde bliver mere end fordoblet, når Danmarks største havvindmøllepark skal bygges:

”Mulighederne i at lave mere forretning, i kølvandet på Thor-projektet, gælder for mange virksomheder i området. Det her er en anderledes og for nogle virksomheder ny måde at se muligheder for sin forretning, så det kræver lidt lobbyarbejde, men Thor-projektet skaber i en årrække 200-400 midlertidige job i byggefasen og 50-60 permanente arbejdspladser. De medarbejdere skal leve i området, og det skaber muligheder for de lokale virksomheder,” siger Ole Overgaard, virksomhedskonsulent i Erhvervshus Midtjylland.

Der bliver brug for materialer, service og andre forsyninger til mandskab og arbejdspladser. Medarbejderne skal have en bolig, de skal transporteres, ligesom der også ligger muligheder i alt lige fra indkøb til bespisning, vaskeri og overnatning.

Rengøringsvirksomhed ser muligheder i øget aktivitet 
En af de virksomheder, der allerede har været i kontakt med Ole Overgaard, og set muligheder for sin forretning, er rengøringsvirksomheden TR-Erhverv A/S:

”I forbindelse med vindmølle-projektet kan vi se nogle forretningsmæssige muligheder ved den øgede aktivitet på havnen i Thorsminde. Derfor er vi taknemmelig for at Erhvervshus Midtjylland har opsøgt os og hjulpet med at få os registret i databasen Supplier Hub Thorsminde,” siger Bianca Klemenz, der er medejer af TR-Erhverv A/S.

Bygges der noget stort, skal der oftest også bruges maskiner, ligesom der indimellem er ting, der går i stykker og materialer, som skal opbevares. Det kan de lokale håndværkere i området være interesseret i at hjælpe med. De kan producere, de kan fixe, de er fleksible, og de kan tilbyde lagerplads, hvis de i en periode ikke selv bruger pladsen. En af de lokale håndværkere, der har set mulighederne, er Bjarne Ørts, der har været med i et lokalt konsortium:

”Vi er positive overfor vindmølle-projektet i Thorsminde og kan se muligheder for vores virksomhed. Erhvervshus Midtjylland har aktivt hjulpet os med at få etableret et konsortium af mindre lokale håndværksvirksomheder, som har budt ind på opgaver i forbindelse med byggeri på havnen,” Bjarne Ørts, der ejer murerfirmaet Bjarne Ørts & CO. A/S.

Få hjælp til at omstille din virksomhed
Virksomheder kan allerede nu gå i gang med at geare forretningen til det store vind-eventyr på Thorsminde Havn. Ole Overgaard står klar med sparring og gode råd om, hvordan du kan udnytte mulighederne i kølvandet på havvindmølleparken Thor.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Ole Overgaard, Virksomhedskonsulent i Erhvervshus Midtjylland
Ole Overgaard, Virksomhedskonsulent i Erhvervshus Midtjylland
Download

Links

Information om Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N

http://www.erhvervshusmidtjylland.dk

Vi kan være din uvildige sparringspartner
Vores rolle er ikke at fortælle dig, hvad du skal gøre. Det kalder vi nemlig rådgivning. Men du kan bruge os som en uvildig sparringspartner, du kan vende dagligdagen og fremtiden med. Et udefra og ind syn er nemlig altid en god ide.

Vores konsulenter kender de udfordringer, du som virksomhedsejer og -leder står i. Og står til rådighed, når du skal træffe små og store beslutninger om din virksomhed, så du ikke står alene.

Du bestemmer selv hvor lidt eller meget tid, vi skal bruge sammen. Og i hvilken grad vi skal involvere os. Det er din business.

Vi er her bare for at hjælpe.

Ring på 70220076 eller book et møde med en konsulent her 

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye