Danske Regioner

Regionerne er klar til at sætte en ny udviklingsdagsorden for sundhedsvæsenet

Del
Hvis vi vil holde fast i et sundhedsvæsen, der bare nogenlunde kan levere på behandlingsbehovet, kræver det vilje til at investere i den radikale innovation af det. Derfor bør sundhedsdagsordenen for en ny regering også være en investerings- og reformdagsorden, mener Danske Regioner.

Mens politikerne forhandler om en ny regering har Danske Regioner allerede i flere år arbejdet på at sætte en ny dagsorden for, hvordan sundhedsvæsenet skal udvikle sig.

Tirsdag var Danske Regioner medarrangører ved et Sundhedspolitisk Topmøde sammen med Dansk Erhverv, IT-Branchen, medico-industrien, Sundhed Danmark og DiaLAb. Her var beskeden fra Danske Regioners formand Anders Kühnau klar:

”Vi kan ikke levere et bæredygtigt sundhedsvæsen i fremtiden med fortidens værktøjer. Hvis vi vil holde fast i et sundhedsvæsen, der bare nogenlunde kan levere på behandlingsbehovet, kræver det derfor vilje til at investere i den radikale innovation af det. Derfor bør sundhedsdagsordenen for en ny regering også være en investerings- og reformdagsorden”, sagde Anders Kühnau.

Læs Danske Regioners formands tale på det Sundhedspolitiske Topmøde

Nøgleord

Kontakter

Information om Danske Regioner

Danske Regioner
Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

+45 35 29 81 00https://www.regioner.dk/

Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de fem regioner og har til opgave at yde en professionel betjening af Danske Regioners politiske ledelse.

Vi er den drivende kraft i udviklingen af sundhedsvæsenet, den førende stemme i den sundhedspolitiske debat, og vi arbejder for attraktive levevilkår og et godt miljø i alle dele af Danmark

Følg pressemeddelelser fra Danske Regioner

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Regioner

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye