Turbine Forlaget A/S

Nem og miljøvenlig rengøring for alle

Del
Ellinor Sirén har samlet sine bedste tips fra sin populære Instagramprofil Ekotipset i bogen Bæredygtig rengøring. Husmortips bliver støvet af og miljøvenlige øko-hacks til rengøringsmidler bliver formidlet i bogen, der fortæller, hvordan man gør rengøringen og oprydningen mere effektiv.
Bogens forside
Bogens forside

Lær at lave dine egne rengøringsmidler, og lær, hvordan du klarer alle typer af rengøring– fra den årlige hovedrengøring til den superhurtige overhaling. Og pas samtidig godt på miljøet og planeten ved at undgå unødvendige kemikalier.

Ellinor Sirén har med stor nysgerrighed eksperimenteret sig frem til miljørigtige løsninger på almindelige rengøringsproblemer. De irriterende kalkaflejringer i badeværelset, tomatpletter på tøjet fedtede bageplader. Hun har fundet frem til gamle husmorråd, som i den grad fortjener at leve videre, men også mange smarte øko-hacks og blandede bonustips fra nutiden.

Med hjælp fra Bæredygtig rengøring finder du ud af, hvor nemt dit hjem bliver skinnende rent, hvordan dine vinduer bliver krystalklare, hvordan du holder fugerne i badeværelset rene og meget, meget mere. 

Ellinor Sirén står bag den ultrapopulære Instragramprofil @ekotipset med mere end 670.000 følgere.

Fakta om bogen:

Titel: Bæredygtig rengøring
Forfatter: Ellinor Sirén
Oversætter: Eva Mosegaard Amdisen
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740687675
Sidetal: 208
Vejl. pris: 279,95 kr.
Udgivelsesdato: 25. november 2022

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Bogens forside
Bogens forside
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Ny bog fortæller om Anden Verdenskrig fra en japansk synsvinkel15.5.2024 08:13:00 CEST | Pressemeddelelse

Jonas Ishibori skildrer i Tsugios krig – Japans triumf og nederlag under Anden Verdenskrig historien om de begivenheder, der fører Japan på kollisionskurs med både Vesten og sine asiatiske naboer i tiden omkring Anden Verdenskrig. Samtidig fortæller forfatteren, der har japanske rødder, en personlig historie om sin families oplevelser under krigen baseret på sin farfars private erindringer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye