Europæiske ERV A/S

Danskere i stort tal vil snart indtage de europæiske pister

Del
Skisæsonen nærmer sig med hastige skridt. Sidste år genoptog mange danskere deres skiferie. I 2022 ser det ud til, at endnu flere danskere vil på ski, nu hvor corona-restriktionerne er ophævet. Hos rejseforsikringsselskabet Europæiske ERV sporer man stor interesse for at komme på skiferie. Markant mere end i 2021. Der er allerede nu en stigning på 142 % i antallet af solgte tillægsforsikringer for vintersport til den kommende skisæson.

Skiløb er populært i Danmark. Før Corona tog cirka 190.000 danskere på skiferie hvert år. Især i februar, som ifølge Danmarks Statistik er den mest populære måned. Nu, hvor pandemien er overstået, drager danskerne igen i stort tal mod pisterne på de forskellige skisportssteder. Denne trend ses tydeligt af salgstallene på skirejseforsikringer hos rejseforsikringsselskabet Europæiske ERV.

”I 2022 – i perioden januar til oktober - kan vi se en stigning på 142 % i antallet af solgte skirejsetillæg i forhold til tidligere år. Så danskerne er i den grad opsatte på at komme afsted på ski igen” udtaler Andreas Sandin, nordisk salgsdirektør.

Ny lov for skiløbere i Italien

Italien har pr. 1/1-2022 gjort det lovpligtigt for skiløberne på de italienske pister at have en ansvarsforsikring, der dækker skader på tredjepart. Det vil blandt andet være det lokale politi, der står for kontrollen af skituristerne. Hvis man ikke har den lovpligtige forsikring, kan det udløse en bøde på 100-150 Euro. Endvidere vil ens liftkort blive inddraget.

Derfor giver det god mening at tjekke sin rejseforsikring, så bøder og afbrudt skiferie kan forebygges.

”Italien er det første land i verden, der indfører lovkrav om ansvarsforsikring for skiløbere. Det har helt sikkert en indvirkning på antallet af solgte skirejseforsikringer”. fortsætter Andreas Sandin.

Baggrunden for den nye lov i Italien er, at man – før COVID-19 satte ind – havde cirka 30.000 ulykker på de italienske pister om året, hvoraf mere end 1.500 resulterede i hospitalsindlæggelse.

Læs mere om de nye retningslinjer på de italienske skisportssteder her: https://www.europaeiske.dk/privat/blog/ny-lov-for-skiloebere-i-italien/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Europæiske ERV A/S

Europæiske ERV A/S
Europæiske ERV A/S
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

https://www.europaeiske.dk/privat/

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Vi er del af den tyske forsikringsgruppe ERGO, som har mere end 37.000 ansatte på verdensplan. Vi har stået for tryggere rejser i mere end 100 år til en stor del af alle danske turister, erhvervsrejsende og deres arbejdsgivere, som har betroet os at stå for deres rejseforsikringer. Takket være mange års erfaring og specialudviklede rejseforsikringer kan vores kunder roligt tage af sted – og være trygge før, under og efter deres rejse. Sammen med vores svenske afdeling har vi mere end 1,2 millioner kunder og 7 millioner kortkunder. Læs mere på erv.dk.

Følg pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye