DHI A/S

DHI udnævner Kenneth Treu Barrett som ny CFO

Del
DHI har ansat Kenneth Treu Barrett som ny CFO. Han kommer med omfattende international erfaring fra software-, teknologi- og konsulentbranchen.
Kenneth Treu Barrett, CFO i DHI
Kenneth Treu Barrett, CFO i DHI

Kenneth Treu Barrett har arbejdet 17 år i Fujitsu i roller som CFO Sweden, Finance Director Nordics og Finance Director EMEIA for Digital Technology Services. Derudover har han været uafhængig finansiel rådgiver for en række globale virksomheder, senest en førende serviceudbyder i Tyskland, hvor han har været eksternt medlem af bestyrelsen og ansvarlig for den digitale transformation.

Mette Vestergaard, CEO i DHI, udtaler:

”DHI understøtter den bæredygtige udvikling af vand og vandrelaterede økosystemer. Vi er i vækst og ser ind i et stadigt stigende behov for innovation, teknologi og software. Derfor styrker vi nu vores finansielle operationer, og det glæder mig, at Kenneth Treu Barrett er med ombord i DHI.”

Kenneth Treu Barrett siger:

”Jeg glæder mig til at blive en del af DHI. DHI spiller en væsentlig rolle i arbejdet med at løse den globale vandkrise, og jeg ser frem til at tage aktiv del i at realisere DHI’s strategiske ambitioner.”

Kenneth er uddannet cand.scient. i erhvervsøkonomi og erhvervsret fra Copenhagen Business School. Han tiltræder stillingen i DHI den 1. november 2022.

Billeder

Kenneth Treu Barrett, CFO i DHI
Kenneth Treu Barrett, CFO i DHI
Download

Information om DHI A/S

DHI A/S
DHI A/S
Agern Allé 5
2970 Hørsholm

4516 9200https://www.dhigroup.com/

Om DHI

DHI A/S er en global digital rådgivningsvirksomhed med hovedsæde i Hørsholm. DHI A/S blev grundlagt i 1964 og beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere globalt. Vores ambition er at fremme den bæredygtige udvikling af jordens vandressourcer med afsæt i digital rådgivning af beslutningstagere i vandindustrien. DHI A/S er godkendt som teknologisk serviceinstitut (GTS) af Forsknings- og Uddannelsesministeriet og er en del af GTS-netværket. Læs mere på dhigroup.com

For yderligere oplysninger kontakt venligst DHI Global People & Communication på +45 2088 7770.

Følg pressemeddelelser fra DHI A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DHI A/S

DHI skal overvåge fugle og flagermus i banebrydende ny hollandsk havvindmøllepark15.2.2024 07:30:00 CET | Pressemeddelelse

Med en kombination af radarer, kameraer, akustiske sensorer og kunstig intelligens skal DHI være med til at bevise, at grøn energi og biodiversitet godt kan gå hånd i hånd. I Ecowendes kommende hollandske havvindmøllepark Hollandse Kust West, der vil sætte nye standarder for beskyttelse af dyreliv, skal DHI stå for den fuldt automatiserede overvågning af fugle og flagermus.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye