Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard er med i opløbet om titlen som Årets Værkstedskæde 2022

Del
Juryen i Auto Awards Danmark har nomineret værkstedskæden Skorstensgaard som kandidat til titlen Årets Værkstedskæde 2022. Og det slutter ikke her – Skorstensgaard er foruden titlen som Årets Værkstedskæde desuden nomineret til Årets Bæredygtighedspris, der hædrer tiltag inden for miljø og bæredygtighed i autobranchen.

Med hele to nomineringer som henholdsvis Årets Værkstedskæde og Årets Bæredygtighedspris anerkendes Skorstensgaards stærke koncept og bæredygtighedstiltag i autobranchen. Det ovenikøbet i et år, hvor der er usædvanlig stor deltagelse i bil- og autobranchens prisuddeling Auto Awards. Med hele 260 indstillinger til de 24 kategorier, som aktørerne i autobranchen har kunnet stille op til, er feltet rekordstort og noget af et nåleøje at komme igennem.

Stort fokus på kvalitet og innovation hos Skorstensgaard

Kriterierne for at blive nomineret til Årets Værkstedskæde-prisen, som formentlig er den pris, alle værkstedskæder i autobranchen krydser fingre for at vinde er, at man som autoværksted ”er succesfuld og driftig, har et godt forretningskoncept, højt serviceniveau og et professionelt, universalt look over for omverdenen”. Derudover er differentiering og innovation også blandt vigtige kriterier, hvis man som værkstedskæde gerne vil tages i betragtning til kategorien.

Hos Skorstensgaard har man et ekstraordinært fokus på at tilbyde de danske bilejere høj kvalitet på service og reparationer til en konkurrencedygtig pris, hvilket netop udgør kernen i værkstedskædens serviceydelser. Kunderne tilbydes blandt andet priskonceptet Op til 40% PrisPres, hvor der, alt efter om kundens bil er yngre eller ældre end 2 år, kan spares henholdsvis 40 % eller 20 % i forhold til et sammenligneligt tilbud fra et mærkeværksted. Dertil foto- og video-dokumenterer Skorstensgaard med Syn for sagen-konceptet de reparationer, der foretages på bilerne.

Med denne nominering bider koncerndirektør og grundlægger Martin Skorstensgaard mærke i, at der sættes fokus på det stærke priskoncept og det høje kvalitetsniveau. Han udtrykker:

-          Jeg er utrolig stolt over, at Skorstensgaard er nomineret i hele to kategorier. Det betyder især rigtig meget for os at blive nomineret til Årets Værkstedskæde, da det understreger, at vi er med i eliten i Danmark og er oppe imod stærke konkollegaer, som vi også har stor respekt for. Samtidig skal der lyde en stor tak til vores medarbejdere for den indsats, de har ydet, da denne nominering helt utvivlsomt er resultatet af en holdindsats, fortæller Martin Skorstensgaard.

Arbejder strategisk med miljøtiltag inden for branchen

Årets Bæredygtighedspris er den nyeste kategori i Auto Awards-rækken og skal finde sin første vinder i år. Nomineringen sker blandt andet på baggrund af, om man ”har stort fokus på at skabe gode forudsætninger i virksomheden for en bæredygtig udvikling i dag og i fremtiden”, og forudsætter, at man som virksomhed har en strategisk tilgang og ageren, der gør en forskel for både miljø og samfund. Skorstensgaard har i de seneste år haft et stort fokus på at bidrage til den grønne omstilling og arbejder med FN’s Verdensmål nr. 7 og nr. 12. Al el-indkøb er omlagt til 100 % vedvarende og CO2-neutral energi fremstillet på dansk vindkraft, og alle kædens 23 afdelinger bruger udelukkende 100 % miljøvenlig energi, når vinden blæser. Derudover har de i tråd med verdensmål nr. 12 startet initiativer mod øget reparation frem for udskiftning af reservedele, ligesom der er fokus på forsvarlig opbevaring samt afskaffelse af værkstedsaffald.

Administrerende direktør Anders Skorstensgaard fortæller, at han er meget taknemmelig for den anerkendelse, nomineringen på miljøområdet giver:

-          Nomineringen til Årets Bæredygtighedspris har også en enorm betydning både for os i Skorstensgaard og for samfundet. Det er netop virksomhederne, der kan og skal gøre en forskel, blandt andet ved at arbejde med Verdensmålene – og der er faktisk rigtig meget, vi kan gøre for den grønne omstilling her i autobranchen. Denne anerkendelse af vores indsatser i form af en nominering er vi særligt stolte over, siger Anders Skorstensgaard.

De endelige prisvindere findes gennem afstemning blandt danskerne og alle, der har lyst kan stemme på Skorstensgaard i de to kategorier Årets Værkstedskæde samt Årets Bæredygtighedspris via følgende link:

https://pack.to/2215011

Værkstedskæden ser nu spændt frem til Auto Awards’ prisuddeling, som vil finde sted den 22. november 2022 i Cirkusbygningen København.

Mere info:

Link til Auto Awards’ hjemmeside, hvorfra der kan stemmes på Skorstensgaard:

https://www.autoawards.dk/ 

Beskrivelse af Skorstensgaards indstilling til prisen Årets Værkstedskæde:

https://www.autoawards.dk/skorstensgaard-2/

Beskrivelse af Skorstensgaards indstilling til Årets Bæredygtighedspris:

https://www.autoawards.dk/skorstensgaard/

Om Skorstensgaard-koncernens miljøtiltag:

https://skorstensgaard.dk/miljoe

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard Danmark A/S
Skorstensgaard Danmark A/S
Trianglen 13
6000 Kolding

0https://skorstensgaard.dk/

Skorstensgaard er en af landets førende, frie autoværkstedskæder. Siden 2009 har vi serviceret flere hundrede tusind danske personbiler, og 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre. Hos os bevarer du din fabriksgaranti, da vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne.

Virksomheden er grundlagt i 2009 af brødrene Martin og Anders Skorstensgaard, som altid har arbejdet med drift af værksteder – både som selvstændige og som driftsansvarlige på mærkeværksteder. Deres innovative tilgang til processer, deres forståelse for markedet samt deres fokus på kundernes behov er nøglen til virksomhedens succes.

Følg pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard modtager pris for at hjælpe unge og ledige i job19.1.2024 15:51:20 CET | Pressemeddelelse

Skorstensgaard, en førende værkstedskæde med hovedsæde i Kolding, har netop modtaget SammenomJOB-prisen for deres bemærkelsesværdige engagement i at støtte unge og ledige til at komme i job. Prisen, som er et initiativ fra Kolding Kommune, anerkender virksomheder, der skiller sig ud ved at skabe mangfoldige og inkluderende jobs og lærepladser – og Skorstensgaard opfylder alle kriterierne for prisen.

Mød en diagnosetekniker fra Skorstensgaard4.12.2023 12:34:46 CET | Nyhed

Når du afleverer din bil på et autoværksted, er der mange specialister, der kigger på den. Mekanikere, pladesmede (også kaldet karosseriteknikere), værkførere og ikke mindst diagnoseteknikere. I denne artikel har vi givet plads til en af vores diagnoseteknikere – Frederik Christensen fra Skorstensgaard Esbjerg. Han fortæller, hvad en diagnosetekniker kan, og hvordan han bruger sine kompetencer inden for diagnosticering til at udbedre fejl på bilerne.

Skorstensgaard: Støtter unge elever fra Kolding i Projekt Edison 20236.11.2023 14:04:06 CET | Pressemeddelelse

Anders Skorstensgaard, administrerende direktør for den koldingbaserede værkstedskæde Skorstensgaard, indtog i fredags for 2. år i træk rollen som dommer i årets lokale Projekt Edison konkurrence på IBC i Kolding. Dette initiativ har til formål at støtte og opmuntre unge, der ønsker at forfølge deres iværksætterdrømme, og netop disse drømme er tæt knyttet til Skorstensgaards egen opstartshistorie.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye