Europæiske ERV A/S

For første gang kan selvstændige og mindre virksomheder købe årsrejseforsikring direkte online

Del
Normalt skal virksomheder registrere antallet af rejsedage på deres medarbejdere og rapportere dette til forsikringsselskabet eller mægleren årligt. Det giver en del administration som et mindre foretagende oftest ikke har tid til. Sådan er det ikke med den nye årsrejseforsikring fra Europæiske ERV for mindre erhverv. Her skal man blot angive hvor mange ansatte man er i firmaet, og så udstedes der en police øjeblikkeligt.

Den 3. oktober lancerede Europæiske ERV en helt ny forsikring: Årsrejseforsiking for mindre erhverv. Den er specielt udviklet til mindre virksomheder fra 1- 9 ansatte, og er den første forsikring af sin slags, som er online tilgængelig på det danske marked.

”Konsulenter, freelancere og mindre virksomheder skal nemt kunne erhverve sig tryghed for deres erhvervsrejser”, siger Andreas Sandin, Nordic CSO for Europæiske ERV. ”Mange forsikringer på det danske marked er målrettet mellemstore og store virksomheder, når det kommer til pris, dækning og administration. Derfor har vi valgt at udvikle en speciel løsning til de små virksomheder og gøre købsoplevelsen 100% digital”.

Årsrejseforsikringen til mindre virksomheder giver en god grunddækning. Endvidere kan man via tilvalg skræddersy den samlede løsning, så den matcher individuelle behov. Eksempelvis behøver man ikke betale for ’bagagedækning,’ såfremt man typisk tager bagagen med sig ombord.

Forsikringen dækker de situationer, hvor erhvervsrejsende typisk for brug for hjælp, heriblandt: Sygdom, ulykkestilfælde, sygeledsagelse, hjemtransport og behov for juridisk bistand. Samtidig har man adgang til dansktalende alarmcentral 24/7, som er klar til at hjælpe – uanset hvor i verden man befinder sig.

Ønsker man øget tryghed og dækning, kan dette sikres via tre tilvalg, som gælder for henholdsvis bagage, afbestilling og en tryghedspakke hvor evakuering samt eftersøgning og redning er hovedelementer.

Forsikringen er enkel at købe online på www.erv.dk, og policen får du umiddelbart efter købet afsluttes. Det er nu slut med at skulle registrere, administrere og afregne rejsedage. Nu er det kun nødvendigt at oplyse, hvor mange ansatte, der er i firmaet. Derved spares tid, som virksomhederne kan bruge på andre vigtige ting.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Europæiske ERV A/S

Europæiske ERV A/S
Europæiske ERV A/S
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

https://www.europaeiske.dk/privat/

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Vi er del af den tyske forsikringsgruppe ERGO, som har mere end 37.000 ansatte på verdensplan. Vi har stået for tryggere rejser i mere end 100 år til en stor del af alle danske turister, erhvervsrejsende og deres arbejdsgivere, som har betroet os at stå for deres rejseforsikringer. Takket være mange års erfaring og specialudviklede rejseforsikringer kan vores kunder roligt tage af sted – og være trygge før, under og efter deres rejse. Sammen med vores svenske afdeling har vi mere end 1,2 millioner kunder og 7 millioner kortkunder. Læs mere på erv.dk.

Følg pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye