Løgismose

Kim Munk bliver direktør for Løgismose Food

Del
I en tid, hvor fødevarebranchen er udfordret af mange globale aspekter – bl.a. stigende råvarepriser og inflation – ansætter Løgismose Kim Munk som ny direktør for Løgismose Food. Kim Munk får ansvaret for Løgismose Food, herunder at udvikle samarbejdet med kunderne og styrke Løgismoses position som premium fødevareproducent.
Kim Munk er ny direktør for Løgismose Food.
Kim Munk er ny direktør for Løgismose Food.

Kim Munk kommer fra en stilling som CEO for Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S (tidligere KiMS) og ser frem til nye udfordringer hos Løgismose Food: 

”Jeg finder det utroligt fagligt spændende at være med til at udvikle et så stærkt brand og få det ud til endnu flere danskere. Løgismose står for smag, håndværk og gastronomisk innovation, og jeg glæder mig til at videreudvikle samarbejdet imellem alle virksomhedens værdikæder, for at sikre disse værdiers position i markedet og ser et stort potentiale for produkter af god kvalitet”, udtaler Kim Munk.

Hos Løgismose Meyers ser CEO Jesper Uggerhøj ligeledes frem til at få en stærk profil fra fødevarebranchen med på holdet:

"Vi er glade for at kunne tiltrække en stærk profil med en solid kommerciel baggrund som Kim. Med sine stærke faglige kvalifikationer, erfaring og dedikerede tilgang er jeg overbevist om at han er den rette til at fortsætte den positive udvikling i Løgismose’ udtaler Jesper Uggerhøj

Som direktør for Løgismose Food skal Kim Munk samle og udvikle organisationen omkring Broby til fælles fremtidige gøremål, sikre virksomhedens konkurrencedygtighed, optimere såvel omsætning som indtjening, være med til at udvikle samarbejdet med kunderne, samt skabe bæredygtige innovationer og fortsætte den grønne omstilling af Løgismose.  

Om Løgismose Meyers

  • Fødevarekoncernen Løgismose Meyers driver de to selvstændige danske fødevarevirksomheder Løgismose A/S og Meyers A/S. Begge virksomheder ledes af CEO Jesper Uggerhøj.

  • Løgismose drives som to overordnede forretningsenheder: Løgismose Wine og Løgismose Food. Løgismose Wine drives fra Nordre Toldbod i København og ledes af direktør Jasper Mohr Holm, mens Løgismose Food per 2.9.22 drives fra Broby på Fyn og ledes af Kim Munk. 

  • Løgismose Food i Broby producerer en lang række af de produkter, som både Løgismose og Meyers forhandler i foodservice og detail, herunder mejeriprodukter og færdigretter.

  • Kim Munk er uddannet med en H.D. i Afsætning fra Odense Universitet, en MBA fra Henley Management College og har tidligere været ansat som CEO for Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S samt henholdsvis salgsdirektør og national KAM i KiMs A/S.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Kim Munk er ny direktør for Løgismose Food.
Kim Munk er ny direktør for Løgismose Food.
Download

Information om Løgismose

Løgismose
Løgismose
Ny Vestergade 2
5672 Broby

https://loegismose.dk/

SMAG, HOLDNING OG HÅNDVÆRK

Smagen er Løgismoses kompas. I de sidste 55 år har vi ikke lavet andet end at smage. Vi har smagt på og særligt udvalgt alle de vine og delikatesser, som du kan finde i vores sortiment, vores kokke smager på alle måltider lavet i køkkenet på Nordre Toldbod, og vi har smagt og udviklet de snart 100 Løgismose-produkter, du kan finde i Netto. Vi laver faktisk ikke andet hver eneste dag end at smage. Og det er på baggrund af smagen, at vi træffer vores beslutninger. Det er det, vi mener med, at smagen er vores kompas.

Følg pressemeddelelser fra Løgismose

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Løgismose

Information vedrørende tilbagekaldelse af Løgismose fiskefrikadeller10.11.2022 15:31:48 CET | Pressemeddelelse

Fødevarestyrelsen oplyste den 9. november i en pressemeddelelse, at særlige partier af fiskefrikadeller er tilbagekaldt fra markedet grundet fund af listeria-bakterie. Jeka Fish A/S, som producerer to typer fiskefrikadeller for Løgismose har nu valgt at tilbagekalde alle produkter for at minimere sundhedsrisikoen. De tilbagekaldte varer er fjernet fra alle hylder i butikkerne, men har man fiskefrikadeller produceret i den særlige periode, skal man skille sig af med dem.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye