Skorstensgaard Danmark A/S

Branchens største jobannonce: Skorstensgaard henter 30 nye kolleger ind

Del
Hjulene ruller atter på vejene, efter at Corona har sluppet sit greb om danskernes hverdag. Det mærker man i den grad hos værkstedskæden Skorstensgaard, hvor bookingsystemet er brandvarmt. Den stigende efterspørgsel betyder, at Skorstensgaard indrykker landets største jobannonce og gør klar til at onboarde 30 nye medarbejdere.

Der er fart i bookingerne hos værkstedskæden Skorstensgaard landet over, og derfor har koncernen slået en jobannonce af de større op. Alt fra mekanikere, pladesmede og lærlinge over controllere og kundeservice-eksperter eftersøges. Den første halvdel er allerede ansat, men alene i de større, danske byer efterlyses lige nu 15 nye medarbejdere til at fylde de ledige blå skjorter ud. Og der er masser af opgaver at tage fat på for de kommende kolleger, for danskerne har i den grad fået øjnene op for værdien af at reparere frem for blot at udskifte til nye dele, fortæller kædens ejerleder og CEO Anders Skorstensgaard.

 - Bilejernes stigende interesse for reparationer går rigtig godt hånd-i-hånd med Skorstensgaards ambitioner om øget bæredygtighed. Samtidig er der nu kortere mellem service, reparationer og klargøring efter næsten to år, hvor Corona bremsede trafikken. Hos Skorstensgaard oplever vi et boom, så lige nu har dygtige fagfolk mulighed for et gearskifte i karrieren, siger Anders Skorstensgaard.

Efter hård nedlukning i 2020 lå trafikken ifølge tal fra Danmarks Statistik ved indgangen til 2021 på et samlet niveau ca. 30 % under 2019. I første halvår sidste år blev der kørt markant færre kilometer end normalt på de danske veje, og efter en gradvis normalisering henover sommeren lukkede trafikken atter brat ned ultimo 2021 som følge af Corona-smittens markante stigning. Den lavere trafikmængde har betydet både færre skader, mindre slitage og længere mellem serviceeftersyn, samtidig med at mange danskere også ind i 2022 fulgte sundhedsmyndighedernes retningslinjer om at minimere kontakt og undgå smitterisici og derfor udskød besøget på deres lokale værksted.

Nu nærmer trafikken sig normalen, så der er rift om de dygtigste mekanikere og værkførere, og Anders Skorstensgaard forventer, at manglen på kvalificeret arbejdskraft kan blive en hæmsko for væksten i dele af branchen.

 - Som i andre sektorer så forventer jeg også, at autobranchen kan komme til at mangle hænder og hoveder. Der er altid rift om de dygtigste, og har man mod på udvikling, og kan man begå sig i en af branchens mest innovative og professionelle værkstedskæder, så er der lige nu 30 muligheder for at accelerere karrieren hos Skorstensgaard, siger Anders Skorstensgaard.

Autobranchens største jobopslag kan findes her: https://skorstensgaard.dk/job

Kontakter

Billeder

Information om Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard Danmark A/S
Skorstensgaard Danmark A/S
Trianglen 13
6000 Kolding

0https://skorstensgaard.dk/

Skorstensgaard-kæden blev grundlagt i 2009 af brødrene Anders og Martin Skorstensgaard og består i dag af 24 værksteder fordelt over hele Danmark. Værkstedskæden har positioneret sig stærkt i markedet ved at tilbyde tyske værkstedspriser med samtidigt fokus på god service og høj kundetilfredshed. Skorstensgaard beskæftiger 300 servicemindede medarbejdere på tværs af Danmark.

Se mere på: www.skorstensgaard.dk

Følg pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard: Støtter unge elever fra Kolding i Projekt Edison 20236.11.2023 14:04:06 CET | Pressemeddelelse

Anders Skorstensgaard, administrerende direktør for den koldingbaserede værkstedskæde Skorstensgaard, indtog i fredags for 2. år i træk rollen som dommer i årets lokale Projekt Edison konkurrence på IBC i Kolding. Dette initiativ har til formål at støtte og opmuntre unge, der ønsker at forfølge deres iværksætterdrømme, og netop disse drømme er tæt knyttet til Skorstensgaards egen opstartshistorie.

Afdelingschefen fra Skorstensgaard Esbjerg mestrer tre hatte31.10.2023 10:24:54 CET | Nyhed

I hjertet af Skorstensgaard Esbjerg står en bemærkelsesværdig skikkelse ved navn Thomas Urth. Han er afdelingschef og mestrer med enestående færdigheder hele tre ansvarsfulde roller i sit liv: afdelingschef, driftskonsulent og dørmand – faktisk fire, hvis man medregner hans rolle som far. Denne artikel præsenterer en værkstedschef, hvis liv er præget af en stor portion engagement i arbejdslivet – og hans drive imponerer alle, der kender ham.

Skorstensgaard konceptet slår rekord: Højeste kundetilfredshed nogensinde26.9.2023 13:11:18 CEST | Pressemeddelelse

Det er tydeligt, at Skorstensgaard – en af Danmarks førende frie værkstedskæder – har fundet den vindende opskrift på at opnå og fastholde kundernes tilfredshed. For med 9,2 i gennemsnit er kundetilfredsheden hos værkstedskæden netop nået op på et niveau, der slår alle dens tidligere rekorder. Og kædens NPS-score, som måler kundeloyaliteten, er som følge heraf også nået op på hele 70.

Skorstensgaard pladesmed upcycler brugte reservedele til kunstværker13.9.2023 15:09:16 CEST | Nyhed

Det med at reparere en bils ødelagte ydre – det ved Brian Hougaard alt om. Han er karosseritekniker hos Skorstensgaard Fredericia og har flere årtiers erfaring inden for sit fag. Men bag hans ekspertise som karosserispecialist skjuler sig en helt anden dimension af skabertrang og originalitet. For efter fyraften skifter han bilerne ud med unikke kunstværker, som han fremstiller af brugte reservedele.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum