Bog & idé

Bog & idé og Legekæden bidrager til Børns Vilkårs rekordindsamling

Del
Igen i år har Børns Vilkår sat rekord med sin landsindsamling, og Bog & idé og Legekædens butikker har stået klar til at tage imod de mange indsamlingsbøtter.
Bog & idé, Rosengårdscentret Odense
Bog & idé, Rosengårdscentret Odense

I 2021 satte Bog & idé for første gang sit landsdækkende butiksnetværk til rådighed for at lette logistikken omkring aflevering af de mange indsamlingsbøtter fra indsamlere. Det viste sig at være en stor succes, og i år har flere butikskæder heriblandt Legekæden meldt sig ind i samarbejdet om at tage imod og tælle de mange indsamlingsbøtter landet over.

”Vi er stolte af samarbejdet med Børns Vilkår og takker de mange indsamlere for at vise os den store tillid at aflevere deres indsamlingsbøtter hos os,” siger adm. direktør i Bog & idé og Legekæden, Marianne Lyngby Pedersen. Børns Vilkår har netop offentliggjort det flotte rekordresultat på 13,8 mio. kr., hvoraf de 3,7 mio. kr. er indleveret og talt op i en Bog & idé eller Legekæden butik.

Indsamlingsresultatet betyder, at BørneTelefonen, som er Børns Vilkårs tilbud til børn og unge, kan være der for endnu flere børn og unge – og som noget nyt også for de mange ukrainske børn, der kommer til Danmark. For Børns Vilkår giver samarbejdet med butikskæderne god mening, og i år havde indsamlerne flere steder end nogensinde før, hvor de kunne aflevere og få optalt deres indsamlingsbøtter.

”Det skal være nemt at aflevere sin indsamlingsbøtte, for det betyder noget for, om man rent faktisk kommer afsted og samler ind på dagen. Vi er i den forbindelse også meget taknemmelige for den indsats, medarbejderne i Imerco, Bog & idé og Legekæden har lagt i opgaven med at tælle op. De har i høj grad bidraget til det flotte indsamlingsresultat,” siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

5.000 indsamlingsbøtter modtaget
”Vi har på landsplan taget imod knap 5.000 indsamlingsbøtter i vores butikker. Det er næsten hver anden indsamlingsbøtte, der er blevet afleveret hos os. Det er en stor opgave for vores mange butikker, og for at lette arbejdet for medarbejderne har alle vores butikker haft mønttællere til at klare arbejdet med at optælle indsamlingsbøtterne. Således har vi med det samme kunnet give indsamlerne besked om det specifikke beløb i deres indsamlingsbøtter,” fortæller Marianne Lyngby Pedersen.

”Børn er vores hjertesag, og vi ønsker at stille vores ressourcer til rådighed, så vi aktivt kan bidrage til det vigtige arbejde med at sikre børns trivsel. Når vi løfter i flok, kan vi skabe resultater, og det er dejligt, at vi sammen med vores kollegaer i detailhandlen kan hjælpe med at gøre en positiv forskel for Børns Vilkårs landsindsamling,” siger Marianne Lyngby Pedersen.

Nøgleord

Kontakter

Marianne Lyngby PedersenAdm. direktørIndeks Retail A/S

Står til rådighed for udtalelser til indslag, interviews, artikler o.l., som har relevans for branchen, vores butikker og vores brand.

Tlf:20235936

Billeder

Bog & idé, Rosengårdscentret Odense
Bog & idé, Rosengårdscentret Odense
Download
Børns Vilkårs Landsindsamling 2022
Børns Vilkårs Landsindsamling 2022
Download

Links

Information om Bog & idé

Bog & idé
Mossvej 2
8700 Horsens

76752000https://www.bog-ide.dk/

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde med 116 butikker på landsplan samt webshoppen bog-ide.dk.

Kæden havde i 2021 en omsætning på 1,3 milliarder.

Bøger udgør knap halvdelen af forretningen, mens kontor- og trendvarer, brætspil, puslespil og lignende udgør resten.

Bog & idé er en frivillig kæde. Grundstenen blev lagt i 1969, men både navn og struktur har ændret sig meget siden.

Bog & idé er tilknyttet kædekontoret, Indeks Retail A/S, som også er kædekontor for hhv. BOGhandleren og Legekæden.

Følg pressemeddelelser fra Bog & idé

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bog & idé

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye