RSA

Ny MAXUS Forhandler!

Del
Det elektriske bilmærke MAXUS kan nu findes i Skødstrup hos Høghs Auto!

Høghs Auto er en ambitiøs bilforhandler med mere end 35 års erfaring som autoforhandler og værksted. Bilhuset nær Aarhus går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service, og du kan derfor trygt henvende dig til vores nye MAXUS Forhandler! Country Manager, Steffen Vilstrup ser frem til samarbejdet med Høghs Auto og forventer stor vækst i salget af elektriske biler i deres distrikt.

MAXUS er et 100% elektrisk bilmærke med et udvalg indenfor både person- og varebiler. SAIC Motor er producenten og ejeren bag SAIC Maxus person- og varebiler, og er Kinas største børsnoteret bilproducent.

Maxus har været på det danske bilmarked siden 2020 og sluttede 2021 på toppen med flest solgte el-varebiler i Danmark!

Velkommen til Høghs Auto! MAXUS Danmark ser frem til samarbejdet.

Kontakter

Steffen Vilstrup
Country Manager – Maxus Danmark


Tel: +45 30 27 98 16
steffen.vilstrup@rsadanmark.dk

Billeder

Information om RSA

RSA
RSA
Øvre Eikervei 77
3048 Drammen

+47 32 21 88 90https://rsa.no/

Følg pressemeddelelser fra RSA

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra RSA

MAXUS ligger nr. 1 i Danmark med flest solgte el-varebiler!1.12.2021 13:54:56 CET | Pressemeddelelse

Det er kun lidt over et år siden at de første udgaver af el-varebilen e-Deliver 3 rullede ind på det danske el-varebils-marked. Derefter er det kun gået fremad! Responsen på de elektriske varebiler fra MAXUS har været fantastisk, og nu ligger MAXUS nr. 1 i Danmark med flest solgte el-varebiler i 2021! Nr. 1 i Danmark! Maxus har på rekordtid formået at blive en stor spiller på el-varebilsegmentet i Danmark, og har nu fået så stor succes, at el-bilmærket ligger i toppen når det gælder elektriske varebiler. - Stadig flere opdager fordelene ved at vælge en elektrisk bil, og markedet er i stor vækst, både i person- og varebilssegmentet. For varebiler er der ekstra mange fordele, man sparer ikke bare brændstof-, men også service, CO2-ejerafgift samt reparationsomkostninger. Hos mange andre bilproducenter er der stor usikkerhed omkring adgang til biler og batteriproduktion. Men ikke hos MAXUS! Det kinesiske el-bilmærke har nemlig den fordel at der er biler på lager og du kan derfor få din ele

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye