RSA

SAIC Maxus MIFA 9 lanceret på Guanzshou Auto Show

Del
Tidligere i år blev den helt nye og intelligente MIFA-platform for Maxus lanceret på Shanghai Auto Motorshow, og i forrige uge blev den elektriske luksus-MPV-en MIFA 9 lanceret på Guangzhou Auto Show.

Den 19. November blev den første helelektriske luksus-MPV fra SAIC Maxus, MIFA 9, lanceret under Guanqzhou Auto Show 2021. Dette er en helt ny, stor familiebil med det nyeste teknologi, og er i tillæg leveres den med eksklusive detaljer.

I mange år har Maxus arbejdet på at udvikle en standardplatform til fremtidige elektriske modeller. Den nye, helelektriske MIFA-platform (Maxus Intelligent Flexible Architecture) er en fleksibel standardplatform som muliggør elektrifisering på tværs af køretøjer, som for eksempel pickup-er, varebiler, MPV-er og andre personbiler. MIFA 9 er en af de første biler som er baseret på den nye og fremtidige platform.


En stor, højteknologisk familiebil

MIFA 9 er en stor familiebil i fuld størrelse (5370mm lang, 2000mm bred og 1840mm høj), og har derfor rigtig god plads. Den leveres med forskellige siddeløsninger, og har god plads til både chauffør og passagerer. Alle bilens sæder har 6-vejs elektronisk justering og kan opvarmes. Og ikke nok med det – sæderne har også massagefunktion, så man får en afslappet og behagelig køretur!

På ydersiden har bilen et skarpt udtryk, på samme måde som indeni bilen. Ved udvikling af MIFA 9 var målet at skabe en højteknologisk og luksuriøs rumskib-agtig atmosfære, så bilen er fyldt med højteknologi og underholdningsudstyr. Ved at integrere flere skærme i bilen, får man en mere interaktiv oplevelse under kørsel.

Det forventes at MIFA 9 lanceres i Danmark i 4. kvartal 2022.

Maxus kommer med hele ti nye elektriske modeller de næste tre år.

SAIC Maxus har en fremtidsrettet og aggressiv strategi for at være blandt de ledende aktører inden for produktion af elektriske køretøjer. For at leve op til den store efterspørsel efter elektriske biler på bilmarkedet, samt konkurrere i high-end-segmentet, planlægger SAIC Maxus at lancere hele 10 nye elektriske bilmodeller i løbet af de næste tre år. Maxus vil bidrage til at realisere visionen om mindre CO2-udslip og en grønnere fremtid.

Billeder

Information om RSA

RSA
RSA
Øvre Eikervei 77
3048 Drammen

+47 32 21 88 90https://rsa.no/

Følg pressemeddelelser fra RSA

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra RSA

MAXUS ligger nr. 1 i Danmark med flest solgte el-varebiler!1.12.2021 13:54:56 CET | Pressemeddelelse

Det er kun lidt over et år siden at de første udgaver af el-varebilen e-Deliver 3 rullede ind på det danske el-varebils-marked. Derefter er det kun gået fremad! Responsen på de elektriske varebiler fra MAXUS har været fantastisk, og nu ligger MAXUS nr. 1 i Danmark med flest solgte el-varebiler i 2021! Nr. 1 i Danmark! Maxus har på rekordtid formået at blive en stor spiller på el-varebilsegmentet i Danmark, og har nu fået så stor succes, at el-bilmærket ligger i toppen når det gælder elektriske varebiler. - Stadig flere opdager fordelene ved at vælge en elektrisk bil, og markedet er i stor vækst, både i person- og varebilssegmentet. For varebiler er der ekstra mange fordele, man sparer ikke bare brændstof-, men også service, CO2-ejerafgift samt reparationsomkostninger. Hos mange andre bilproducenter er der stor usikkerhed omkring adgang til biler og batteriproduktion. Men ikke hos MAXUS! Det kinesiske el-bilmærke har nemlig den fordel at der er biler på lager og du kan derfor få din ele

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye