RSA

MAXUS ligger nr. 1 i Danmark med flest solgte el-varebiler!

Del

Det er kun lidt over et år siden at de første udgaver af el-varebilen e-Deliver 3 rullede ind på det danske el-varebils-marked. Derefter er det kun gået fremad! Responsen på de elektriske varebiler fra MAXUS har været fantastisk, og nu ligger MAXUS nr. 1 i Danmark med flest solgte el-varebiler i 2021!

Nr. 1 i Danmark!

Maxus har på rekordtid formået at blive en stor spiller på el-varebilsegmentet i Danmark, og har nu fået så stor succes, at el-bilmærket ligger i toppen når det gælder elektriske varebiler.

- Stadig flere opdager fordelene ved at vælge en elektrisk bil, og markedet er i stor vækst, både i person- og varebilssegmentet. For varebiler er der ekstra mange fordele, man sparer ikke bare brændstof-, men også service, CO2-ejerafgift samt reparationsomkostninger.

Hos mange andre bilproducenter er der stor usikkerhed omkring adgang til biler og batteriproduktion. Men ikke hos MAXUS! Det kinesiske el-bilmærke har nemlig den fordel at der er biler på lager og du kan derfor få din elektriske MAXUS leveret hurtigt, siger Steffen Vilstrup, Country Manager i Maxus Danmark.

Nye el-varebiler er kommet til

MAXUS startede på markedet med den elektriske varebil, e-Deliver 3, men der er kommet flere til siden da. Vores store varebil, e-Deliver 9 er kommet til Danmark og dette har været en stor succes. Med et varerum på 9,7 m³ og 11 m³ er e-Deliver 9 en af de største modeller i segmentet. Den har en rækkevidde på optil 353 km ved bykørsel og med en lastekapacitet på optil 1200 kg. Den store varebil har været en god supplering til den mindre e-Deliver 3 som fås i størrelserne 4,8 m³ og 6,3 m³.

Den store el-varebil, e-Deliver 9 kan bestilles med en batterikapacitet på 51,5 kWh, 72 kWh og 88,55 kWh og bilen har derfor været attraktiv at få fingrene i.

Derudover er e-Deliver 9 som Chassis også kommet til! Dette er en fleksibel platform med mulighed for flere forskellige specialtilpasninger som boks, lift og lad. Bilen fås i to længder og med en totalvægt på optil 4050 kg. Dertil har den en batteristørrelse på 65 kWh der understøttes af 8 års garanti.

Store ordrer i hus

MAXUS Danmark har i 2021 fået større ordrer i hus, bl.a. fra Instabox og Bring. Den grønne omstilling er hovedfokus hos mange virksomheder og dette kan mærkes, siger Steffen Vilstrup, Country Manager i Maxus Danmark.

Instabox er en fragttjeneste med ukompliceret forsendelse i hele Danmark og Sverige. Instabox har investeret i 43 MAXUS el-varebiler og MAXUS Danmark forventer et godt fremtidigt samarbejde!

Logistikaktøren Bring har også valgt at investere i MAXUS og mange byer i Danmark får derfor leveret deres pakker på helt CO2-fri vis.

Billeder

Information om RSA

RSA
RSA
Øvre Eikervei 77
3048 Drammen

+47 32 21 88 90https://rsa.no/
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye