AseAse

Ase indgår samarbejde med Tryg om lønsikring

Del
Ase er gået sammen med forsikringskoncernen Tryg om at tilbyde lønsikring til sine medlemmer. Dermed genindtræder Tryg i lønsikringsmarkedet. Ud over lønsikring omfatter samarbejdet attraktive og konkurrencedygtige tilbud på privatforsikringer til Ase-medlemmerne.

Som noget nyt lancerer Ase i samarbejde Tryg Forsikring nu tre forskellige lønsikringspakker med en hidtil uset høj grad af valgfrihed for det enkelte medlem til at kombinere og finde den helt rette lønforsikringssammensætning.

De tre lønsikringspakker har alle forskellige dækningsmuligheder i form af dækningssum og dækningsperiode, der går op til 50.000 kroner i op til 12 måneder – med mulighed for økonomisk hjælp allerede fra første ledighedsdag. Man skal være fuldtidsforsikret medlem af Ases A-kasse for at kunne købe lønsikringspakkerne, der desuden giver adgang til psykologhjælp ved ufrivillig ledighed samt en læge-hotline, hvor medlemmerne og deres husstand kan få videokonsultation med en læge uden for egen læges åbningstid.

Lønsikringen dækker også forsikringsbetaling for op til 30.000 kroner, hvis man bliver ledig og har købt en eller flere af Trygs privatforsikringer, som tilbydes til Ases medlemmer til fordelagtige priser. For eksempel kan medlemmerne tegne Trygs basis rejseforsikring for 0 kroner det første år og få 15 procent rabat på selskabets bilforsikring m.m.  

”Med aftalen tager vi efter mange års fravær atter skridtet ind på markedet for lønsikringer. Vi har ledt efter den rette partner og ventet på den rigtige timing til at vende tilbage med et styrket produkt på et mere modent marked. Ase er en ambitiøs spiller med en attraktiv medlemsgruppe, der har et stort potentiale for os både i forhold til lønsikring og de øvrige privatforsikringer,” siger Søren Hjortflod, direktør for salg og partner i Tryg.  

I dag har op mod 400.000 danskere allerede forsikret deres indtægt ved ledighed med en lønsikring som supplement til deres a-kassemedlemsskab. I takt med, at dagpengesystemets kompensationsgrad daler, vokser markedet hastigt.

”Et forsigtigt bud er, at trefjerdedele af alle dagpengeforsikrede vil have brug for at købe sig ekstra økonomisk sikkerhed ved ledighed. Det svarer i runde tal til, at cirka en million lønmodtagere over de næste år også skal ud og tilkøbe sig lønsikringer,” siger Ase-direktør Christian Ahle Greve, der ser store muligheder i det nye samarbejde med Danmarks største forsikringsselskab.

”Vores mission er at tilbyde forsikringer, der hele vejen rundt kan sikre ethvert medlem netop den individuelle forsikringsprofil, som passer den enkeltes livssituation. Her spiller lønsikringer en stadig vigtigere rolle, når danskerne tegner forsikringer. Partnerskabet med Tryg sikrer samtidigt vores medlemmer et unikt udbud af privatforsikringer, der til favorable priser kan give den fundamentale tryghed, som er helt afgørende for et frugtbart og godt arbejds- og familieliv,” siger Christian Ahle Greve, Ase.

Kontakter

For yderligere information, kontakt:


Ase: Direktør Christian Ahle Greve på mobil 20 14 81 60 eller chef for Politik & Presse Troels Krog på mobil 21 35 90 26.


Tryg: Susanne Lindhage, pressechef Danmark, e-mail susanne.lindhage@tryg.dk, mobil 41 86 28 80.


 

Links

Information om Ase

Ase
Ase
Frederikskaj 4
2450 København SV

+45 7013 7013https://www.ase.dk

Følg pressemeddelelser fra Ase

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ase

Jobcentre et oplagt sted at spare - rekordmange ansatte hjælper historisk få ledige15.8.2022 12:51:20 CEST | Pressemeddelelse

Besparelser på landets 94 kommunale jobcentre er genstand for opmærksomhed fra politiske partier på udkig efter finansiering af nye politiske udspil. Ikke mindst Venstre, der i dag også vil pege på netop jobcentrene som et område med stort effektiviseringspotentiale – og det giver god mening. Trods gunstige konjunkturer og rekordlav ledighed er der historisk mange ansatte på jobcentrene, pointerer Karsten Mølgaard Jensen, administrerende direktør i Ase.

Ase: Ny aftale giver grobund for at flytte hele jobindsatsen til a-kasserne24.6.2022 14:59:55 CEST | Pressemeddelelse

Et vigtigt skridt på vejen mod et mere helstøbt, forenklet og økonomisk effektiv beskæftigelsesforløb med større fokus på med fuld metodefrihed og digitale samtaler at sikre en individorienteret indsats. Sådan betegner Karsten Mølgaard Jensen, administrerende direktør, Ase, den politiske aftale om, at a-kasserne fra 1. januar 2024 skal overtage ansvaret for de dagpengeforsikrede ledige i de første tre måneder af ledighedsperioden.

Ase: Danmark er gået glip af 30.000 nye iværksættere24.6.2022 08:10:00 CEST | Pressemeddelelse

Trods økonomisk opsving og historisk høj beskæftigelse har Danmark misset muligheden for at få ekstra skub i iværksætteriet. Tværtimod har vi tabt 30.000 nye iværksættervirksomheder sammenlignet med sidste højkonjunktur. Samtidig er levealderen på danske iværksættervirksomheder væsentligt kortere end i Sverige, og andelen af selvstændige blandt de beskæftigede i Danmark blandt de absolut laveste i EU, viser ny Ase-analyse.

Fagforeninger tjener milliarder på social kontrol24.3.2022 06:13:00 CET | Pressemeddelelse

Op mod 300.000 danske lønmodtagere er udelukkende medlem af en bestemt fagforening, fordi de føler sig tvunget til det – og der er store økonomiske interesser på spil, når lønmodtagere presses til at vælge et specielt forbund, viser en ny undersøgelse fra Wilke foretaget for Ase. Den udbredte sociale kontrol på danske arbejdspladser, der gør kolleger ilde set, hvis de bruger deres lovsikrede ret til selv at vælge fagforbund, er en milliardforretning for fagforeningerne.