Dantaxi 4x48 A/S

Opkøb skaber helt nye muligheder i taxibranchen

Del
Danmarks største taxiselskab, Dantaxi, har købt transportudbyderen HB-Care. Det betyder et skifte for Dantaxi fra taxivirksomhed til mobilitetsvirksomhed. Med handlen får Dantaxi adgang til helt nye strategiske områder indenfor visiteret specialkørsel, hvor HB-Care er markedsledende.
Dantaxis hovedkontor i Bagsværd ved København.
Dantaxis hovedkontor i Bagsværd ved København.

Med købet skabes en ny mobilitets-virksomhed

Med købet af HB-Care tager Dantaxi et vigtigt skridt fra at være en taxivirksomhed, i mere traditionel forstand, til at blive en mobilitets-virksomhed med flere produkter på hylderne end taxikørsel. Om baggrunden for købet forklarer CEO i Dantaxi, Carsten Aastrup:

"Dantaxi, ønsker at styrke sin position i et hastigt forandrende persontransporterhverv. Med købet vil vi stå stærkt på det vigtige marked indenfor specialiseret rutetransport til institutioner. Her er HB-Care i dag markedsleder, og det er et område vi ser et stort potentiale i."

HB-Care og Dantaxi fortsætter indledningsvist som to selvstændige enheder. De to virksomhedsledelser vil sammen afsøge alle relevante samarbejdsmuligheder. Carsten Aastrup:

”En optimeret udnyttelse af de to virksomheders nationale bilflåder på samlet set næsten 2.300 køretøjer styrker vores nuværende konkurrenceposition betydeligt samt være til gavn for kunderne. Et stadigt tættere samarbejde vil endvidere føre til strategiske og driftsmæssige synergier inden for uddannelse, service samt grøn omstilling.”

En langsigtet investering

Købet af HB-Care er en langsigtet investering, men ifølge Carsten Aastrup er det mere end det. For med købet følger et stort samfundsansvar:

"De to virksomheder deler langt hen ad vejen det samme værdisæt. De er begge vigtige led i den kollektive transport ved at hjælpe udsatte grupper i samfundet med at bryde deres isolation. Kunderne i HB-Care anser selskabets kørsel som helt nødvendig transport, der muliggør, at de kan håndtere de daglige behov og udfordringer. Det er en meget vigtig opgave, og vi skal sikre, at kunderne fortsat vil møde den sikkerhed og tryghed de kender og sætter pris på", slutter Carsten Aastrup.

Købet er betinget af myndighedernes godkendelse. Parterne har aftalt ikke at oplyse prisen.

Om Dantaxi

Dantaxi er resultatet af en storfusion i taxibranchen i januar 2017, hvor selskabet blev Danmarks største af sin art, og selskabet tilbyder i dag taxikørsel i 75 af Danmarks 98 kommuner. I alt er cirka 1.900 taxier tilknyttet selskabet, og med 200 el-taxier er selskabet det førende taxiselskab i Danmark indenfor grøn omstilling.
Dantaxi er en del af Greenfleet A/S, der ejes af den tysk-svenske kapitalfond Triton.

Om HB-Care

HB-Care har en af Danmarks mest moderne minibus flåder på over 400 minibusser. Selskabet har mere end 30 års erfaring, med fokus på at levere en sikker transport. HB-Care befordrer bl.a. handicappede borgere til skoler og aktivitetscentre, ældre borgere til genoptræning og dagcentre, samt skole- og børnehavebørn med særlige transportbehov. Selskabet har indtil salget være ejet af kapitalfonden CataCap.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Dantaxis hovedkontor i Bagsværd ved København.
Dantaxis hovedkontor i Bagsværd ved København.
Download
CEO Dantaxi, Carsten Aastrup
CEO Dantaxi, Carsten Aastrup
Download
Købet giver de to selskaber strategiske- og driftsmæssige synergier inden for uddannelse, service samt grøn omstilling.
Købet giver de to selskaber strategiske- og driftsmæssige synergier inden for uddannelse, service samt grøn omstilling.
Download
HB-Care har en af Danmarks mest moderne minibus flåder på over 400 minibusser. Selskabet har mere end 30 års erfaring, med fokus på at levere en sikker transport.
HB-Care har en af Danmarks mest moderne minibus flåder på over 400 minibusser. Selskabet har mere end 30 års erfaring, med fokus på at levere en sikker transport.
Download

Information om Dantaxi 4x48 A/S

Dantaxi 4x48 A/S
Dantaxi 4x48 A/S
Krogshøjvej 49
2880 Bagsværd

48 48 48 48https://dantaxi.dk/

Følg pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Et tilfældigt møde kan ændre alt: Dantaxi efterlyser din bedste taxioplevelse26.9.2023 12:40:38 CEST | Pressemeddelelse

En af efterårets store filmoplevelser i biografen bliver uden tvivl Madeleines Paris, der er instrueret af franskmanden Christian Carion, der tidligere har stået bag den Oscar-nominerede film Joyeux Noël. I Madeleines Paris ringer den 92-årige Madeleine efter en taxi, som skal bringe hende til det alderdomshjem, hvor hun skal flytte hen. Taxichaufføren Charles kører Madeleine forbi de steder i Paris, der har haft betydning for hendes liv. I forbindelse med filmens premiere i danske biografer efterlyser taxiselskabet Dantaxi de bedste og mest specielle taxioplevelser.

Nem adgang til taxi i Slagelse Kommune: 9 ud af 10 er fremme inden for 15 minutter4.9.2023 15:36:10 CEST | Pressemeddelelse

Skal man bruge taxi i Slagelse Kommune, går der som oftest ikke mange øjeblikke, før den holder foran døren. Den gennemsnitlige ventetid på taxi i Kommunen er nemlig kun cirka seks minutter, og inden for maksimalt 15 minutter har 92% fået en taxi. Det viser tal fra Dantaxi, der er byens største taxiselskab. Den hurtige responstid kommer ikke bag på taxivognmand i Slagelse, Kim Sørensen, der peger på flere årsager hertil.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye