Danser med Drenge udsætter tourne for 4. gang - til foråret 2022

Del
Endnu engang udsætter Danser med Drenge deres annoncerede koncert tourne, som skulle have startet 9. april. Grunden til udsættelsen er de fortsatte restriktioner i politikernes genåbningsplan for 2021
Danser med Drenge på Horsens Ny Teater. Foto: Flemming Ege
Danser med Drenge på Horsens Ny Teater. Foto: Flemming Ege

Det er 4. gang, orkesteret rykker sin tour, som oprindelig skulle have været spillet i april 2020. Og denne gang tages der ingen chancer: Alle koncerter flyttes nu til foråret 2022, med start 1. april.

'Vi havde glædet os vildt til at komme ud og spille igen, og det er frustrerede, at vi stadig ikke kan give publikum de koncerter, som de har købt billetter til for langt over et år siden,' siger bandleder Klaus Kjellerup.

'Men vi kan ikke gøre andet end at flytte igen,' siger han.

Årsagen er de fortsatte restriktioner og det nye krav om, at publikum skal medbringe et såkaldt coronapas for at få adgang til bandets koncerter. Hensigten med dette pas er, at publikum skal dokumentere, at de enten er vaccinerede eller for nylig har fået en negativ coronatest.

'Vi er nervøse for, at kravet om coronapas vil medføre en mærkbar returnering af billetter,' siger Klaus Kjellerup. 'De foreløbige meldinger, vi har fået om dette pas siger os, at en del af vores publikum er særdeles kritiske overfor det.'

'Derfor foretrækker vi at udskyde koncerterne, indtil vi er nogenlunde sikre på, at alle coronakrav og -restriktioner er væk. Vi glæder os til at spille igen i 2022.' siger han.

- Danser med Drenge's tour kalender ser nu sådan ud i foråret 2022:

01.04 Torvehallerne, Vejle
02.04 Fermaten, Herning

08.04 Horsens Ny Teater
09.04 Viften, Rødovre

13.04 Odeon, Odense
14.04 Godset, Kolding

22.04 Skive Theater
23.04 Tinghallen, Viborg

29.04 Tobakken, Esbjerg
30.04 Skråen, Aalborg

06.05 Gjethuset, Frederiksværk
07.05 Portalen, Greve

13.05 Mantzius, Birkerød
14.05 Den Grå Hal, Kbh

Kontakter

Klaus Kjellerup
Tlf.: 2627 1954

Billeder

Danser med Drenge på Horsens Ny Teater. Foto: Flemming Ege
Danser med Drenge på Horsens Ny Teater. Foto: Flemming Ege
Download

Information om Glad Grammofon

Glad Grammofon
Holgersvej 1
2020 Charlottenlund

https://dansermeddrenge.dk/

Følg pressemeddelelser fra Glad Grammofon

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Glad Grammofon

Koncertband tabte 2,5 mill på forårets corona-regler3.8.2020 13:59:46 CEST | Pressemeddelelse

Omsætningen i selskabet Glad Grammofon, der står bag orkesteret Danser med Drenge, styrtdykkede i andet kvartal 2020 med 85%, svarende til 2,5 millioner kroner i forhold til samme periode 2019. "Det er det første negative kvartal, vi har haft i selskabets 17-årige historie. Det skyldes, at vi måtte flytte årets 15 forårskoncerter på grund af regeringens forsamlingsforbud under corona-udbruddet i foråret," siger selskabets direktør, Klaus Kjellerup. "Disse koncerter flyttede vi til efteråret i tiltro til, at regeringen ville fjerne corona-reglerne i vores branche igen, når epidemien var stilnet af. Det har man imidlertid ikke gjort endnu, så lige nu står både vi og vort publikum samt resten af koncertbranchen i en tilstand af stor usikkerhed." Klaus Kjellerup oplyser, at ingen af de spillesteder, Danser med Drenge optræder på, kan gennemføre koncerter med overskud med de regler om afstand og siddepladser, som er lagt frem af myndighederne. Derfor er det livsvigtigt for branchen at regle

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye