Nye sange fra afdød 90'er sangerinde

Del
Klaus Kjellerup feat. Philippa Bulgin: Mixtape - demoer fra 90'erne

Sangskriver Klaus Kjellerup, som i sin tid stiftede Tøsedrengene, udsender 21. august et mini-album med sin afdøde, tidligere kollega fra Danser med Drenge, sangerinden Philippa Bulgin.

I et opslag på sin Facebook-profil skriver han:

"Kære venner - jeg faldt ved et tilfælde over nogen 30 år gamle demoer i kælderen, som I måske synes, det kunne være sjovt at lytte til: De indeholder fire sange med vokal af Danser med Drenges tidligere, nu afdøde sangerinde Philippa Bulgin, og jeg har fået familiens accept til at udgive dem."

Philippa Bulgin var Danser med Drenges første sangerinde - Rie Ramussens forgænger, som døde tragisk i 1994, kun 26 år gammel.

Sangene på albummet er fra perioden før Danser med Drenge, hvor Philippa og Kjellerup arbejdede sammen i 'Klaus Kjellerup Band'. Dengang forsøgte de to at få et nyt pladeprojekt op og stå, hvilket først lykkedes tre år senere, da Danser med Drenges debutalbum udkom i 1993.

Kjellerup skriver videre på Facebook: "Det har været stærkt bevægende at høre Philippas stemme igen i nogle sange, jeg havde glemt alt om. Hun var et virkelig dejligt og rørende menneske, og hendes død ramte mig og alle andre omkring hende så sindssyg hårdt, fordi vi var totalt uforberedte på, at livet kunne være så uretfærdigt at tage hende fra os i en så ung alder - og det endda på et tidspunkt, hvor hun lige var brudt igennem med DmD. Det var hjerteskærende og frygteligt."

Han oplyser videre, at han har haft god tid til at begrave sig i hans og Bulgins fortid i denne periode, hvor corona-restriktionerne har sendt Danser med Drenge hjem på en lang, ufrivillig koncert-pause.

Mini-albummet er Kjellerups første udgivelse i eget navn i 31 år, og det udgives på alle musiktjenesterne af selskabet Glad Grammofon, via dette link:  https://lnk.to/kkmixtape

Kontakter

Mere info: Glad Grammofon - 26271954

Billeder

Information om Glad Grammofon

Glad Grammofon
Holgersvej 1
2020 Charlottenlund

https://dansermeddrenge.dk/

Følg pressemeddelelser fra Glad Grammofon

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Glad Grammofon

Koncertband tabte 2,5 mill på forårets corona-regler3.8.2020 13:59:46 CEST | Pressemeddelelse

Omsætningen i selskabet Glad Grammofon, der står bag orkesteret Danser med Drenge, styrtdykkede i andet kvartal 2020 med 85%, svarende til 2,5 millioner kroner i forhold til samme periode 2019. "Det er det første negative kvartal, vi har haft i selskabets 17-årige historie. Det skyldes, at vi måtte flytte årets 15 forårskoncerter på grund af regeringens forsamlingsforbud under corona-udbruddet i foråret," siger selskabets direktør, Klaus Kjellerup. "Disse koncerter flyttede vi til efteråret i tiltro til, at regeringen ville fjerne corona-reglerne i vores branche igen, når epidemien var stilnet af. Det har man imidlertid ikke gjort endnu, så lige nu står både vi og vort publikum samt resten af koncertbranchen i en tilstand af stor usikkerhed." Klaus Kjellerup oplyser, at ingen af de spillesteder, Danser med Drenge optræder på, kan gennemføre koncerter med overskud med de regler om afstand og siddepladser, som er lagt frem af myndighederne. Derfor er det livsvigtigt for branchen at regle

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye