Økologisk og sund hudpleje fra COOLA Sunlotion tager corona-kegler

Del
De lækre, økologiske plejeprodukter fra COOLA, inklusiv den populære COOLA Sunlotion, er meget populært i Danmark. COOLA er et amerikansk brand, som har flere fans fra A-celebrity-listen, heriblandt Selena Gomez og Heidi Klum. Økologisk hudpleje har i det hele taget hittet under corona-krisen, og hos livsstilsfirmaet Green Harmony forventer de, at populariteten fortsætter med at stige. Også længe efter corona er ovre.

Det eksklusive solplejebrand fra USA, COOLA, er et af de bedste og mest populære solplejemærker blandt solbadende danskere. Og udvalget er mildest talt imponerende.

Hos firmaet Green Harmony har de oplevet en stigende efterspørgsel efter økologiske hudplejeprodukter, og her har især mærket COOLA rykket på sig. COOLA laver økologiske solplejeprodukter til den bevidste forbruger, der går op i, hvad han eller hun smører på kroppen.

Et anerkendt brand hos apoteker

Hvis du skal være helt sikker på, at de produkter, du bruger, er sunde og gode for huden, kan du kigge på helsekostforretningers og apotekernes sortimenter. Her er det nemlig kun de bedste produkter, der finder vej til hylderne.

COOLA Sunlotion har for længst fundet vej til flere helsekostbutikker og onlineapoteker, og derfor kan forbrugerne uden at blinke købe produkterne fra COOLA Sunlotion, hvis de er ude efter gode, sunde og økologiske hudplejeprodukter.

Stor efterspørgsel efter COOLA Sunlotion hos forhandlerne

En af de virksomheder, der forhandler COOLA Sunlotion, er som allerede nævnt Green Harmony. Her har de selv et bud på, hvad der kan have været udslagsgivende faktorer for populariteten:

Vi tror, det har noget at gøre med, at forbrugerne er blevet mere bevidste om sundhed og hygiejne. Med de mange hjemsendelser og isolationer har vi fået andre interesserer – og en del har også fået flere penge mellem hænderne. Sommerferieopsparingen var pludselig tilgængelig, og så har flere valgt at bruge penge på noget, de måske ikke syntes, de havde råd til før”, forklarer de hos Green Harmony.

Derudover tror vi, at mange har indset, at de kan se frem til et sundere liv og en bedre alderdom, ved allerede tidligt i livet at tænke mere over, hvad de putter i og på deres krop. Se bare på forskellen på god og dårlig håndsprit. De billige varianter tørrer jo hænderne fuldstændig ud!” understreger Green Harmony.

Glæde over fokus på bæredygtighed

Hos Green Harmony er de særligt glade for at have fået COOLA Sunlotion i sortimentet. Brandet har nemlig et stort fokus på deres CSR-strategi, som blandt andet indebærer:

  • Støtte til forskning og udvikling af økologiske og bæredygtige produkter
  • Mindre produktioner, så de er i stand til at tilpasse og forbedre produkternes sammensætning
  • Øget fokus på en skånsom produktion, f.eks. ved hjælp af solenergi
  • Anvendelse af friske, lokalt producerede økologiske ingredienser, hvor det lader sig gøre
  • Sikring af gode arbejdsvilkår og lønninger blandt landmændene
  • At ingen produkter bliver testet på dyr
  • Overholdelse af anbefalinger fra CDC, FDA, American Cancer Society og Skin Cancer Foundation

Perfekt til sommerferien

COOLA sunlotion er en vigtig spiller på hudplejemarkedet, og hos Green Harmony mener de, at forbrugerne bør give prøve et produkt fra COOLA, næste gang det er solplejetid i Danmark igen.

Kontakt nedenstående for yderligere informationer om firmaet COOLA og den danske forhandler Green Harmony.

Kontakter

Martin Grønnehøj
Tlf: 61 26 77 46
Email: martin@madebygreenhill.dk

Billeder

Information om Fitness og Mad

Fitness og Mad
Marielundvej 46B
2730 Herlev

https://fitnessogmad.dk/

Green Harmony er en dansk webshop, der forhandler økologiske og grønne cremer til hudpleje, make-up, parfume og hår.

Følg pressemeddelelser fra Fitness og Mad

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fitness og Mad

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye