OKNygaard A/S

OKNygaard er trådt ind i idverde Danmark

Del
OKNygaard er idverdes andet opkøb i Danmark og kommer 10 måneder efter købet af Malmos. OKNygaard og Malmos udgør idverdes nye platform i Danmark og omsætter til sammen for 800 mio. kr. Ved at kombinere ekspertise fra begge virksomheder kan idverde tilbyde markedet den fulde anlægsgartner drifts- og anlægspakke i og på jorden, i højden og på taget.
Ole Kjærgaard, adm. direktør i OKNygaard
Ole Kjærgaard, adm. direktør i OKNygaard

”I dag er OKNygaard blevet en del af idverde, som er Europas største anlægsgartnergruppe. Dette betyder, at OKNygaard sammen med Malmos udgør idverde Danmark, som dermed er Danmarks absolut førende anlægsgartner”, siger Hervé Lançon, CEO, idverde group.

Ole Kjærgaard, adm. direktør i OKNygaard, glæder sig over salget og ser det som et helt naturligt skridt i bestræbelserne på at skabe en anlægsgartnerkoncern, som kan matche markedet, efterspørgslen og samtidig stå som en stærk grøn partner i anlægsmarkedet og ikke mindst som en faglig kompetent driftspartner. Kunderne får med ét adgang til idverdes samlede viden og kan trække på kompetencer fra fem forskellige lande. Medarbejderne får tilsvarende mulighed gennem idverdes interne uddannelser og nye karriereveje på tværs af landegrænser.

”OKNygaard er en stærk landsdækkende anlægsgartner med en tæt kontakt til det lokale marked. Det passer godt ind i vores strategi om at blive den førende anlægsgartner i Danmark”, siger Morten Dohrmann, europæiske idverdes danske landechef. ”Derfor er det vigtigt at fastholde OKNygaards stærke brand og lokale forankring samtidig med, at vi supplerer med den specialistviden, som findes i Malmos”.

OKNygaard og idverde Danmark er enige om, at landskaber, grøn drift, klimavenlige byer, biodiversitet, grønne tage mv. udgør hovedingredienserne i visionen om at skabe et grønnere og mere klimavenligt Danmark.

”Der er utallige krav til nutidens klimaløsninger og grønne byrum. Her ser vi et kæmpe potentiale i en mere totaløkonomisk tænkning, hvor anlæg og drift kombineres fra starten af opgaven”, udtaler Ole Kjærgaard, adm. direktør i OKNygaard.

OKNygaard blev skabt for syv år siden og er i dag en stor anlægsgartnervirksomhed, som er både lokal og landsdækkende.

”Vi kan som en af ganske få arbejde både helt lokalt, men samtidig håndtere landsdækkende aftaler – som fx DSB og Ørsted. Med Malmos som søsterselskab dækker vi alle typer af anlægsopgaver – ikke bare under, i og på jorden, men også på vægge og tage. Og så er vi i stand til at pleje og vedligeholde dem. Vores mål er fortsat at kunne levere hele pakken – lokalt og i hele landet”, udtaler Ole Kjærgaard om fremtiden for OKNygaard.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Ole Kjærgaard, adm. direktør i OKNygaard
Ole Kjærgaard, adm. direktør i OKNygaard
Download
Elever til DM i Skills
Elever til DM i Skills
Download
OKNygaard Anlæg
OKNygaard Anlæg
Download
OKNygaard Drift
OKNygaard Drift
Download

Information om OKNygaard A/S

OKNygaard A/S
Rosbjergvej 5G, Årslev
8220 Brabrand

+45 7021 5400https://oknygaard.dk/

OKNygaard – hele Danmarks anlægsgartner og klimaentreprenør

Vores ambition er klar – vi vil være dem, der skaber, anlægger og vedligeholder Danmarks grønne udearealer og byrum – og vi vil være anerkendt som Danmarks førende anlægsgartner og klimaentreprenør både lokalt og landsdækkende.

Vi har hovedkontor i Aarhus og 10 afdelinger fordelt over hele Danmark. Det giver os mulighed for at arbejde for både store landsdækkende og mindre lokale kunder – vi er nemlig altid lige i nærheden. I højsæsonen er flere end 600 anlægsgartnere og klimaspecialister klar til at løse kundernes opgaver, uanset hvor i landet der er brug for os. 

OKNygaard er kendt for god service, faglig stolthed og komplette løsninger. Det er ikke bare noget, vi siger, det er dét, vi gør. Vi sætter en ære i en velstyret proces med god dialog og grundig kvalitetssikring – det gælder, når vi udfører drift og vedligeholdelse, når vi løser anlægsopgaver, når vi leverer klimasikring eller skaber nye biodiverse grønne byrum.

Som en del af Europas største anlægsgartnergruppe, idverde, kan vi trække på kompetencer og erfaringer fra Frankrig, England, Holland, Tyskland og Schweiz, og vores medarbejdere får nye muligheder for at uddanne og videreudvikle sig på tværs af landegrænser.

Følg pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye