Djøf

1300 djøfere diskuterer business og bæredygtighed

Del
Djøf sætter 25.9 fokus på, hvordan man kan gøre sine forretninger bæredygtige. Og gøre bæredygtighed til en forretning.

Redaktionen er velkommen til at deltage i årets største arrangement i Djøf, Djøf Forum, hvor 1.300 medlemmer onsdag den 25.9.2019 diskuterer klima, bæredygtighed og business.

- Grøn omstilling og bæredygtighed er i allerhøjeste grad en nødvendighed, hvis vi skal afværge en menneskeskabt klimakatastrofe, hvis omfang vi ikke kan overskue. Der er brug for, at vi går fra ord til handling, siger Henning Thiesen, formand for Djøf, og fortsætter:

- Djøfernes uddannelser, ansvar og positioner i både den private og offentlige sektor placerer os ofte i centrum af samfundsudviklingen og hands on, når udfordringer og politiske ønsker skal vendes til konkrete løsninger. Som djøfere skal vi være med til at vise, at den grønne omstilling også er hardcore business. Der er ingen modsætning mellem bæredygtighed og et erhvervsliv, der også kan tjene penge, siger Henning Thiesen, formand for Djøf.

Henning Thiesen fortæller, at Djøf tydeligt kan mærke en stigende interesse blandt medlemmerne for information og viden om, hvordan de med deres faglighed kan bidrage til at skabe grøn vækst.

Djøf Forum har inviteret to eksperter til at inspirere om grøn omstilling og hvordan man kan gøre en forretning bæredygtig - og bæredygtighed til forretning:

Steve Howard, som bl.a. har stået i spidsen for en omlægning af IKEA, så virksomheden kom i top 5 over bæredygtige virksomheder. Og Marga Hoek, forfatter til bogen ”The Trillion Dollar Shift” om erhvervsliv og bæredygtighed. Bogen viser, at man sagtens kan gøre en god forretning ud at være ansvarlig og bæredygtig.

Arrangementet introducerer også 4 start-up virksomheder, hvis forretningside netop er bæredygtighed.

Se hele programmet her: https://www.djoef.dk/kurser-og-arrangementer/s-oe-gning-alle-aktiviteter/aktiviteter/dj-oe-f-forum-2019.aspx?activityId=15528

Redaktionen er velkommen til at deltage.

Arrangementet finder sted i Øksnehallen, København V, fra kl. 16-22.00.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til pressechef Torben Gross, tlf. 21490173 / mail tgr@djoef.dk

Nøgleord

Information om Djøf

Djøf
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K

33 95 97 00https://www.djoef.dk/

Djøf er faglig organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Vi repræsenterer 107.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet. Mange arbejder med analyse, strategi, økonomi, jura, udvikling og kommunikation. En stor del er ledere, og endnu flere ønsker at blive det.

Som fagforening arbejder vi for at optimere medlemmernes arbejdsliv ved at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår og give inspiration til karrierevalg, faglig udvikling, netværk og nye muligheder. Som medlemmer bruger vi hinanden til at blive bedre og skaber et solidt grundlag for at træffe vigtige beslutninger i vores arbejdsliv og studieliv. Sammen arbejder vi for at udvikle samfundet til gavn for alles bedste.

Følg pressemeddelelser fra Djøf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Djøf

Djøfs Trivselsalliance: Universiteter tager hånd om studerendes trivsel og indgår løfte21.3.2024 06:05:17 CET | Pressemeddelelse

Seks universiteter har nu indgået og forpligtet sig på et trivselsløfte, der skal forbedre de studerendes trivsel ved at inddrage trivsel som en del af de faglige aktiviteter. “Hvis vi virkelig skal lykkes med at gøre en forskel, er det vores overbevisning, at trivselsarbejdet skal ind i undervisningen på uddannelserne,” siger Kristian Lauta, formand for Djøfs Trivselsalliance og prorektor på Københavns Universitet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye