Mellemfolkeligt Samvirke

Markant politisk chef til Mellemfolkeligt Samvirke

Del
Lars Koch er netop ansat som politisk chef i Mellemfolkeligt Samvirke.

Han er en af de skarpeste stemmer i NGO-branchen og kommer fra en stilling som vicegeneralsekretær i Oxfam IBIS.

”Det er en markant profil, som vi har ansat – og det er vi meget begejstrede for. Lars Koch har været en af de skarpeste stemmer i flere år på centrale udviklingspolitiske dagsordener – som fx skattely og ulighed, og vi glæder os meget til at sætte hans viden i spil her i organisationen,” siger Tim Whyte, generalsekretær i Mellemfolkeligt Samvirke.

Lars Koch er cand.scient.pol. og har i en årrække arbejdet for Oxfam IBIS, hvor han ikke mindst har gjort sig bemærket på skattely-dagsordenen. 

”Jeg glæder mig til at blive en del af en organisation, der har sat kursen mod en ny form for global solidaritetsbevægelse, der, gennem alliancer i nord og syd, kæmper for en mere retfærdig verden med lige muligheder for alle. Jeg håber, at jeg kan være med til at fortsætte og skærpe kampen mod ulighed og fattigdom i tæt samarbejde med nogle fantastiske kollegaer i nord og syd,” siger Lars Koch.

Mellemfolkeligt Samvirke har netop vedtaget en 5-årig strategi, der udstikker retningen frem mod 2022, og strategien har særligt fokus på at støtte unge aktivister, der arbejder for styrket politisk deltagelse, retfærdig og bæredygtig økonomi samt social sammenhængskraft. Lars Koch vil få ansvaret for understøtte det politiske arbejde inden for de tre mål.

Han tiltræder 15. maj.

Kontakter

Tim Whyte, tlf. 6130 9120
Lars Koch, tlf. 6060 5831

Information om Mellemfolkeligt Samvirke

Mellemfolkeligt Samvirke
Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12
2200 København N

7731 0000https://www.ms.dk/

Mellemfolkeligt Samvirke fremmer mellemfolkelig forståelse og solidaritet for gennem et samarbejde over nationale og kulturelle grænser at bidrage til en bæredygtig global udvikling og en retfærdig fordeling af jordens rigdomme.

 

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye