- Internationalt topnavn på ØreSound Festival!

Del

CLEAN BANDIT (DJ SET)

kombination af elektronisk music, dancehall, klassisk, RnB og pop.
Deres gennembrud kom allerede i 2014 med singlen ’Rather Be’, feat. Jess Glynne, et international award-vindende hit.

I 2016 fulgte de op med monster hittet ’Rockabye’ feat. Sean Paul og Anne-Marie, der hurtigt skød sig ind som #1 i over 40 lande og efter ni uger i toppen af charts i England, blev hittet det længst kørende i 22 år og overhalede dermed Wet Wet Wet’s ‘Love Is All Around’.

Sidenhen har de rundet 1.000.000.000 streams på Spotify og de har for nyligt modtaget to Brit Award nomineringer for deres 2018-hit ‘Solo’ feat. Demi Lovato, hvilket blev deres fjerde #1 i England.

Bandet kan nu sætte et succesfuldt flueben ved ni stk. UK TOP FIVE SINGLES, mere end for eksempel Bruno Mars og Adele indtil videre har formået.

ØreSound er stolte over at kunne præsentere en CLEAN BANDIT og publikum kan se frem til en hitparade af verdenshit, når de gæster festival d. 13. august under ØreSound EDM dagen.

Det nuværende line-up er dermed:

Torsdag til ØreSounds URBAN: B.O.C, TESSA
Fredag til ØreSound EDM: MORTEN; CLEAN BANDIT (DJ-SET), TOOMANYLEFTHANDS
Lørdag til ØreSound POP: JUNG

Der kan allerede nu købes Limited Partout billetter, Endagsbilletter og VIP billetter. Billetter kan købes via ticketmaster.dk

For mere kontakt:

  • Pressechef & Talsperson: Jonas Nybro tlf. 25323699 / Mail: jn@oresoundfestival.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om ØreSound Festival

ØreSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://Oresoundfestival.dk

ØreSound Festival har et mål om at blive Nordens mest bæredygtige festival. Derfor arbejder vi udfra et koncept, som vi kalder ”de grønne ringe i vandet”, hvor vi sætter bæredygtige krav til os selv og vores samarbejdspartnere gennem hele forsyningskæden. Som festivalarrangør vil vi gå forrest ved at sætte vores grønne aftryk på klimaet og jordkloden. Som en dråbe der spreder ringe i vandet, vil vi forsøge at påvirke ikke blot vores gæster, men hele branchen i en positiv retning, og være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på samfundets dagsorden.

Dette kommer til syne i ØreSounds beslutninger om indkøb, investeringer, indretning, ressourceforvaltning, velgørenhed og udbud af mad og drikke under hele festivalen.

Følg pressemeddelelser fra ØreSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ØreSound Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum