YouTv: Ny fleksibel tv-og streamingtjeneste til alle danskere

Del

Nuuday præsenterer i dag YouTv – en digital og fleksibel tv- og streamingtjeneste til de danskere, der ikke ønsker en traditionel tv-pakke.

YouTv er en selvstændig underholdningsløsning til de forbrugere, der ønsker et udelukkende digitalt alternativ til den traditionelle tv-pakke. Med YouTv får de mulighed for frit at vælge mellem de mest foretrukne tv-kanaler og streamingtjenester samlet i en helt enkel og fleksibel løsning.

”Danskerne er et af verdens mest streamende folkefærd, og med YouTv tilbydes alle danskere for første gang nogensinde en fleksibel og app-baseret tv-løsning, der ikke er afhængig af, hvor man bor eller hvilken internetforbindelse, man har,” siger Michael Moyell Juul, CEO i Nuuday.

Mediemarkedet er under hastig forandring. Med tilføjelsen af YouTv dækker Nuuday, der har omkring 1 mio. tv-kunder, også de mere digitale forbrugeres mediebehov på et stadig mere fragmenteret marked, hvor der løbende kommer flere streamingtjenester til. 

Med YouTv kan brugerne sammensætte et personligt abonnement baseret på netop deres behov ud fra mere end 40 tv-kanaler og 8 streamingtjenester.

”Vi vil gerne tilbyde endnu mere valgfrihed, og med YouTv kan brugerne i alle abonnementer vælge, hvilket indhold, de ønsker at have med. Skifter behovet, kan de skifte det valgte indhold ud efter 30 dage. Brugerne betaler dermed i endnu højere grad kun for det, de ser,” siger Michael Moyell Juul.

Man kan som bruger vælge mellem fire forskellige abonnementer på 3, 10, 20 eller 30 point. Alle tv-kanaler koster 1 point. Streamingtjenester koster mellem 2 og 6 point. Abonnementet med 3 valgfrie point koster 199 kr., mens det største abonnement med 30 point koster 499 kr.

”Da YouTv udelukkende er digital, og derfor er forbundet med færre omkostninger, kan vi tilbyde YouTv til en skarpere pris end vores andre tv-produkter. Derfor kan YouTv være et billigere alternativ til de kunder, der kun ønsker at streame sit indhold via en app, kan undvære en række fordele og foretrækker at betjene sig selv online,” siger Michael Moyell Juul.

I spidsen for YouTv står Henrik Harder, der har arbejdet med tv- og streamingløsninger i Nuuday de seneste fem år.  

”Vi har høje ambitioner med YouTv og kommer løbende til at udvikle tjenesten i takt med, at vi får kundernes feedback ind og kan tilføje endnu mere indhold. Allerede nu kan man se indholdet på YouTv via chromecast, computer, smartphone og tablet og inden længe også på Apple TV,” siger Henrik Harder.

YouTv kan købes online via youtv.dk, hvor man også kan læse mere om den nye tv- og streamingtjeneste.

Fakta om YouTv

 • YouTv kan tilbyde fire fleksible streamingabonnementer, hvor brugerne kan vælge mellem mere end 40 tv-kanaler og 8 streamingtjenester
 • Man kan vælge abonnementer på 3, 10, 20 eller 30 point. Alle tv-kanaler koster 1 point. Streamingtjenester koster fra 2-6 point.
  • 3 point koster 199 kr. per måned.
  • 10 point koster 299 kr. per måned.
  • 20 point koster 399 kr. per måned.
  • 30 point koster 499 kr. per måned.
 • Alle abonnementer giver desuden adgang til DRTV, som er den mest brugte danske streamingtjeneste, Xee, hvor man bl.a. finder YouSee Originals samt et bredt streamingkatalog af både nye og ældre film og serier fra Paramount og Fox.
 • Al kommunikation, betaling og support foregår digitalt.
 • Brugerne får adgang til indholdet i YouTv med det samme, de tilmelder sig på hjemmesiden, og der er ikke oprettelsesgebyr eller bindingsperiode.

Billeder

Download
Download
Michael Moyell Juul, CEO, Nuuday. Foto: Stefan Wessel
Michael Moyell Juul, CEO, Nuuday. Foto: Stefan Wessel
Download
Henrik Harder, direktør for YouTv.  Foto: Stefan Wessel
Henrik Harder, direktør for YouTv. Foto: Stefan Wessel
Download

Information om Nuuday

Nuuday
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://nuuday.dk/

Om Nuuday
Nuuday leverer innovative digitale services inden for telefoni, bredbånd og tv til private og virksomheder samt bl.a. cloud-baserede samarbejds- og kommunikationsløsninger til erhvervsmarkedet. Nuuday består af en række brands, som udfylder forskellige behov hos privat- og erhvervskunder. YouSee, Telmore, Hiper og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign, Relatel og Secu. Nuuday beskæftiger omkring 4.500 medarbejdere på tværs af Danmark og har mere end 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.

Følg pressemeddelelser fra Nuuday

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nuuday

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum