YouSee og TDC Erhverv åbner for salg på Energi Fyns fibernet

Del

Fra i dag kan over 100.000 husstande og virksomheder på Fyn vælge internet, tv- og erhvervsløsninger fra YouSee og TDC Erhverv via Energi Fyns fibernet. Dermed kan de to selskaber nu tilbyde fiberløsninger til 1,8 millioner adresser landet over.

Husstande og virksomheder med adgang til Energi Fyns fibernet kan nu vælge internet, tv og erhvervsløsninger fra YouSee og TDC Erhverv. På billedet: John Henriksen, direktør for TDC Erhverv (tv.) og Christian Morgan, direktør for YouSee (th.)
Husstande og virksomheder med adgang til Energi Fyns fibernet kan nu vælge internet, tv og erhvervsløsninger fra YouSee og TDC Erhverv. På billedet: John Henriksen, direktør for TDC Erhverv (tv.) og Christian Morgan, direktør for YouSee (th.)

Nu bliver der endnu flere valgmuligheder for virksomheder og privatforbrugere på Fyn, når det kommer til deres fiberforbindelse. Indtil nu har fynboere med adgang til Energi Fyns fibernet kunne købe lynhurtigt internet fra Hiper, og i dag følger YouSee og TDC Erhverv trop med både internet, tv- og erhvervsløsninger. Det glæder direktør for YouSee, Christian Morgan.

”Vores ambition er, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Derfor er jeg glad for, at vi fra i dag også kan tilbyde borgere på Fyn lynhurtigt internet og fleksible tv-løsninger fra YouSee via Energi Fyns fibernet,” siger Christian Morgan og fortsætter:

”Vi oplever, at rigtig mange forbrugere i dag ønsker at samle deres tv og internet hos den samme udbyder. Både fordi det er nemmere at have ét kontaktpunkt, ligesom de to produkter er testet og optimeret til hinanden, så man opnår den bedste oplevelse og højeste kvalitet. Fra i dag bliver det også muligt for husstande med adgang til Energi Fyns fibernet at samle tv og internet hos YouSee og dermed opnå fordelene ved den hurtigere og mere stabile forbindelse.”

John Henriksen, direktør for TDC Erhverv, ser også frem til at åbne endnu et fibernet for erhvervskunderne.

”Det er en stor fordel for de danske virksomheder, at fibernettene løbende udvides og åbnes op, så de får mere at vælge imellem og på den måde kan købe de digitale løsninger, der bedst matcher deres behov. I takt med at samfundet og virksomhederne bliver mere digitale, bliver der tilsvarende et større behov for at have adgang til de bedste digitale erhvervsløsninger samt lynhurtigt, stabilt og driftssikkert internet via fiber. Derfor glæder det mig, at erhvervskunder på Fyn nu også kan vælge løsninger fra TDC Erhverv via Energi Fyns fibernet,” siger John Henriksen.

Nuuday kan i dag tilbyde fiberløsninger via TDC NET, EWII, Norlys (Eniig og Syd Energi), Nord Energi, Thy-Mors Energi, Fibia og Energi Fyns fibernet og dækker i skrivende stund samlet set 1,8 millioner adresser med mulighed for fiber. Ser man på kategorien højhastighedsbredbånd, der foruden fiber inkluderer COAX, kan man levere til mere end 2,6 millioner adresser.

Flere valgmuligheder er godt for forbrugerne
Hos Energi Fyn er bredbåndsdirektør Carsten Nedergaard Hansen glad for at kunne tilbyde fynboerne endnu flere valgmuligheder med YouSee og TDC Erhverv ombord.

"Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores andelshavere forskellige løsninger, så de kan vælge den løsning, der passer til deres ønsker og behov. Det er godt for forbrugerne og for konkurrencen, at der er flere valgmuligheder. Og det bidrager til, at vi kan udbygge vores fibernet og udrulle fibernet til endnu flere andelshavere".

Fra i dag den 29. september kan 106.000 adresser vælge lynhurtige internetforbindelser, digitale erhvervsløsninger og fleksible tv-løsninger fra YouSee og TDC Erhverv via Energi Fyns fibernet, og der åbnes løbende op for flere.

Om Nuuday
Nuuday består af en række stærke brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign og Relatel. Nuuday beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere på tværs af Danmark og har mere end 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.

Pressekontakt: Celina Petersen Razavi, tlf. +45 2939 4246, celra@nuuday.dk

Om Energi Fyn

Energi Fyn er ejet af 215.000 fynske andelshavere. Energi Fyn har udrullet fibernet til 117.000 husstande og virksomheder på Fyn og tilbyder forskellige bredbåndsløsninger. Derudover ejer og driver Energi Fyn elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn, håndterer afregning og kundeservice for flere forsyninger på Fyn, sælger el, naturgas og ladeløsninger til private og erhverv samt etablerer og driver gadebelysningen i flere fynske kommuner.

Pressekontakt: Carsten Nedergaard Hansen, tlf. +45 2481 0728, cha@energifyn.dk

Kontakter

Billeder

Husstande og virksomheder med adgang til Energi Fyns fibernet kan nu vælge internet, tv og erhvervsløsninger fra YouSee og TDC Erhverv. På billedet: John Henriksen, direktør for TDC Erhverv (tv.) og Christian Morgan, direktør for YouSee (th.)
Husstande og virksomheder med adgang til Energi Fyns fibernet kan nu vælge internet, tv og erhvervsløsninger fra YouSee og TDC Erhverv. På billedet: John Henriksen, direktør for TDC Erhverv (tv.) og Christian Morgan, direktør for YouSee (th.)
Download
Bredbåndsdirektør hos Energi Fyn, Carsten Nedergaard Hansen.
Bredbåndsdirektør hos Energi Fyn, Carsten Nedergaard Hansen.
Download

Information om Nuuday

Nuuday
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://nuuday.dk/

Om Nuuday
Nuuday består af en række stærke brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign og Relatel. Nuuday beskæftiger omkring 3.700 medarbejdere på tværs af Danmark og har ca. 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.

Læs mere om Nuuday på nuuday.dk.

Følg pressemeddelelser fra Nuuday

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nuuday

Nuuday fortsætter stabil udvikling i 3. kvartal, der bød på nye produktlanceringer for YouSee og TDC Erhverv9.11.2022 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Nuuday leverer stabil serviceomsætning i 3. kvartal og fortsætter missionen om at stabilisere kundebasen med vækst inden for de strategisk vigtige områder mobil og højhastighedsbredbånd. Den succesfulde lancering af YouSee Play og nytænkningen af ​​TDC Erhvervs tilbud til små- og mellemstore virksomheder viser de første resultater af Nuudays investering i bedre produkter og kundeoplevelser.

Nuuday leverer omsætningsvækst og har igangsat omfattende virksomhedstransformation12.8.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Nuuday kom styrket ud af årets andet kvartal, hvor serviceomsætningen voksede med 1,6% ift. samme periode året før og landede på DKK 3,321 mia. Resultatet er drevet af fortsat positive takter inden for mobil og højhastighedsbredbånd som følge af operationelle forbedringer og et større aftryk på fibernettet. På mobilområdet lagde Nuuday yderligere 9.000 abonnementer til kundebasen med vækst på både privatkunde- og erhvervsmarkedet, mens antallet af abonnenter med fast bredbånd faldt med 6.000 delvist drevet af et engangstab af en foreningskontrakt. Nuuday når nu ud til alle fiberforsyningsselskaber i Danmark efter en aftale med Fibia kom i stand i slutningen af Q2. Inden for højhastighedsbredbånd voksede Nuudays abonnentbase med 8,5% i forhold til samme periode året før. TV-forretningen oplevede en midlertidig vækst på 5.000 abonnementer som følge af tilgangen af en stor antenneforening, selvom forretningsområdet som helhed er i strukturel nedgang pga. lavere efterspørgsel efter traditi

Nuuday kickstarter komplet IT-transformation: “Vi vil levere de bedste kundeoplevelser som den førende digitale serviceudbyder i Danmark”28.6.2022 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Med annonceringen af Netcracker Technology som strategisk partner for Nuudays komplette IT-transformation igangsætter Danmarks største teleselskab rejsen mod at blive den mest digitale serviceudbyder i Danmark, der vil levere de bedste kundeoplevelser. Den nye IT-platform bliver omdrejningspunkt for en gennemgribende virksomhedstransformation.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum