Aabenraa Kommune

Yderligere 58 elever hjemsendes fra Lyreskovskolen

Del

Endnu en elev er blevet testet positiv med COVID-19 på Lyreskovskolen. Denne gang drejer det sig om en elev i 8. klasse, hvilket betyder, at 58 elever hjemsendes, mens ingen ansatte hjemsendes.

- Vi har konstateret endnu et tilfælde af COVID-19 på Lyreskovskolen. Denne gang hos en elev på 8. årgang, og der hjemsendes 58 eleverne med henblik på test. Der hjemsendes ingen ansatte.

Sådan lyder det fra Rasmus Andreassen, skolechef i Aabenraa Kommune, efter endnu et positivt COVID-19 testsvar på Lyreskovskolen.

- I praksis får det begrænset indflydelse, da eleverne alligevel fra i morgen er planlagt til at modtage virtuel undervisning, siger skolechefen.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet skal testes efter myndighedernes anvisninger. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum