Wood Thilsted Partners

Wood Thilsted vinder kæmpe offshore vindmølleprojekt i England

Del

Wood Thilsted har vundet kontrakten til at levere designet af fundamenter til East Anglia Hub offshore vindmølleparken på Englands østkyst. East Anglia Hub udgøres af havmølleparkerne East Anglia ONE North, TWO and THREE og vil i alt producere 3.1GW og dermed være blandt verdens absolut største havvindmølleparker.

Kontrakten er tildelt af ScottishPower Renewables og inkluderer geoteknisk tolkning og strukturelt design af offshore fundamenter til mere end 200 Siemens Gamesa 14+MW havvindmøller der vil stå på vanddybder større end 50m. Installationen af East Anglia Hub forventes at begynde i 2023 med færdiggørelse i2026.

Projektdirektøren for East Anglia Hub, Ross Ovens, har udtalt: "Wood Thilsted's ekspertise er afgørende for at vi kan levere de sikreste og mest optimale fundamenter til dette enormt betydningsfulde projekt. Design har en stor betydning for omkostningerne, sikkerheden og installationen, så at samarbejde med et internationalt team med rette erfaringsniveau - i dette tilfælde med den nyeste generation af møller - er yderst vigtigt for den fremtidige succes af East Anglia Hub. ”

Ed Crammond, direktør hos Wood Thilsted, udtaler: ”Vi arbejder meget tæt med ScottishPower Renewables der ligeledes ser vigtigheden af ​​en tværfaglig tilgang til design for løbende at kunne forbedre LCOE(niveauiserede energiomkostninger) for havvind. Sammen med moderselskabet, Iberdrola, er de et godt eksempel for industrien. ”

Billeder

Information om Wood Thilsted Partners

Wood Thilsted Partners
Wood Thilsted Partners
Toldbodgade 51D 3.
1253 København K

http://www.woodthilsted.com

Wood Thilsted er en dansk-britisk virksomhed som blev grundlagt i 2015 af Alastair Muir Wood og Christian LeBlanc Thilsted. Wood Thilsted er specialiseret i at levere ingeniørarbejde til havvindmølleparker.

I dag beskæftiger virksomheden 130 højt specialiserede ingeniører, hvoraf ca. halvdelen sidder i Danmark, og de opererer på verdensplan med projekter i Asien, Nordamerika og Nordeuropa og kontorer i US, Danmark, Japan, Taiwan og UK.

Følg pressemeddelelser fra Wood Thilsted Partners

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.