YouGov Denmark

Whitepaper: Mobilbetaling i Norden

Del

MobilePay i Danmark og Finland, Vipps i Norge og Swish i Sverige sidder i øjeblikket tungt på markedet for mobilbetaling i Norden, men internationale konkurrenter som Apple Pay og Google Pay har gjort sit indtog og kan vende op og ned på billedet.

YouGov belyser i dette whitepaper de nordiske forbrugeres brug af mobilbetaling og holdning til de forskellige apps til mobilbetaling. Vi ser også nærmere på målgruppen, som bruger mobilbetaling mest og analyserer, hvilke barrierer der stadig holder nogle nordboere fra at tage mobilbetaling til sig.

Undersøgelsen er baseret på 6.979 interview med et repræsentativt udvalg af danskere, svenskere, nordmænd og finnere i alderen 18+ samt data fra YouGovs segmenterings- og profileringsverktyg, YouGov Profiles. 

Download whitepaper: Mobilbetaling i Norden

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om YouGov Denmark

YouGov Denmark
Klosterstræde 9
1157 København K

What the world thinks

YouGov er en international data- og markedsanalysekoncern. Vores kerneydelse er meningsmålinger, som kommer fra vores meget engagerede panel på 6 millioner mennesker over hele verden. Vi kombinerer denne kontinuerlige datastrøm med vores ekspertise inden for dybdegående research og indgående kendskab til branchen i en systematisk research- og marketingkontekst.

Vores udvalg af syndikerede, egenudviklede dataprodukter omfatter YouGov BrandIndex, den daglige brandtracker, og YouGov Profiles, som er vores segmenterings- og profileringsværktøj. Den markedsledende YouGov Omnibus giver hurtigt og omkostningseffektivt svar på research-spørgsmål fra hele befolkningen eller udvalgte målgrupper. Vi tilbyder også en bred vifte af kvantitative og kvalitative services, som skræddersyes af vores specialistteams med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

Med panelmedlemmer i 38 lande er YouGovs internationale markedsanalysenetværk et af de ti største i verden.

Følg pressemeddelelser fra YouGov Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouGov Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum