DI Sydsjælland

Virksomhed fra Faxe klædes på med DI-Initiativpris

Del

Fætrene Martin Mayland og Allan Mayland fra Rønnede på Sydsjælland valgte i 2011 at starte Sjællands Erhvervsbeklædning i et lille lokale i Faxe med to ansatte. Siden er det gået stærkt, og i dag har de 36 ansatte. Virksomheden har været på en unik vækstrejse, og derfor modtager den DI Sydsjællands Initiativpris 2019.

- Sjællands Erhvervsbeklædning modtager Initiativprisen, fordi de har præsteret imponerende vækst, der er meget inspirerende. De tør gribe nye muligheder for at udbygge virksomheden med et vedholdende fokus på kundeservice, siger formanden for DI Sydsjælland, Klaus Rønholt.

Virksomheden sælger robust arbejdstøj til et bredt kundesegment inden for bl.a. håndværksbranchen, autobranchen og produktionsvirksomheder. Derudover laver Sjællands Erhvervsbeklædning også profiltøj, som kan bruges på messer, hvor virksomhederne skal skille sig ud.

- Vi er meget glade for at modtage DI Sydsjællands Initiativpris. Det er et kæmpe skulderklap til vores medarbejdere, der har været med til at sikre Sjællands Erhvervsbeklædnings succes, siger Martin Mayland.

Virksomheden begyndte i en lille butik på kun 50 m2. i Faxe. Efter få år rykkede den ind i 400 m2 i Rønnede og i dag fylder Sjællands Erhvervsbeklædning hele 2500 m2 i samme by. Siden har fætrene også indtaget Køge i samarbejde med XL-byg, og i 2016 tog de springet til Vordingborg. Senest åbnede de i juni 2018 en SPORTIGAN detailbutik i deres eksisterende lokaler i Rønnede

Sjællands Erhvervsbeklædnings store succes har givet Martin og Allan Mayland appetit på mere. Store anlægsprojekter i Sydsjælland har affødt nye vækstmål for fremtiden.

- Det er klart, at Storstrømsbroen og snart Femernforbindelsen er gigantiske projekter, hvor vi kan levere tøj til alle typer af ansatte. Vi har en fordel af at være relativt små i den sammenhæng, så vi kan lave tilpassede løsninger, og vi kan levere med kort varsel. Vi er klar, siger Allan Mayland.


De 18 vindere i DI’s 18 regionalforeninger dyster derefter om at vinde den landsdækkende Initiativpris, der uddeles på DI’s årlige SMV-dag, som er planlagt til sidst januar 2020.

Pressen er velkommen til prisoverrækkelse

Onsdag den 6. november 2019 kl. 14-15

Sjællands Erhvervsbeklædning A/S

Industrivej 72 i Rønnede

 

Fakta om Initiativpris 2019

Prisen uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt de mindre og mellemstore virksomheder i DI's medlemskreds. Det er virksomheder som på en eller anden måde kan fremhæves og fremstå som en god og inspirerende rollemodel for andre erhvervsledere.

Det er DI Sydsjælland, der udpeger den regionale modtager af Initiativprisen. Og det er formanden for DI Sydsjælland, der overrækker prisen. DI Sydsjælland repræsenterer medlemsvirksomheder i de fire kommuner: Faxe, Næstved, Stevns og Vordingborg Kommune.

Særligt kriterie for 2019: Mod til skalering:

Virksomhedens leder har udvist et særligt mod til at gribe nye muligheder på et tidligt tidspunkt. Muligheder som gør at virksomheden i dag står bedre rustet til at gribe fremtidens muligheder. Hermed ønsker DI at prise modet til at træffe gennemgribende beslutninger særligt i forhold til emner som: ejerskab og ledelse, sikring af finansiering, tiltrækning af arbejdskraft, internationalisering og produktivitet. Målet er at sætte fokus på det mod og den indsigt, det kræver at igangsætte en markant skalering af virksomheden.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere information kontakt:

- konsulent i DI Sydsjælland, Kristian Birkegaard, mobil: 6060 0547 og mail: krbi@di.dk

- presserådgiver i DI, Ditte Rieland, mobil2246 7822og mail: dirh@di.dk

- formand for DI Sydsjælland, Klaus Rønholt, mobil:45 40 41 97 59 og mail: klaus.roenholt@lhoist.dk

Fra Sjællands Erhvervsbeklædning:
- Martin Mayland Partner, mobil 2099 7881, mmo@sjeb.dk

Billeder

Information om DI Sydsjælland

DI Sydsjælland
DI SydsjællandFor yderligere information om DI Sydsjælland:

Chefkonsulent Kristian Birkegaard
Mail: mall@di.dk
Tlf. 3377 3305
Mobil: 3016 6543

Sekretær Susanne Munk Jørgensen
Mail: sul@di.dk
Tlf. 3377 3924

Følg pressemeddelelser fra DI Sydsjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sydsjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum