NorSea Group Denmark A/S

Vindselskaber opruster med fem nye profiler

Del

Med ny CEO og fire ledende profiler på trapperne ruster offshore vindselskaberne NSG Wind og datterselskabet ØER A/S sig til at øge markedsandele nationalt og internationalt.

Der er vækst i sigte for multiservice leverandøren NSG Wind og datterselskabet ØER A/S, som leverer teknikere til vedligehold, reparation og installation af offshore vindmøller. En ny CEO er fundet, mens fire andre ledende poster er ved at blive besat.

”Vi er glade for at byde velkommen til Dennis Jul Pedersen, der bliver ny CEO for både NSG Wind og ØER A/S. Dennis er en stærk profil inden for forretningsudvikling og opbygning af selskaber og organisationer. Han har igennem en række ledende stillinger i sektoren bevist, at han er i stand til at udvikle virksomheder på flere internationale markeder,” fortæller CEO Jørn Bue Madsen fra Danbor A/S, som er NSG Wind’s moderselskab.

Integrerede løsninger til kunderne

Dennis Jul Pedersens hovedopgave bliver at udbygge NSG Wind’s aktiviteter på nye markeder, mens hovedfokus i ØER A/S kommer til at ligge på at udvikle organisationen, produktet og forretningsmodellen. De to vindselskaber er – tillige med Danbor A/S - en del af koncernen NorSea Group, der er ledende inden for serviceydelser til offshoreindustrien med stærk finansiel kapacitet og tilstedeværelse i Nordsøregionen.

”Offshore vindindustrien er inde i en spændende udvikling med store projekter. De samlede kompetencer og erfaringer fra Norsea Group, Danbor A/S og ØER A/S giver unikke muligheder for at skabe integrerede løsninger til gavn for vores kunder. Det er jeg så privilegeret at være en del af og kunne bidrage til,” udtaler Dennis Jul Pedersen, der forlader en stilling i Singapore som General Manager i firmaet Milaha Offshore Service.

Synergi mellem NSG Wind og ØER

NSG WindA/S og ØER A/S vil med den nye CEO samles i én organisation for i højere grad at udnytte synergier imellem de to vindselskaber. Yderligere fire ledende profiler er på trapperne for at bidrage til udviklingen.

”Vi er ved at ansætte en række yderligere medarbejdere: En CSO, en Bid Manager samt to salgsansvarlige i henholdsvis Danmark og England,” fortæller Jørn Bue Madsen.

Han ser frem til at hilse flere velkommen ombord. De skal bistå i at sammensætte servicepakker og de rigtige leverandører til kunderne. Hvad enten kunderne har brug for en enkelt operation eller mere omfattende multi-serviceprojekter.

Billeder

Information om NorSea Group Denmark A/S

NorSea Group Denmark A/S
NorSea Group Denmark A/S
Kanalen 1
6700 Esbjerg

79 11 19 00http://www.norseagroup.dk

BOKS: Kort om Dennis Jul Pedersen

Dennis Jul Pedersen har gennem de sidste ti år bestredet ledende stillinger i en række offshore- og maritime virksomheder. Senest som General Manager i Milaha Offshore Service - tidligere har han været ansat i blandt andet Gulf Marine Services, Fugro-Geoteam, Siem Offshore og A.P.Moller Maersk.

Dennis Jul Pedersen har i sin nuværende stilling pendlet mellem Singapore og Esbjerg, hvor hans familie – hustru og tre børn – bor. Efter sin tiltrædelse vil han igen bosætte sig fast i 6700, hvor han har tidligere arbejdet en del år.

Ud over Danmark har Dennis Jul Pedersen også arbejdet i Aberdeen, Kristiansand, Oslo, Abu Dhabi og Singapore. 

Følg pressemeddelelser fra NorSea Group Denmark A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NorSea Group Denmark A/S

NSG Wind på jagt efter ny CEO27.3.2017 15:44pressemeddelelse

Morten Basse Jensen har valgt at fratræde sin stilling som CEO i NSG Wind, hvilket skyldes uenighed om firmaets strategi fremadrettet. ”Det er naturligvis beklageligt, at vore veje skilles, og vi ønsker Morten Basse god vind fremover,” siger Jørn Bue Madsen fra Danbor, der er NSG Wind’s moderselskab. ”NSG Wind fortsætter uhindret sine aktiviteter som totalleverandør af serviceydelser til offshore vindindustrien. Vi har netop indsat Morten Magnussen som interim direktør og har igangsat en proces for at finde en ny CEO. Morten Magnussen har mere end 30 års erfaring fra offshoreindustrien og er i dag ansat i NSG Wind som Head of Sub Sea and Marine Operations,” tilføjer Jørn Bue Madsen. NSG Wind er en del af NorSea Group, der er Norges førende leverandør af base og logistikydelser til offshoreindustrien. Gruppen har 25 selskaber, der opererer inden for offshore, herunder Danbor i Danmark. www.nsgwind.com