Vinderen til Den Dybe Tallerken skal findes
Kender du en fødevarevirksomhed, en organisation eller en person, som helhjertet og på exceptionel vis skaber innovation og kvalitet i harmoni med omverdenen?
Så send en indstilling til fødevarebranchens kvalitets- og innovationspris, ’Den Dybe Tallerken’. Formål er, at skabe opmærksomhed omkring innovation og kvalitet i den danske fødevaresektor og at påskønne virksomheder, organisationer eller personer, der gør en langsigtet forskel inden for fødevareinnovation samt at inspirere til kvalitet, innovation og bæredygtighed i den danske fødevaresektor.
Mette Jasper Gammicchia, der er formand for bestyrelsen for Dansk Fødevare Forum og afdelingsleder hos Landbrug & Fødevarer, siger:
”Den Dybe Tallerken’ er et stort skulderklap og en stor anerkendelse fra kollegerne i branchen, fordi det er netop dem, som indstiller kandidaterne Jeg glæder mig meget til at fejre en person eller virksomhed, der har gjort en indsats for fortsat at udvikle og udfordre fødevarebranchen i Danmark”, siger hun.
Når alle indstillinger er vurderet, er det dommerkomiteen, nedsat Dansk Fødevare Forum, der udpeger den endelige vinder.
Prisen uddeles i år for 21. gang på Dansk Fødevare Forums årsmøde til efteråret 2021. Dansk Fødevare Forums årsmøde trækker sædvanligvis rigtig mange deltagere fra fødevarebranchen til. De samles om spændende og aktuelle indlæg om innovative forretningstiltag samt gastronomiske udfordringer og netværk.
Læs mere om mulighederne for at indstille prismodtagere på: www.foedevareforum.dk
Det er muligt at indstille kandidater til ’Den Dybe Tallerken’ til og med 14. maj 2021.
Man kan finde indstillingsskemaet på www.foedevareforum.dk
Årets vinder offentliggøres på Dansk Fødevare Forums årsmøde.
Yderligere oplysninger fås hos:
Mette Jasper Gammicchia, afdelingsleder hos Landbrug & Fødevarer, mail: mjg@lf.dk eller Landbrug & Fødevarers pressetelefon 33394520
Billeder
Information om Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer varetager fælles opgaver og erhvervsmæssige interesser for danske landmænd og fødevarevirksomheder
Følg pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer om grøn fond: Afgørende midler til landbrugets grønne omstilling15.4.2024 09:33:10 CEST | Pressemeddelelse
Et stort flertal i Folketinget har netop præsenteret en grøn fond, som blandt andet skal bidrage til, at landbrug- og fødevaresektoren kan udvikle teknologier, der er nødvendige for at nå de fastsatte klimamål.
L&F: Dansk succes ved Bocuse d’Or Europe er en sejr for gastronomi- og fødevareerhvervet20.3.2024 18:56:44 CET | Pressemeddelelse
Det danske kokkehold har her til aften vundet guld ved Bocuse d’Or Europe. En sejr, der også kan betragtes som en succes for vores fødevareerhverv og dansk gastronomi.
Flere unge vælger en uddannelse indenfor landbrug15.3.2024 08:22:23 CET | Pressemeddelelse
På bare et år er 30 procent flere unge optaget på en landbrugsuddannelse. Det viser tal fra Børne- og Undervisningsministeriet. Det er et stærkt signal om, at landbruget er et erhverv i udvikling, som unge ser en fremtid i, mener viceformand i Landbrug & Fødevarer
Årets kvægelev er et ’scoop for enhver virksomhed’26.2.2024 13:44:13 CET | Pressemeddelelse
Nysgerrig, dygtig og grundig. Sådan beskrives Isabella van Noordenne fra Gråsten Landbrugsskole, der netop har vundet prisen som Årets Kvægelev 2024
Kvægformand: En afgift må ikke blokere for, at vi kan få ny teknologi og klimaeffektive løsninger i spil25.2.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse
Vi har masser af grønne ambitioner. Men jeg har svært ved at se, hvordan en afgift skal hjælpe os med at indfri dem. Sådan siger Christian Lund, formand for Landbrug & Fødevarer, Sektor for Kvæg, efter ekspertudvalget har fremlagt en rapport med input til, hvordan en CO2-afgift på de biologiske processer i landbruget kan se ud.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum