Billund Kommune

Vindere af De virtuelle Skole Olympiske Lege kommer til Børnenes Hovedstad

Del

Der bliver kamp til stregen, når De virtuelle Skole Olympiske Lege begynder den 25. maj. Eleverne kan vinde oplevelsesrige klasseture til Børnenes Hovedstad, Billund, med alt betalt.

Klasseture til LEGOLAND®, LEGO® House, WOW Park og Lalandia. Sådan lyder præmierne til vinderne af De virtuelle Skole Olympiske Lege. Der er forskellige præmier til vinderne på alle klassetrin, men fælles er, at børnene vinder en legende oplevende i Børnenes Hovedstad.

Billund Kommune er vært for Skole OL i 2021-2024, men på grund af Covid-19 er konkurrencen i år virtuel. Det betyder, at endnu flere elever får mulighed for at dyrke sporten og fællesskabet. Vinderne får lov til at opleve en legende, lærende og kreativ dag på Billundsk manér.  


“Vi glæder os til at byde vinderne af De virtuelle Skole Olympiske Lege velkommen til Børnenes Hovedstad, Billund, hvor vi har nogle af verdens bedste oplevelser for børn. Takket være vores gode samarbejdspartnere kan vi tilbyde nogle fantastiske præmier, hvor børnene får lov til at lege og dyrke deres kreativitet”, siger Borgmester i Billund Kommune Ib Kristensen.

Præmien til 0., 1. og 2. klassetrin er en tur til Børnenes Hovedstad, Billund. Her skal klassen en hel dag i LEGO® House.

3. klassetrin skal i WOW PARK. Parken er skræddersyet til en dag med udfordrende børneaktiviteter i skoven og masser af frisk luft til krop og sind.

4. og 5. klassetrin får en hel dag i WOW PARK, en tur i badeland i Lalandia og på fabriksbesøg hos LEGO®. Præmien inkluderer overnatning i feriehuse i Lalandia, transport til og fra Billund samt lækker mad.

6., 7. og 8. klassetrin vinder en tur til Børnenes Hovedstad, Billund med to overnatninger. Her skal de en hel dag i LEGOLAND®, en tur i badeland i Lalandia, på fabriksbesøg på LEGO® og andre sjove aktiviteter. Præmien inkluderer overnatning i feriehuse i Lalandia, transport til og fra Billund og lækker mad.

Klasserne skal fra den 25. maj og tre uger frem dyste i 10 svedige konkurrencer. Klasserne vinder Legene ved at indsamle så̊ mange point som muligt i disse konkurrencer. Vinderne af De virtuelle Skole Olympiske Lege er den klasse på hvert klassetrin, der har flest point den 18. juni. Den store finalefest bliver den 18. juni, hvor den olympiske flamme bliver tændt i Børnenes Hovedstad, Billund, og elever følger med fra klasselokaler i hele landet.

Skole OL er OL i børnehøjde. Det er Danmarks officielle Olympiske Lege for skoleelever, hvor klasserne konkurrerer sammen som et hold. Skole OL er udviklet af Dansk Atletik og Danmarks Idrætsforbund i samarbejde med TrygFonden og Nordea-Fonden. Salling Group bidrager til Skole OL.
I 2021-2024 er Billund Kommune som hjemsted for Børnenes Hovedstad vært for Skole OL Finalen. Værtskabet er støttet af Ole Kirk’s Fond.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum