Danske Spil A/S

Vinder Danmark EM, koster det Danske Spil 30 millioner kroner

Del

Danskerne spiller massivt på Danmark som europamestre.

Flertallet af danskerne spiller altid med hjertet til slutrunder, men denne gang er optimismen uden fortilfælde.

-Halvdelen af omsætningen er sat på Danmark. Det er helt usædvanligt, og optimismen omkring det danske landshold gennemsyrer alle vores spil. Danmark giver odds 28 lige nu, hvor vi til tidligere slutrunder altid har tilbudt odds over 50,” fortæller oddssætter hos Danske Spil Peter Emmike Rasmussen.

Frankrig er spillernes næstfavorit med 18% af puljen. Kun 30 spillere tror på Slovakiet og Ungarn til trods for, at de giver pengene 400 gange igen.

Kane er Danske Spils favorit til at løbe med topscoreprisen til odds 6,5. Spillerne ser dog højere værdi i belgiske Lukaku, der er den mest spillede. Troen på de danske angribere følger slet ikke optimismen omkring holdet. Hele 36 udenlandske målscorer giver lavere odds end Christian Eriksen til odds 80, der er den danske spiller, Danske Spil og spillerne har størst fidus til .

Aktuelle odds kan findes her:

https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/15727/fodbold/international/international-em-2020/matches

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum