Danske Spil A/S

Vinder af millionærgaranti: "Jeg havde det lidt på fornemmelsen"

Del

En heldig mand fra Roskilde Kommune kan se frem til en forsødet pension efter at have vundet Millionærgarantien.

Det var en dag som enhver anden, da en mand fra Roskilde Kommune skulle tjekke sin kupon hos den lokale Lotto forhandler.

Præcist som han gjort i de seneste mange år.

- Jeg køber en 5 ugers kupon hver gang, jeg spiller. Det har jeg nok gjort i 15-20 år, og jeg har aldrig vundet andet end smågevinster, fortæller pensionisten, der ønsker at være anonym.

Hos forhandleren fik manden beskeden om, at der denne gang ikke var tale om en lille gevinst, men et beløb over 5.000 kroner. Og så måtte han hjem og tjekke, hvor mange penge der egentlig var tale om.

- Jeg havde lidt på fornemmelsen, at der måske lå ret mange penge og ventede. For jeg havde jo set i den lokale avis, at der var en vinder her fra området. Og da jeg ikke havde hørt om en vinder, tænkte jeg, at det godt kunne være mig, fortæller han.

Mavefornemmelsen holdt stik, kunne manden konstatere, da Danske Spil bekræftede, at han var en af de to vindere af Millionærgarantien, altså én million kroner.

Har sit på det tørre
Nyheden om den betragtelige gevinst var dog ikke nok til at ryste vinderen.

- Min første tanke var: ”Nå, jaja, jeg har jo en god pension, så jeg har mit på det tørre”. Men det er jo meget rart at få lidt ekstra, griner sjællænderen.

I første omgang skal nogle af pengene investeres i aktier, men der falder nok også lidt af til familien, lover enkemanden, der har både børn og børnebørn.

- Det kunne godt være, at der med tiden kommer nogle ture til udlandet med familien. Min kone og jeg rejste i hvert fald en del, mens hun levede, så det er en overvejelse, fortæller vinderen.

Til alle lørdagens Lotto trækninger følger Millionærgarantien, hvor der blandt alle spillede rækker bliver trukket lod om 2 x 1 million kroner.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum